Autor
Wiadomość
   Hyde Park -> Szczecin w Monopoly PART2 << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Luk Luk
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7899 dni

**

Szczecin w Monopoly PART2 - 13/02/2011 23:16
Szczecin w Monopoly

drugiej szansy nie możemy przegapić. Myśle ze powoli trzeba siać propagande i nakrecac sie wzajemnie.

"Wierzę, że inteligencja i strach są nieodłączne. Goście którzy mówią: ja się nie boję niczego - są po prostu głupi!" - Rickson Gracie
E.
Kibic
Na forum od 6609 dni

Odp: Szczecin w Monopoly PART2 - 14/02/2011 01:18
Tym razem musimy tam być!
Będziemy smażyć kotlety w ilości 100x większej niż 3 lata temu;)

malcoolm
Ultraoptymista
Na forum od 7954 dni

Odp: Szczecin w Monopoly PART2 - 14/02/2011 05:56
Byle nie na najtańszych polach! :)

Szczecin Blog - strona o Szczecinie
Uśmiechnij się - jesteś w Szczecinie
Szczecin Blog na Twitterze
malcoolm
Ultraoptymista
Na forum od 7954 dni

Odp: Szczecin w Monopoly PART2 - 19/02/2011 11:52
Czy podobnie jak w 2008 znajdą się tu osoby chętne do pomocy przy promocji akcji? Wpiszcie się poniżej wraz z namiarami (gg, tel, mail). O postępach będę informował na bieżąco.

*
Widzę zainteresowanie olbrzymie :)

Szczecin w Monopoly -- Głosujemy już od jutra! Oddawać głos można codziennie (jedno miasto z listy głównej + jedno miasto z dziką kartą)

ManeS
Kibic
Na forum od 5824 dni

Odp: Szczecin w Monopoly PART2 - 19/02/2011 14:00
mogę pomóc gg 4316713

"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
Cywil
Kibic
Na forum od 7427 dni

Odp: Szczecin w Monopoly PART2 - 19/02/2011 16:46
spoko i tak na koniec utajnią głosowanie i nas przekręcą...

tribu
Kibic
Na forum od 7810 dni

*

Odp: Szczecin w Monopoly PART2 - 19/02/2011 18:11

malcoolm napisał:  
Czy podobnie jak w 2008 znajdą się tu osoby chętne do pomocy przy promocji akcji? Wpiszcie się poniżej wraz z namiarami (gg, tel, mail). O postępach będę informował na bieżąco.

nie masz jeszcze plakatow z 2008??:) wydaje mi sie ze najlepsza opcja bedzie wypromowanie akcji na fejsbuce:) swoja droga jak w edycji miedzynarodowej bylo tak dobrze to w polskiej powinno byc jeszcze lepiej - walczymy o jak najwyzsza lokate i dobre miejsce;)

100% PD
malcoolm
Ultraoptymista
Na forum od 7954 dni

Odp: Szczecin w Monopoly PART2 - 19/02/2011 18:54
Szczecin w Monopoly na Facebooku :)

malcoolm
Ultraoptymista
Na forum od 7954 dni

Odp: Szczecin w Monopoly PART2 - 20/02/2011 06:27
Głosujemy :)

Szczecin na 9 miejscu 3% , prowadzi Gdynia 13%...
www.monopoly.pl

WWP K_
Kibic
Na forum od 7099 dni

Odp: Szczecin w Monopoly PART2 - 20/02/2011 10:48
Aby głosować, należy zarejestrować się na stronie www.monopoly.pl i potwierdzić link, który otrzymamy na podany przez nas adres e-mail. Po wykonaniu tych czynności mamy prawo do codziennego typowania 2 miast ( z grupy głównej i tzw. " dzikiej karty" . GŁOSUJEMY!!!!

zamiast gadać o zasadach lepiej ich przestrzegać..
malcoolm
Ultraoptymista
Na forum od 7954 dni

Odp: Szczecin w Monopoly PART2 - 20/02/2011 10:51
Lub możemy korzystać z profilu z Facebooka :) Bez zbędnych komplikacji :)

Kibic
Na forum od 7826 dni

Odp: Szczecin w Monopoly PART2 - 20/02/2011 13:51
A na dziką kartę też by można na kogoś z województwa głosować, może też się uda (Police, Stargard itd.) :]

