Odp: Mecze Piasta Szczecin i AZS-u Radex Szczecin ! - 14/10/2009 13:57
Sparing z Gorzowem
Informujemy, iż na dzisiejszym wieczornym treningu (godzina 20) zostanie rozegrany sparing pomiędzy AZS-em Radex Szczecin, a drużyną NGR Technologie AWF Gorzów Wielkopolski. Wszystkich zainteresowanych serdecznie zapraszamy do hali Szczecińskiego Domu Sportu.
Odp: Mecze Piasta Szczecin i AZS-u Radex Szczecin ! - 20/03/2010 00:12
a tak z ciekawosci czy Liktoras jest w jakis sposob zwiazana z naszym regionem lub z Piastem? grala tu czy pochodzi stad ze sie tym zainteresowała? Bardzo mile ze wychodzi z taka inicjatywa i mam nadzieje ze w tym przedsiewzieciu osiagnie takie sukcesy jak w karierze sportowej
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
Odp: Mecze Piasta Szczecin i AZS-u Radex Szczecin ! - 24/09/2010 19:55
Zapraszamy jutro na wyjazd Spójnia Stargard - Radex Szczecin i do dopingu. Jako fan club zakupiliśmy bębny i pałki więc jako tako doping będzie , walić że średnia wieku 15 lat ale sie rozwijamy.
Zbiórka 15 zł pod SDS , przejazd autokarem . Bilet + Autokar = 10 zł
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1757989504 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.