Odp: The most visionary city in Europe - 29/07/2009 07:08
Nasze miasto nie jest takie złe, tylko lamusy i przyjezdni studenci z wiosek typu Gorzów, Koszalin narzekają i powtarzają stwierdzenie, że jest nieciekawe i nic tu nie ma...
A tymczasem wielu turystom z zagranicy się podoba, przykład:
http://www.virtualszczecin.com/gallery_1.htm
Faktem jest tylko, że gdyby nie pech do władz było by jeszcze ciekawiej...
Czy ktoś teraz porzuci ideę FG, jeśli tyle już zrobiono w kwestii identyfikacji wizualnej? Myślę, że byłby to strzał w stopę (lub w kolano) takiego włodarza.
Czy ktoś teraz porzuci ideę FG, jeśli tyle już zrobiono w kwestii identyfikacji wizualnej? Myślę, że byłby to strzał w stopę (lub w kolano) takiego włodarza.
Czy Floating Kurczak jeszcze stoi na Pl. Rodła ?
Za jakis czas okaze sie ze tabliczki nie sa zgodne z normami UE i znowu wymiana na koszt podatnika...ale co tam niech kolesie tez sobie zarobia.
A w czym ta niezgodność ma polegać? Czy po prostu tak marudzisz?
UE moze i ma prawo sie przyczepic praktycznie do wszystkiego...koloru, ksztaltu, wielkosci, rodzaju farby itp. Jak bys troche czytal zachodniej prasy to bys wiedzial ze takie przewalki ze zmianami oznakowania juz mialy miejsce. Zreszta kilka lat temu jak chciano zmieniac komunistyczne nazwy ulic to byl taki szum ile to bedzie kosztowac itp.
( ... ) Jak bys troche czytal zachodniej prasy to bys wiedzial ze takie przewalki ze zmianami oznakowania juz mialy miejsce. Zreszta kilka lat temu jak chciano zmieniac komunistyczne nazwy ulic to byl taki szum ile to bedzie kosztowac itp.
Myslisz się , malcoolm czyta baaardzo dużo zagranicznej prasy , moze nie "zachodniej" ale za to izraelskiej! Gazietka wyborcza codziennie gosci w jego domu!
UE moze i ma prawo sie przyczepic praktycznie do wszystkiego...koloru, ksztaltu, wielkosci, rodzaju farby itp. Jak bys troche czytal zachodniej prasy to bys wiedzial ze takie przewalki ze zmianami oznakowania juz mialy miejsce. Zreszta kilka lat temu jak chciano zmieniac komunistyczne nazwy ulic to byl taki szum ile to bedzie kosztowac itp.
Gdyby tak myślano, to nic by nie zrobiono... "bo Unia może się czepić".
Cały pomysł tego FG to słuszna koncepcja, jednak nazwa bardzooo, bardzoo mocno nie trafiona, tak samo jak ten basen.
A ja uważam że właśnie bardzo trafiona. Przynajmniej miasto kreuje się w konkretnym kierunku tworząc pewien jednolity wizerunek. Dość budowania każdy w swoim stylu i ze swoją koncepcją, bo przez to tylko "burdel wielokondygnacyjny" się tworzył.
Nie myślę "jak to będzie wyglądać", ale myślę "jak to zrobić"!
Odp: The most visionary city in Europe - 04/01/2011 21:13
Mi również ta nazwa jakoś tak nie pasuje... bez przesady z tym Floatingiem, jak kiedyś powstanie stadion to też nazwie się go "Floating Stadium", żeby koncepcja się zgadzała ;| ??
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1757966439 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.