Autor
Wiadomość
   Hyde Park -> Komentarze do Marvinów 2010 << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
.Krzysiek
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7641 dni

Odp: Komentarze do Marvinów 2010 - 30/12/2010 00:04
To ja i swojego posta wyedytuję, wszak rok 2010 się jeszcze nie skończył i dalej się pracuje na swoją "pozycję" hihi

Hasor napisał:  
Najlepszy podpis: - Krzysiek, za ten ze świnią :D

Specjalnie dla Hasora :D:
Obrazek gif wstawiony na forum

Ostatnio edytowany przez: .Krzysiek, 30 grudnia 2010, 02:06 [1 raz(y)]

Servant
Kibic
Na forum od 5594 dni

Odp: Komentarze do Marvinów 2010 - 30/12/2010 07:57

śmielaq89 napisał:  

Bulin napisał:  

Ambasador napisał:  

Bulin napisał:  
Albo ktoś sobie założył konto bo chcę wygrać w jakiejś kategorii , albo zrobił to kogoś znajomy . Ja uważam że taki głos nie powinien się liczyć .

Takimi postami, potwierdzasz moją nominację1 miejsce

Przecież to teoria spiskowa . śmielaq89 założył konto lukas100 żeby nie zostać innowiercą i pokemonem :)

Jeśli piszesz to poważnie to potwierdzasz i moją nominacje.. :]

Heh . Nie pisze poważnie :D

PSMKS
Patriotyczna PS
Na forum od 7851 dni

Odp: Komentarze do Marvinów 2010 - 06/01/2011 00:18
Ostatnie dni marwinów ! W niedziele podsumowanie :)

Przyjaciele Nie Tylko z Trybun !
Randall McMurphy
Kibic
Na forum od 7426 dni

*

Odp: Komentarze do Marvinów 2010 - 06/01/2011 02:01

PSMKS napisał:  
Ostatnie dni marwinów ! W niedziele podsumowanie :)

Juz podsumowanie? przeciez garstka dopiero glosowala...ludzie glosujcie przeciez o zabawe chodzi,dotrzymujmy corocznej tradycji:]

To My Niechciani, Nielubiani i Bezczelni...MKS!
hPS
*zablokowany
Na forum od 7533 dni

Odp: Komentarze do Marvinów 2010 - 06/01/2011 03:14
ozesz kurwa ja pierdole ostatie dni marvinow, kurwa na kogo tu glosowac?! pokemon roku?to 80% ludzi na forum dlaczego? bo zamiast dialac w rzeczywistosci chuja palicie na necie i to jawnie, gdyby nie ogariecie garski osob byloby teraz powiedzmy sobie szczerze gowno! i co? ja wiem co, powstalby lament i placz komentarzy na forum! a wiecie dlaczego? bo tak naprawe wiekszosci z was pisze tutaj jak wy pieknie jezdzicie i dajecie z siebie wszystko a tak naprawde CHUJA PALICIE I TO OSTROOO! wywyzszacie sie w necie i robicie sobie marke dobrego kibica bo takie czasy ze przenosimy sie tutaj kto lepiej zablysnie ten wiekszy szacunek czy jak to idzie? :D zamiast skupic sie na czynach skupiacie sie kurwa na postach! a to na slawy kibicowskiej Pogoni nie przyniesie a przeciez kazdy z nas o takiej niby marzy ale pominmy ;) Zamiast bawic sie w jakies zjebane gierki skupmy sie na problemach jakie mamy a jest ich trocho! Zamiast podzielic sie obowiazkami by Pogon byla naprawde silna to skupiacie jaka cieta tu wymyslec! Chore! Nie udzielam sie za duzo bo wole zyc Pogonia na zywo a nie polemizujac kto jest kurwa forumowiczem roku hahaha a ja sie was pytom kto jest wyjazdowiczem roku? kobieta i dwoch chlopakow :D( a takze peknieta setka pozdro BzM) a wy? lepiej nie pytam. kogo to kurwa obchodzi jakis chlor roku? wyjebac wszystkich! nie bawcie sie w jakis lepszych i gorszych uzytkownikow tylko wspolnie sie ogarniajcie!!Na chuj zrobilismy podzial na Granatowo Bordowe Dzielnice? Garstka osob czy to na Srodmiesciu czy to na Zachodzie smrodzie czyto na Prawej! Kiedys bylo tu tyle osob ktorzy jezdzili angazowali sie i mieli prawo pisac bo na to zasluzyli. A teraz jaies lapsy dorwa se do tego neta i zyja nim jaraja sie i pewnie trzepia. A pozniej takie wynalazki sie pytaja ktorym pociagiem na wyjazd i tysiace postow. Wystarczylo sledzic zawsze temat SEKI KILOMETROW SETKI POGONI by zobaczy ilu jest tak naprawde forumowiczow! Jest nas chlopaki garstka i tylko my mozemy nazwac sie prawdziwymi fanatykami bo przekladamy slowa na cyzny a nie posty! a reszta to larwy neostrady ktore popadly w stan doskonalosci w necie mi w ryja nie dadza szala nie skroja a w razie co jestem na forum :D swiat schodzi na jebany internet i niedlugo nie oprawy i doping bedzie brany pod uwage tylko ilosc komentarzy na forach i pocisniecie zaebistych ripost a pozniej na koniec roku podsumowanko dowartosciowanko :D tak mija kolejny rok fanatyka lapsika..

