Autor
Wiadomość
   Hyde Park -> Real Madryt - Fc Barcelona << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Luk_225
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 5392 dni

Odp: Real Madryt - Fc Barcelona - 27/04/2011 23:34
http://www.youtube.com/watch?v=zzJy-jjha8Y
widać chyba wyraznie co i jak...

Paweł85
Kibic
Na forum od 7157 dni

Odp: Real Madryt - Fc Barcelona - 27/04/2011 23:35

Radziu napisał:  

Tak, Paweł85. Alves zrobił jak na obrazku powyżej. Nikt go nie dotykał.

Oboje biegną do piłki, szybszy o sekundę jest Alves ale Pepe trafia w piłkę a nie w nogę Alvesa! Masz zdjęcie poniżej... klasyczna nakładka.

Obrazek jpg wstawiony na forum

Radziu
Kibic
Na forum od 6956 dni

Odp: Real Madryt - Fc Barcelona - 27/04/2011 23:40
Nie no. Skoro w ogóle Pepe go nie dotknął to nie mamy w ogóle o czym dyskutować. Zresztą Alves nakurwił tak z półobrotu, bo jest uczniem Chucka Norrisa :)

Maxvell
Kibic
Na forum od 5937 dni

Odp: Real Madryt - Fc Barcelona - 27/04/2011 23:48
Mecz bez rewelacji, jak ktoś napisał wcześniej aktorstwo i kopanie się w czoło do czerwieni dla Pepe (jak dla mnie słusznej). Później Messi zrobił swoje - drugi gol - totalne ośmieszenie obrony Realu.

Słyszałem kroki Boga, życie jest kruche
Mam złotą proporcję między umysłem a duchem
Wersów plecak, tysiące w zeszycie
Oślepiam blaskiem, jestem słońcem w zenicie
anathema
Kibic
Na forum od 7064 dni

Odp: Real Madryt - Fc Barcelona - 28/04/2011 00:13
wielki Mou zginał od własnej broni-nieprawdaż? oby takich ludzi mniej na trenerskiej ławce, wielki taktyk kurwa jego mać. Jest cwany niech cos zrobi z naszej Pogoni.

'Ludzie, w których może jeszcze tkwi iskierka ludzkości, uczuć ludzkich, opamiętajcie się! Usłyszcie mój krzyk, krzyk szarego, zwyczajnego człowieka, syna narodu, który własną i cudzą wolność ukochał ponad wszystko, ponad własne życie, opamiętajcie się! Jeszcze nie jest za późno!"

Odwagę, bym mógł zmieniać rzeczy, które mogą i powinny być zmienione,
Łagodność, bym akceptował rzeczy, które nie mogą być zmienione i
Mądrość, bym umiał odróżnić jedne rzeczy od drugich.
stahu
Kibic
Na forum od 8042 dni

Odp: Real Madryt - Fc Barcelona - 28/04/2011 01:01
http://www.youtube.com/watch?v=EueH4dfwnjE&feature=player_embedded

.Krzysiek
Kibic
Na forum od 7641 dni

Odp: Real Madryt - Fc Barcelona - 28/04/2011 01:08

Janek80 napisał:  

Radziu napisał:  
Szkoda tylko, że Pepe nie połamal nogi Alvesowi, bo wtedy byłaby ewidentna czerwona. Tak dla większosci jest to zwykła nakladka na wysokości piszczela, gdy przeciwnik wykopje piłkę.

Ale nie trafił go tą nakładką w nogę. Brakowało z pół metra. Tylko się zderzyli, a barcelończyk upadł i zaczął udawać, że w nogę dostał. Tak to widziałem :)

Salto z dwoma śrubami w powietrzu też "dla jaj" wykonał hihi

anathema
Kibic
Na forum od 7064 dni

Odp: Real Madryt - Fc Barcelona - 28/04/2011 01:13
polecam fanom MU

o Mou mam swoje zdanie chcecie wiecej? ten typ idzie po trupach. dziwicie sie Barcelonie? ja nie.

a jednak kurwa kompromisu nie bedzie, nadal macie zal tego chuja?

