Trenowalo sie wykonujac zadania w danym czasie i od trenera zalezalo czy bedziemy w kadrze meczowej itp. Tam gralismy jako jeden z 11 na danej pozycji ptem moze do kadry powolwano itp
Nie wiem czy dobrze wytlumaczylem ale chyb a w nazwie bylo
"soccer"
Pamieta ktos moze stara gierke w ktorej robilismy gracza, podpisywalismy kontrakt i gralismy w danym klubie.
Trenowalo sie wykonujac zadania w danym czasie i od trenera zalezalo czy bedziemy w kadrze meczowej itp. Tam gralismy jako jeden z 11 na danej pozycji ptem moze do kadry powolwano itp
Nie wiem czy dobrze wytlumaczylem ale chyb a w nazwie bylo
"soccer"
Heheh nadal w to gram [: New star soccer 3.
Podaj maila to podeślę [:
Mi swego czasu (jakieś 4 miesiace temu ) udało się zakupić gumę TURBO smak niezapomniany.
i gdzie ty to kupiłeś? nie była twarda?
ja ostatnio zmienialem wykladzine wpokoju i pod starą znalazłem obrazek z gumy kaczor donald
Zakupilem ja na PL.KOSCIUSZKI jest kolo parku ( gdzie zury siedza ) kiosk jak sie idzie od turzynu na tranwaj 11 ale niewiem czy jeszcze sa bo nie bylem tam dawno a smak no przesada
zrobie foto i zarzuce jak znajde czas ( Posiadam jeszcze jedna sztuke gumy TURBO )
Ostatnio edytowany przez: M_, 20 grudnia 2008, 15:28 [1 raz(y)]
Podnieś kamień, poczuj strzał adrenaliny,
Nalej farby do gaśnicy i rozpierdolą nią witryny...
Mi swego czasu (jakieś 4 miesiace temu ) udało się zakupić gumę TURBO smak niezapomniany.
i gdzie ty to kupiłeś? nie była twarda?
ja ostatnio zmienialem wykladzine wpokoju i pod starą znalazłem obrazek z gumy kaczor donald
Zakupilem ja na PL.KOSCIUSZKI jest kolo parku ( gdzie zury siedza ) kiosk jak sie idzie od turzynu na tranwaj 11 ale niewiem czy jeszcze sa bo nie bylem tam dawno a smak no przesada
Odp: Wspomnienia... - 20/12/2008 15:32
A ja lubie sobie posłuchać Eldo - Dzieciństwo , fajnie sie wspomina rzeczy o ktorych on rymuje, jak bylem malym smarkiem to byla bieda ale bylo inaczej - lepiej i bym sie nigdy nie zamienil na dziecinstwo w obecnych czasach, pamietam jaki byl banan na gebie jak sie udalo znalezc kilka butelek od piwa i pozniej sie kupowalo lody a raczej mrozona barwiona wode z sokiem w takich foliowych opakowaniach to byly czasy
Odp: Wspomnienia... - 28/12/2008 17:38
A ktos z Was kojarzy bajke "transformers" wersje kinowa?? Ja dobrze pamietam ze mialem takowa na kasecie a teraz sciagnalem z torrentow a tu maly link z filmu: Clik
Zarąbista animacja, nagrywałem praktycznie każdy odcinek Nie pogardziłbym nawet nią dzisiaj, bo klimat miała zajefajny i wiernie korzystała z przygód komiskowych postaci (Two-Face, Joker, Riddler, Lucius Fox, Pingwin, Scarecrow itd.). Po prostu wypas Szkoda tylko, że edycja DVD jest cholernie droga i niekompletna względem zachodniej wersji.
Ha ha ha, he he, ho-ho, uh, uh, ha-ha, ha...And I thought my jokes were bad...
Zarąbista animacja, nagrywałem praktycznie każdy odcinek Nie pogardziłbym nawet nią dzisiaj, bo klimat miała zajefajny i wiernie korzystała z przygód komiskowych postaci (Two-Face, Joker, Riddler, Lucius Fox, Pingwin, Scarecrow itd.). Po prostu wypas Szkoda tylko, że edycja DVD jest cholernie droga i niekompletna względem zachodniej wersji.
widzialem dvdripy na jednej z zachodnich stron torrentowych chcialem sciagac ale 18gb to deko duzo jak na moje lacze. i lekki zal ze bylyby napisy a nie znany wszystkim glos lektora
Odp: Wspomnienia... - 03/01/2009 12:03
Napewno na forum nie ma kibica który był na mevzu Pogoń - Ruch w 1960r. ale może jest ktoś kto był na meczu Pogoń - Widzew Łódź 0-1 1983r.? a może rodzice któregoś z was byli? poprostu chciałbym usłyszeć jak to jest być na meczu Pogoni przy 35 tys. widowni, bo sobie nie wyobrażam;]
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1757978463 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.