o co tak naprawde pije, ze garstka osob zapierdala a wy sie opierdalacie i tylko jak te cioty siedzicie na dupie i komentuecie co trzeba zrobic a co kurwa nie. Bawicie sie w chore gieki zamiast skupic sie jak tu polepszyc ilosc osob na naszym młynie by nie odrastal od czolowki. Lepiej jarac sie za miedzy leszkiem i szkoda ze u nas tak nie ma <marzyciel> OGARNIJCIE SIE bo nie tylko ja nie moge juz czytac waszych czasami wypocin i kozaczenia! Sportowcami nie jestescie zadnymi chuliganami rowniez o ultrasowaniu nie macie pojecia ale o zajebaniu i skomentowaniu na necie posta to kazdy!

Jebc marwinow czas na Pogoń 2011 WOJNAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!

Podniesiona adrenalina to Śródmiejska siła
SPR
Kibic
Na forum od 6621 dni

**

Odp: Komentarze do Marvinów 2010 - 08/01/2011 17:49

hPS napisał:  
ozesz kurwa ja pierdole ostatie dni marvinow, kurwa na kogo tu glosowac?! pokemon roku?to 80% ludzi na forum dlaczego? bo zamiast dialac w rzeczywistosci chuja palicie na necie i to jawnie, gdyby nie ogariecie garski osob byloby teraz powiedzmy sobie szczerze gowno! i co? ja wiem co, powstalby lament i placz komentarzy na forum! a wiecie dlaczego? bo tak naprawe wiekszosci z was pisze tutaj jak wy pieknie jezdzicie i dajecie z siebie wszystko a tak naprawde CHUJA PALICIE I TO OSTROOO! wywyzszacie sie w necie i robicie sobie marke dobrego kibica bo takie czasy ze przenosimy sie tutaj kto lepiej zablysnie ten wiekszy szacunek czy jak to idzie? :D zamiast skupic sie na czynach skupiacie sie kurwa na postach! a to na slawy kibicowskiej Pogoni nie przyniesie a przeciez kazdy z nas o takiej niby marzy ale pominmy ;) Zamiast bawic sie w jakies zjebane gierki skupmy sie na problemach jakie mamy a jest ich trocho! Zamiast podzielic sie obowiazkami by Pogon byla naprawde silna to skupiacie jaka cieta tu wymyslec! Chore! Nie udzielam sie za duzo bo wole zyc Pogonia na zywo a nie polemizujac kto jest kurwa forumowiczem roku hahaha a ja sie was pytom kto jest wyjazdowiczem roku? kobieta i dwoch chlopakow :D( a takze peknieta setka pozdro BzM) a wy? lepiej nie pytam. kogo to kurwa obchodzi jakis chlor roku? wyjebac wszystkich! nie bawcie sie w jakis lepszych i gorszych uzytkownikow tylko wspolnie sie ogarniajcie!!Na chuj zrobilismy podzial na Granatowo Bordowe Dzielnice? Garstka osob czy to na Srodmiesciu czy to na Zachodzie smrodzie czyto na Prawej! Kiedys bylo tu tyle osob ktorzy jezdzili angazowali sie i mieli prawo pisac bo na to zasluzyli. A teraz jaies lapsy dorwa se do tego neta i zyja nim jaraja sie i pewnie trzepia. A pozniej takie wynalazki sie pytaja ktorym pociagiem na wyjazd i tysiace postow. Wystarczylo sledzic zawsze temat SEKI KILOMETROW SETKI POGONI by zobaczy ilu jest tak naprawde forumowiczow! Jest nas chlopaki garstka i tylko my mozemy nazwac sie prawdziwymi fanatykami bo przekladamy slowa na cyzny a nie posty! a reszta to larwy neostrady ktore popadly w stan doskonalosci w necie mi w ryja nie dadza szala nie skroja a w razie co jestem na forum :D swiat schodzi na jebany internet i niedlugo nie oprawy i doping bedzie brany pod uwage tylko ilosc komentarzy na forach i pocisniecie zaebistych ripost a pozniej na koniec roku podsumowanko dowartosciowanko :D tak mija kolejny rok fanatyka lapsika..