...

Ostatnio edytowany przez: anathema, 28 kwietnia 2011, 01:19 [1 raz(y)]

'Ludzie, w których może jeszcze tkwi iskierka ludzkości, uczuć ludzkich, opamiętajcie się! Usłyszcie mój krzyk, krzyk szarego, zwyczajnego człowieka, syna narodu, który własną i cudzą wolność ukochał ponad wszystko, ponad własne życie, opamiętajcie się! Jeszcze nie jest za późno!"

Prawa Strona Miasta
Kibic
Na forum od 7347 dni

Odp: Real Madryt - Fc Barcelona - 28/04/2011 05:56
kurwa o czym Wy pierdolicie??!! fakt była nakładka, ale na bank nie byl to faul na czerwona kartkę!! celował w piłkę, za samą nakładkę należał się faul, za taką żółta kartka...skoro Alves tak sie zwijał to czemu po minucie wlazł na boisko od razu bez żadnego ociągania się?? pierdolony aktor, kazdy kto grał w piłkę i dostał mocny faul wie jak to napierdala...sędzia frajer wypaczył wynik...

Wasza nienawiść daje mi siłę, żebym stał się mocniejszy!Na zawsze w moim sercu tylko MKS Pogoń Szczecin!
Luk Luk
Kibic
Na forum od 7899 dni

**

Odp: Real Madryt - Fc Barcelona - 28/04/2011 06:48
sedzia pokazal czerwien gdyz zapewne zinterpretowal to wejscie jako powazny razacy faul, ktory mogl doprowadzic do powaznej kontuzji. zreszta widac na filmiku jak byk ze pepe wchodzil chamsko wyprostowana noga. To juz jest powod do dania czerwieni. sedzia byl ustawiony z tylu wiec tak mogl to dostrzec.

tak wiec nie ma tu mowy o jakims wypaczeniu.

"Wierzę, że inteligencja i strach są nieodłączne. Goście którzy mówią: ja się nie boję niczego - są po prostu głupi!" - Rickson Gracie
Radziu
Kibic
Na forum od 6956 dni

Odp: Real Madryt - Fc Barcelona - 28/04/2011 08:33
O skali beznadziejności Realu świadczy w ogole to jak daleko mu odjechala Barcelona, bo nie jest w stanie z nią rywalizować czysto piłkarsko, a tylko przez ostrą grę i agresję. Jakby Real chciał w ogóle pograć w piłkę to by można było z Nim pograć. Ale taktyka Mourinho po trupach do zwycięstwa nie zawsze musi być skuteczna.

Teraz wbiję szpileczkę, ale zastanawiam się czy kibicom Realu nie jest wstyd za taką grę, bo pamiętają drużynę Del Bosque i jej styl, a widzą obecny antyfutbol? Czy to po prostu zachowanie wynikające z braku sukcesów i supremacji Barcelony? Barcelona jest w chuj lepsza i chwytamy się wszystkich środków, aby z nią wygrać?

Cytat:  
skoro Alves tak sie zwijał to czemu po minucie wlazł na boisko od razu bez żadnego ociągania się??

Dokładnie, miał mu połamać nogę, byłoby sprawiedliwie. Byłby ostry faul i zasłużona czerwona kartka.

D.
Kibic
Na forum od 6761 dni

Odp: Real Madryt - Fc Barcelona - 28/04/2011 08:55
Oj tam oj tam, sędzia dał czerwoną kartkę bo się przyzwyczaił, że jakąś czerwień trzeba Realowi dać (we wszystkich meczach Realu pod wodzą Mou przeciwko Barcelonie co najmniej jeden zawodnik Królewskich otrzymywał czerwoną kartkę - poprawcie mnie jeśli się mylę).

Wszyscy co nam źle życzyli, mówili byśmy skończyli
to w tej chwili zobaczyli jak bardzo się pomylili

Obrazek gif wstawiony na forum
eJay
Kibic
Na forum od 7724 dni

**

Odp: Real Madryt - Fc Barcelona - 28/04/2011 09:24
Alves podejrzał Prusaka hehe :D

Druga bramka Messiego świetna, Real miał 3 okazje, aby go powstrzymać, a ten w nich wszedł jak w masło.