Pogoń to barwy, historia, stadion, klimat - POGOŃ TO MY! || Hala Madrid!
ManeS
Kibic
Na forum od 5824 dni

Odp: Szczecin w Monopoly PART2 - 20/02/2011 14:22
http://apps.facebook.com/glosowanie_monopoly/
wystarczy ze odpalicie ta aplikacje - nie trzeba sie rejstrowac, tylko kliknac na miasto. Dodatkowo za pomocą tej aplikacji mozecie zaprosic 50 osob do korzystania z aplikacji - do dziela!

warto umieścić taką informację na fb bo sporo ludzi może nie wiedzieć, że wystarczy do tego 30sekund

"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
E.
Kibic
Na forum od 6609 dni

Odp: Szczecin w Monopoly PART2 - 20/02/2011 14:30
Moglibyśmy coś z tym zrobić, aby szybko do góry podskoczyć, ale chyba chętnych nie ma .

ManeS
Kibic
Na forum od 5824 dni

Odp: Szczecin w Monopoly PART2 - 20/02/2011 14:31
do tego podkreślajcie znajomym którzy już głosowali, że głosujemy codziennie.

Kibic
Na forum od 7826 dni

Odp: Szczecin w Monopoly PART2 - 20/02/2011 14:36

ManeS napisał:  
http://apps.facebook.com/glosowanie_monopoly/
wystarczy ze odpalicie ta aplikacje - nie trzeba sie rejstrowac, tylko kliknac na miasto. Dodatkowo za pomocą tej aplikacji mozecie zaprosic 50 osob do korzystania z aplikacji - do dziela!

warto umieścić taką informację na fb bo sporo ludzi może nie wiedzieć, że wystarczy do tego 30sekund

szkoda tylko że każdego trzeba zaznaczać oddzielnie :/ poza tym mi akurat to zapraszanie nie działa.

Pogoń to barwy, historia, stadion, klimat - POGOŃ TO MY! || Hala Madrid!
ManeS
Kibic
Na forum od 5824 dni

Odp: Szczecin w Monopoly PART2 - 20/02/2011 15:44
no niestety trzeba, mi też coś się zwieszało jak 50 osób zaznaczyłem ale jak zaznaczyłem po 15 np to już smigało

Ukasz
Kibic
Na forum od 5535 dni

Odp: Szczecin w Monopoly PART2 - 20/02/2011 16:05
Czy oprócz mnie też nie możecie się zarejestrowac ? Wpisuje dane w pola wymagane klikam na rejestruj nic się nie dzieje.Później wpisuje wszystkie i nic.Jedynie cos się zmienia po wpisaniu wszystkich pól i kliknięciu rejestruj to wyskakuje na dole tego okienka gdzie są dwie regułki o wykorzystywankiu danych i promojach i przy nich pokazuje się napis na czerwono: pole jest wymagane.

Ostatnio edytowany przez: Ukasz, 20 lutego 2011, 16:13 [1 raz(y)]

Pogoń jak feniks,miała siłę żeby się podnieść z płomieni.
WWP K_
Kibic
Na forum od 7099 dni

Odp: Szczecin w Monopoly PART2 - 20/02/2011 17:16

Ukasz napisał:  
Czy oprócz mnie też nie możecie się zarejestrowac ? Wpisuje dane w pola wymagane klikam na rejestruj nic się nie dzieje.Później wpisuje wszystkie i nic.Jedynie cos się zmienia po wpisaniu wszystkich pól i kliknięciu rejestruj to wyskakuje na dole tego okienka gdzie są dwie regułki o wykorzystywankiu danych i promojach i przy nich pokazuje się napis na czerwono: pole jest wymagane.

No właśnie musisz zaznaczyć "ptaszkiem" te dwie regułki o wykorzystywaniu danych i dopiero wtedy się rejestrujesz.

A tak swoją drogą to głosować i namawiać znajomych różnymi sposobami by głosowali bo jak na razie coś słabo nam idzie;/

Ostatnio edytowany przez: WWP K_, 20 lutego 2011, 17:22 [1 raz(y)]

zamiast gadać o zasadach lepiej ich przestrzegać..
ManeS
Kibic
Na forum od 5824 dni

Odp: Szczecin w Monopoly PART2 - 20/02/2011 17:48
jak Rybnik i Suwałki nas wyprzedzają to nie mam pytań...

- 1  - 2  - 3  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1757983718 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.03 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005