o co tak naprawde pije, ze garstka osob zapierdala a wy sie opierdalacie i tylko jak te cioty siedzicie na dupie i komentuecie co trzeba zrobic a co kurwa nie. Bawicie sie w chore gieki zamiast skupic sie jak tu polepszyc ilosc osob na naszym młynie by nie odrastal od czolowki. Lepiej jarac sie za miedzy leszkiem i szkoda ze u nas tak nie ma <marzyciel> OGARNIJCIE SIE bo nie tylko ja nie moge juz czytac waszych czasami wypocin i kozaczenia! Sportowcami nie jestescie zadnymi chuliganami rowniez o ultrasowaniu nie macie pojecia ale o zajebaniu i skomentowaniu na necie posta to kazdy!

Jebc marwinow czas na Pogoń 2011 WOJNAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!

I co jeden post zniszczył Wam cała zabawe? Nikt nie da ciętej riposty? Wtedy pewne aurtor miałby wygraną w Marwinach na 100 % A dlaczego nikt nie odpisał? Czyżby hPS miał racje? Trafiło w serduszko i teraz wstyd cos napisać.... Dlaczego boicie sie odpisać? Ja Wam odpowiem, bo napisał cała prawde to raz, a dwa zasłużył sobie na szacunek i to nie poprzez pisanie 100 wpisów na necie tylko 100 % rundą wyjazdową< Graty!!> i wszystko to co zrobił wcześniej daje mu szacunek i to nie jest strach,to szacunek, bo każdy wie ze ma racje!!... a uwieżcie startu nie miał łatwego i zapracował na to sam!!!! Nikt nie zadba o Twe imie sam o nie musisz dbać !! Nie zrobisz tego poprzez pisanie postów o chuj wie czym, nie zrobisz tego chlejąc na wyjazdach czy siedząc pod dachem z piknikami!! Nowa runda musi przynieść nową jakość dopingu!! nową jakość opraw!! Nową jakość wyjazdową i uwierzcie będzie mogli bawić sie w swoje Marwiny i nikt nie będzie miał do Was pretensji, bo będzie to zabwa po udanym sezonie!! będą nowe kategorie !! Najlepszy wyjazdowiec ! Najlepszy skok jakościowy w wyjazdach debiuty! Najlepszy pomysł na przyśpiewki czy pomysłodawca najlepszej oprawy!! Kurwa ludzie tworzycie chuj wie jaka siłe w internecie to przełożcie to na prawdziwe życie !! W necie niech piszą o Nas co chcą!! Z naszej strony niech robią to pikniki ale dajmy im jakieś argumenty!! Pokażmy klase!! Wszyscy na młyn!! Ogarniać sie do młodych wilków a wszystko przyjdzie z czasem!! Nie ma nic za darmo !! Trzeba sie poświeć ale co to dla Nas !! Jeżeli jesteś prawdziwym kibicem Pogoni to ją kochasz a czym jest poświecenie dla miłośći!! STWÓRZMY NOWĄ JAKOŚĆ BO MAMY POTECIAŁ !! WOJNA!!

U Nas na śródmieściu każdy jest Pogoni wierny..
ManeS
Kibic
Na forum od 5824 dni

Odp: Komentarze do Marvinów 2010 - 08/01/2011 19:12
Panowie teraz jest sezon ogórkowy i w okresie świątecznym czy teraz można się pobawić w Marviny, to wcale nie przeszkadza w tym żeby spiąć się na rundę wiosenną i tak jak mówicie tworzyć nową jakość.

"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
SPR
Kibic
Na forum od 6621 dni

**

Odp: Komentarze do Marvinów 2010 - 08/01/2011 19:29

ManeS napisał:  
Panowie teraz jest sezon ogórkowy i w okresie świątecznym czy teraz można się pobawić w Marviny, to wcale nie przeszkadza w tym żeby spiąć się na rundę wiosenną i tak jak mówicie tworzyć nową jakość.

Teraz np można pomyśleć nad nowymi przyśpiewkami,nowymi projektami ciuchów i vlepek. Nikt nie broni zabawy ale najpierw obowiązki!! Pogoń to także swego rodzaju praca a wynagrodzeniem jest atmosfera na trybunach i mieście... Jesteś zadowolony ze swojego wynagrodzenia? Jeżeli nie to tak jak w normalnej pracy zrób coś żeby być było dobrze!

U Nas na śródmieściu każdy jest Pogoni wierny..
 - 1  - 2  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1757989587 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.03 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005