Ha ha ha, he he, ho-ho, uh, uh, ha-ha, ha...And I thought my jokes were bad...
Ostry
Kibic
Na forum od 7417 dni

Odp: Real Madryt - Fc Barcelona - 28/04/2011 09:46
Messi jest genialny. To jest najlepszy piłkarz globu bez dwóch zdań. Ci, którzy mowią, żę tak nie jest albo nie lubią Barcelony albo Messi jest po prostu dla nich za dobry i nie mogą się z tym pogodzić. Gdzie był Krystyna cały mecz?

O mój MKS-ie Ja Kocham Cię !!
Sampaio
Kibic
Na forum od 8015 dni

*

Odp: Real Madryt - Fc Barcelona - 28/04/2011 10:22
Pepe pokrzywdzony... Niby tak, ale w sumie z tą swoją brutalnością wyszedł mniej więcej na zero. Oglądając jego ostatnie występy można zauważyć, że facet gra na pograniczu chamskiego faulu (a nawet dość często napierdala rywali). Tyle razy mu to uszło na sucho, że w sumie kwestią czasu było to kiedy ktoś go wyrzuci z boiska. Dla mnie żadna wielka filozofia. Chcesz grac ostro to graj, tylko później nie płacz.

Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
Prw
Kibic
Na forum od 7212 dni

*

Odp: Real Madryt - Fc Barcelona - 28/04/2011 10:45

Radziu napisał:  
Nie no. Skoro w ogóle Pepe go nie dotknął to nie mamy w ogóle o czym dyskutować. Zresztą Alves nakurwił tak z półobrotu, bo jest uczniem Chucka Norrisa :)

Obrazek gif wstawiony na forum

+
Filmik zbliżenie

Wczoraj byłem święcie przekonany o tym, że go jebnął, ale dzisiaj...

To nie są leszcze Stefan...
Porto
Kibic
Na forum od 7313 dni

Odp: Real Madryt - Fc Barcelona - 28/04/2011 10:51
Oczywiście znowu żale "wielkich" kibiców Realu którzy nigdy na Bernabeu nie byli że to przez sędziego Barca wygrała hahaha jak ja lubię takie mecze :D
Barca zasłużenie wygrała bo była lepsza, dlaczego ? bo Madryt wyszedł na boisko tylko po to aby kosić wszystkich równo z trawą. Piszecie że Pepe powinien dostać żółtą zrozumcie że faul był ewidentny wchodził wyprostowaną nogą gdyby Alves (owszem jest niezłym aktorem) miał noge na murawie stałoby się coś podobnego do nogi Wasilewskiego. W przepisach jest że za wejście wyprostowaną nogą należy się czerwona kartka i przestańcie myśleć jako "kibice" Madrytu i przypomnijcie sobie inne mecze w których za takie zagrania zawodnicy dostawali czerwo.

anathema napisał:  
wielki Mou zginał od własnej broni-nieprawdaż? oby takich ludzi mniej na trenerskiej ławce, wielki taktyk kurwa jego mać. Jest cwany niech cos zrobi z naszej Pogoni.

To samo mój Tata powiedział wczoraj, cwany bo trenuje zespoły w których prezesi kasy nie żałują na transfery. Moratti, Florecik Perez o Romku nawet nie wspominając. I do tego ten jego "konfidencki" uśmiech po tym jak Pepe dostał kartkę. Gościu wygrał z Porto LM ale nie nawidzę tego gościa za takie właśnie gesty.

Brawo dla Guardoli który w El Clasico ma lepszy bilans od mojego kuzyna na FM'ie. W 8 meczach 6 wygranych i zero porażek wielkie brawa także za wprowadzenie na boisko Sergi Roberto :D napewno bolało to ludzi na Bernabeu.
Paweł85 po finale CdR tak pięknie krzyczałeś:

Paweł85 napisał:  
Puchar jest NASZ!! 1 miejsce
Wczoraj myślałem, że na zawał zejdę w drugiej połowie, ale na szczęście Puchar jest NASZ! :)

Mam nadzieję że rok temu w Bydgoszczy też tak śpiewałeś...

