dobry lekarz na mącznej dla niektórych z forum powinna być zniżka haha
jak masz w taki debilny sposób ironizować, lepiej weź koło i jebnij sie w czoło.
brutalnie pojade - większość nowych userów, tak mniej więcej którzy sie rejestrowali w okolicach stu dni nadaje sie do eksterminacji. czas to ogarnąć, tego naprawdę czytać sie nie da.
'Ludzie, w których może jeszcze tkwi iskierka ludzkości, uczuć ludzkich, opamiętajcie się! Usłyszcie mój krzyk, krzyk szarego, zwyczajnego człowieka, syna narodu, który własną i cudzą wolność ukochał ponad wszystko, ponad własne życie, opamiętajcie się! Jeszcze nie jest za późno!"
Odwagę, bym mógł zmieniać rzeczy, które mogą i powinny być zmienione,
Łagodność, bym akceptował rzeczy, które nie mogą być zmienione i
Mądrość, bym umiał odróżnić jedne rzeczy od drugich.
To ten o którym myślę? W takim razie nie mam pytań...
'Ludzie, w których może jeszcze tkwi iskierka ludzkości, uczuć ludzkich, opamiętajcie się! Usłyszcie mój krzyk, krzyk szarego, zwyczajnego człowieka, syna narodu, który własną i cudzą wolność ukochał ponad wszystko, ponad własne życie, opamiętajcie się! Jeszcze nie jest za późno!"
Odwagę, bym mógł zmieniać rzeczy, które mogą i powinny być zmienione,
Łagodność, bym akceptował rzeczy, które nie mogą być zmienione i
Mądrość, bym umiał odróżnić jedne rzeczy od drugich.
z własnego doświadczenia nikogo nie polecę, jednak w Medi-Cliniq na Mickiewicza mają cała gamę różnych zabiegów plastycznych. Byłem tam 2 razy operowany (staw rzekomy podudzia) i zawsze widoczny był ruch pacjentów związanych w 95% z operacjami plastycznymi, wiem też, że mają multum gości zza granicy. Na bank znajdziesz na kogoś do konsultacji.
Chciałbym dowiedzieć się coś na temat tego ortopedy Kozerawskiego. Jak wykonuje operacje itp itd... Z góry dzięki za jakiekolewiek info.
Mi ACL składał CINCIO ( jakos takie nazwisko), Kozerawski jest ordynatorem w Zdunowie. Gość jest konkretem ekspertem. Kiedyś mojemu trenerowi złożył kolano, a miał w tragicznym stanie i nie narzeka. Z tego co wiem, to kiedyś Kozerwaski przyjmował w Stargardzie.
Chciałbym dowiedzieć się coś na temat tego ortopedy Kozerawskiego. Jak wykonuje operacje itp itd... Z góry dzięki za jakiekolewiek info.
Mi ACL składał CINCIO ( jakos takie nazwisko), Kozerawski jest ordynatorem w Zdunowie. Gość jest konkretem ekspertem. Kiedyś mojemu trenerowi złożył kolano, a miał w tragicznym stanie i nie narzeka. Z tego co wiem, to kiedyś Kozerwaski przyjmował w Stargardzie.
Nadal przyjmuje w Stargardzie, wiem bo moja mamuśka do niego chodzi. Jednakże operacja kręgosłupa jest równie skomplikowana co złożenie kolana.
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1757977400 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.