Volt sie nie sprzedawal jako marka ogolnopolska. Książ nie jest "wzmocnieniem" - to jest piwo z regionu Dolnego Śląska, a produkowane w SZC, poniewaz... grupa Carlsberg browar we Wrocławiu zamknęła i tak naprawde wszystkie marki (Książ, Piast) lokalne z Dolnego Śląska są produkowane w Szczecinie i Brzesku.
Jak dla mnie Kasztelan Niepasteryzowany smakuje tak samo, jak Bosman Niepasteryzowany.
W życiu! Różnica jest olbrzymia dla mnie bosman niepasteryzowany był jednym z lepszych jak nie najlepszym browarem niepasteryzowanym natomiast kasztelana niecierpie. Swoją drogą to bardzo bym chciał żeby wznowili produkcję bosmana niepasteryzowanego
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
W życiu! Różnica jest olbrzymia dla mnie bosman niepasteryzowany był jednym z lepszych jak nie najlepszym browarem niepasteryzowanym
no to chyba malo piles...
Jeśli historia mogłaby nas czegokolwiek nauczyć, to niewątpliwie tego, że żaden naród nie stworzył wyższej cywilizacji bez poszanowania prawa do posiadania własności prywatnej
Ludwig von Mises
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
Odp: Puby, restauracje, kluby - transmisje sportowe. - 28/03/2014 15:40
Podbijam.
Dobrze widzę, że transmisja dzisiejszego meczu tylko w C+?
Jeżeli tak, to jakie puby w Śródmieściu transmitujące mecz polecacie (chodzi o to, żeby nie było dużo przypadkowych ludzi, a szczególnie jakiejś dyskoteki w tle)?
Olimpic - puszczają mecze Pogoni (rzutnik, z głosem, parę mniejszych TV), ale zazwyczaj jest mało miejsca do siedzenia - jeśli komuś nie przeszkadza gwar grających obok w bilarda to będzie ok.
W tym przy pl. Grunwaldzkim (dawna Warka, umknęła mi nazwa) puszczają też na rzutnikach i TV.
Sport Bar Live - na pewno odpada, teraz jest tam Cube bar (?) i raczej jest to typowa dyskotektownia, meczów polskiej ligi już nie puszczają.
Olimpic - puszczają mecze Pogoni (rzutnik, z głosem, parę mniejszych TV), ale zazwyczaj jest mało miejsca do siedzenia - jeśli komuś nie przeszkadza gwar grających obok w bilarda to będzie ok.
W tym przy pl. Grunwaldzkim (dawna Warka, umknęła mi nazwa) puszczają też na rzutnikach i TV.
Przy pl. Grunwaldzkim jest Masters. Puszczają tam tylko w tv, nie ma żadnych rzutników.
Mecze Pogoni są też w Petit Paris na Wojciecha rzutniki plus tv.
Na Alei Fontann również dwa puby, chyba nazywają się Bosun i Clipper. Też rzutniki plus tv.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.