Katyń 10.04.2010 - 11/04/2010 11:06
Myślę, że warto założyć osobny temat, bo pisane w "ogórku" posty czy informację giną i pisanie w ogórku o takim wydarzeniu jest dla mnie nietaktem.
Na dobry początek wrzucę kilka zdjęć z wizyty pod Pałacem Prezydenckim. Bardzo dużo ludzi, od najmłodszych wiekiem po najstarszych, widać było w ludziach poruszenie, starsze osoby często miały łzy w oczach, w pamięć mi zapadła starsza Pani, która nawiązywała również do tragedii sprzed 70 lat...
Całą tragedię ciężko opisać, aż nie chce się wierzyć w taką ironię losu, gdzie 70 lat temu ten sam las zabrał nam rodaków, wczoraj również się to stało i ciężko opisać jak wiele ważnych osobistości z Naszego kraju zgineło.
Para prezydencka, wicemarszałek, szef IPN'u, szef BBn'u, prezes NBP, RPO, praktycznie całe dowództwo Wojska Polskiego, rodziny ofiar katyńskich czy posłowie...
Można było się nie zgadzać z ich poglądami, można było ich nie lubić, jednak dziś schodzi to na bok, pozostaje żal i smutek, że po raz kolejny historia nie jest łaskawa dla Nas...
Niech spoczywają w pokoju...
Ps. Prosiłbym modów o poprzenoszenie postów z ogórka tutaj.
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1757978461 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.