Autor
Wiadomość
   Hyde Park -> Wspomnienia... << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
eF^
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7925 dni

*

Odp: Wspomnienia... - 01/07/2008 17:36
Przy okazji gier pamiętacie salony gier (np. na wojska polskiego Vegas World) i gry takie jak np. metal slug? ;)

Dal..
Kibic
Na forum od 6299 dni

Odp: Wspomnienia... - 05/07/2008 17:16
Klasyk :) Gierka byla bardzo dobra :)

db1948
Kibic
Na forum od 7429 dni

Odp: Wspomnienia... - 09/12/2008 15:15
fficial&client=firefox-a&um=1&sa=X&oi=video_result_group&resnum=4&ct=title#" class="tb">...prl...

1973
Kibic
Na forum od 7699 dni

*

Odp: Wspomnienia... - 09/12/2008 15:48

Miło powspominać; oj dałbym wiele żeby wrócić do tych ...nastu lat ;)

WM
Kibic
Na forum od 7054 dni

Odp: Wspomnienia... - 09/12/2008 17:39
Pamieta ktos moze stara gierke w ktorej robilismy gracza, podpisywalismy kontrakt i gralismy w danym klubie.

Trenowalo sie wykonujac zadania w danym czasie i od trenera zalezalo czy bedziemy w kadrze meczowej itp. Tam gralismy jako jeden z 11 na danej pozycji ptem moze do kadry powolwano itp;)

Nie wiem czy dobrze wytlumaczylem ale chyb a w nazwie bylo
"soccer"

Amat victoria curam
Plum
Kibic
Na forum od 7744 dni

Odp: Wspomnienia... - 09/12/2008 17:57

WM napisał:  
Pamieta ktos moze stara gierke w ktorej robilismy gracza, podpisywalismy kontrakt i gralismy w danym klubie.

Trenowalo sie wykonujac zadania w danym czasie i od trenera zalezalo czy bedziemy w kadrze meczowej itp. Tam gralismy jako jeden z 11 na danej pozycji ptem moze do kadry powolwano itp;)

"soccer"

Heheh nadal w to gram [: New star soccer 3.
Podaj maila to podeślę [:

Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
Sz.
Kibic
Na forum od 7318 dni

Odp: Wspomnienia... - 09/12/2008 19:26
.

Ostatnio edytowany przez: Sz., 24 czerwca 2014, 11:02 [1 raz(y)]

P. S.
Krzaku
Kibic
Na forum od 6528 dni

Odp: Wspomnienia... - 09/12/2008 19:49

Plum napisał:  

WM napisał:  

"soccer"

Gierka klasyk ;)

PS !
szpadel*
Kibic
Na forum od 6601 dni

Odp: Wspomnienia... - 09/12/2008 20:33
A mi też możesz podesłać: [email protected] z gory dzięki:)

Niebuszewiak
Kibic
Na forum od 7649 dni

Odp: Wspomnienia... - 09/12/2008 20:52
new star soccer

edit: poprawiłem linka ;)

Ostatnio edytowany przez: Niebuszewiak, 9 grudnia 2008, 21:44 [1 raz(y)]

Zawsze Pogoń Szczecin MKS.
M_
Moderator**
Na forum od 7903 dni

**

Odp: Wspomnienia... - 15/12/2008 07:11
Mi swego czasu (jakieś 4 miesiace temu ) udało się zakupić gumę TURBO smak niezapomniany.

Podnieś kamień, poczuj strzał adrenaliny,
Nalej farby do gaśnicy i rozpierdolą nią witryny...
WM
Kibic
Na forum od 7054 dni

Odp: Wspomnienia... - 15/12/2008 13:55

Plum napisał:  

WM napisał:  

"soccer"

Dzieki wielkie;)

Amat victoria curam
TradycjaZobowiązuje!
Moderator**
Na forum od 7274 dni

Odp: Wspomnienia... - 15/12/2008 14:06

e 4 w napisał:  
Mi swego czasu (jakieś 4 miesiace temu ) udało się zakupić gumę TURBO smak niezapomniany.

i gdzie ty to kupiłeś? nie była twarda:P?
ja ostatnio zmienialem wykladzine wpokoju i pod starą znalazłem obrazek z gumy kaczor donald:P

1948 - 2018 i dalej! historia bez końca!
M_
Moderator**
Na forum od 7903 dni

**

Odp: Wspomnienia... - 20/12/2008 15:18

TeHaCe napisał:  

e 4 w napisał:  

ja ostatnio zmienialem wykladzine wpokoju i pod starą znalazłem obrazek z gumy kaczor donald:P