Na koniec powtórze to co powiedziałem po finale CdR: "Ten mecz pokazał że Crystyna nie jest i nie będzie najlepszym pilkarzem na świecie." Finał napewno wygra ManU bo taka sytuacja w LM już się powtórzyła, dziękuje za uwagę.

Ambasador
Moderator**
Na forum od 7695 dni

Odp: Real Madryt - Fc Barcelona - 28/04/2011 10:56
Tak przyglądam się całej tej dyskusji i dochodzę do wniosku, że "realiści" po prostu muszą sobie znaleźć jakiś powód tej przegranej:D Co tam, że to Barca dwie bramy zaaplikowała, co tam, że prowadzili grę. Kartka dla Pepe słuszna, bo to psychol i tak jak Sampaio dobrze zauważył, tyle razy mu się udawało uniknąć kary, że nie powinien mieć do nikogo pretensji.. Na samym gifie powyżej widać, że pakuje się wyprostowana nogą. Zresztą, nikt nie bronił Realowi strzelać bramek jak grali po jedenastu ;)

Ps. Osobną kwestią jest udawanie jednych i drugich, wkurwia niesamowicie.

Szczecin moim miastem, Pogoń moim życiem!
Dziad
Kibic
Na forum od 5881 dni

Odp: Real Madryt - Fc Barcelona - 28/04/2011 11:01
W ogóle co to za Real koszący równo z trawą (dość wysoką) i kopiący się w czoło niczym jakiś Dolcan Ząbki? Już naprawdę na nic więcej ich nie stać? Murowanie bramki, łamanie nóg i może jakaś kontra? 7 zawodników defensywnych. W Realu? Tamtejsi kibice kiedyś wywalali trenerów za brak stylu mimo że Real zdobywał tytuły... Realu jakoś nigdy nie lubiłem, ale ci dawni Galakticos przynajmniej mieli klasę, no i nigdy nie murowali bramki.

CR potwierdził, że nie potrafi pokazać pełni swoich umiejętności z lepszymi rywalami, ale umówmy się, do poziomu Zidana to on nigdy nie dojdzie.

Poza tym uważam, że Sosnowiec należy zniszczyć.

Sami przeciw wszystkim!
anathema
Kibic
Na forum od 7064 dni

Odp: Real Madryt - Fc Barcelona - 28/04/2011 11:15

Paweł85 napisał:  

Junior napisał:  
Geniusz jest tylko jeden!!

O nim myślisz?
Obrazek jpg wstawiony na forum

Nie radziła sobie "genialna" Barca z Pepe i Real-em, poradził sobie z nim zdeklarowany fan Barcy W. Stark.

Po 60 minucie zasłużone 2 bramki dla Barcy.

kurwa kolezko nie radzisz sobie z pewnymi rzeczami. chcesz dialogu ale wpierw wróc do pewnego meczu Barca Chelsea ale tego pierwszego na CN spójrz kto go sędziował i jak. Bez tego nie było by pana Ovrebo i słynnego meczu na Stamford Bridge.

Widze ze poniosła Cie magia guru Mou który pierdoli o wszystkim ,o sedziach, kalendarzu a na punkcie Barcy ma jakas obsesje, byle nie o piłce i jak gra jego zespół czli w rugby. Czy nie moze dotrzec ze dla fanów Barcy jest tylko tłumaczem?

aaa przypomnij sobie pana Friska i jego zakończenie kariery i to przez kogo. dla, zapomniales pewnego pana sedziego z Portugalii rok temu w meczu Barcy z Interem? Wtedy oczywiscie było wszystko okey, nie bądźmy kurwa hipokrytami. Mou przegrywać nie potrafi, i tyle.

- 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1757978453 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.04 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005