Zakupilem ja na PL.KOSCIUSZKI jest kolo parku ( gdzie zury siedza ) kiosk jak sie idzie od turzynu na tranwaj 11 ale niewiem czy jeszcze sa bo nie bylem tam dawno a smak no przesada

zrobie foto i zarzuce jak znajde czas ( Posiadam jeszcze jedna sztuke gumy TURBO )

Ostatnio edytowany przez: M_, 20 grudnia 2008, 15:28 [1 raz(y)]

Podnieś kamień, poczuj strzał adrenaliny,
Nalej farby do gaśnicy i rozpierdolą nią witryny...
Krzaku
Kibic
Na forum od 6528 dni

Odp: Wspomnienia... - 20/12/2008 15:23

e 4 w napisał:  

TeHaCe napisał:  

e 4 w napisał:  

Zakupilem ja na PL.KOSCIUSZKI jest kolo parku ( gdzie zury siedza ) kiosk jak sie idzie od turzynu na tranwaj 11 ale niewiem czy jeszcze sa bo nie bylem tam dawno a smak no przesada

zrobie foto i zarzuce jak znajde czas

.

PS !
tribu
Kibic
Na forum od 7810 dni

*

Odp: Wspomnienia... - 20/12/2008 15:32
A ja lubie sobie posłuchać Eldo - Dzieciństwo , fajnie sie wspomina rzeczy o ktorych on rymuje, jak bylem malym smarkiem to byla bieda ale bylo inaczej - lepiej i bym sie nigdy nie zamienil na dziecinstwo w obecnych czasach, pamietam jaki byl banan na gebie jak sie udalo znalezc kilka butelek od piwa i pozniej sie kupowalo lody a raczej mrozona barwiona wode z sokiem w takich foliowych opakowaniach:) to byly czasy:D

100% PD
Slim
Kibic
Na forum od 8262 dni

Odp: Wspomnienia... - 28/12/2008 17:38
A ktos z Was kojarzy bajke "transformers" wersje kinowa?? Ja dobrze pamietam ze mialem takowa na kasecie a teraz sciagnalem z torrentow :) a tu maly link z filmu:
Clik

eJay
Kibic
Na forum od 7724 dni

**

Odp: Wspomnienia... - 28/12/2008 18:40
Skoro jesteśmy przy filmach i bajkach to może pamięta ktoś Batmana puszczanego na TVP2 o 8 rano? - http://www.imdb.com/title/tt0103359/

Zarąbista animacja, nagrywałem praktycznie każdy odcinek :) Nie pogardziłbym nawet nią dzisiaj, bo klimat miała zajefajny i wiernie korzystała z przygód komiskowych postaci (Two-Face, Joker, Riddler, Lucius Fox, Pingwin, Scarecrow itd.). Po prostu wypas:) Szkoda tylko, że edycja DVD jest cholernie droga i niekompletna względem zachodniej wersji.

Ha ha ha, he he, ho-ho, uh, uh, ha-ha, ha...And I thought my jokes were bad...
tribu
Kibic
Na forum od 7810 dni

*

Odp: Wspomnienia... - 28/12/2008 20:51

eJay napisał:  
Skoro jesteśmy przy filmach i bajkach to może pamięta ktoś Batmana puszczanego na TVP2 o 8 rano? - http://www.imdb.com/title/tt0103359/

Zarąbista animacja, nagrywałem praktycznie każdy odcinek :) Nie pogardziłbym nawet nią dzisiaj, bo klimat miała zajefajny i wiernie korzystała z przygód komiskowych postaci (Two-Face, Joker, Riddler, Lucius Fox, Pingwin, Scarecrow itd.). Po prostu wypas:) Szkoda tylko, że edycja DVD jest cholernie droga i niekompletna względem zachodniej wersji.

widzialem dvdripy na jednej z zachodnich stron torrentowych;) chcialem sciagac ale 18gb to deko duzo jak na moje lacze. i lekki zal ze bylyby napisy a nie znany wszystkim glos lektora:)

100% PD
SL
Kibic
Na forum od 6303 dni

Odp: Wspomnienia... - 03/01/2009 12:03
Napewno na forum nie ma kibica który był na mevzu Pogoń - Ruch w 1960r. ale może jest ktoś kto był na meczu Pogoń - Widzew Łódź 0-1 1983r.? a może rodzice któregoś z was byli? poprostu chciałbym usłyszeć jak to jest być na meczu Pogoni przy 35 tys. widowni, bo sobie nie wyobrażam;]

zch
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1757978463 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.03 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005