Autor
Wiadomość
   Hyde Park -> R. Majdan << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
WM
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7054 dni

Odp: R. Majdan - 11/08/2006 00:09
Ale wy macie problemy...

Amat victoria curam
hPS
*zablokowany
Na forum od 7533 dni

Odp: R. Majdan - 11/08/2006 00:45
Radek to Radek a przytaczanie tu jego zony i ich spraw osobistych to dla mnie jak najbardziej nie na miejcu... Rozumiem ze Doda wywiera taki wpływ na niektorych forumowiczach "ale" bez przesady...

Podniesiona adrenalina to Śródmiejska siła
SISMIC
Kibic
Na forum od 7584 dni

Odp: R. Majdan - 11/08/2006 10:01
A zresztą.. - do kasacji..

Szczecińska albo żadna!

Kibic
Na forum od 7826 dni

Odp: R. Majdan - 11/08/2006 18:35
A tak z innej beczki, dziś w Super Expressie był wywiad z pierwszą żoną Majdana - Sylwią Majdan.

Pogoń to barwy, historia, stadion, klimat - POGOŃ TO MY! || Hala Madrid!
x-pack
Kibic
Na forum od 7638 dni

Odp: R. Majdan - 11/08/2006 23:32

KloceK napisał:  

zyh napisał:  
a jakby w Pogoni pojawil sie Buffon tez byscie krzyczeli sprzedawczyk?? ;)

Tak
(Mowie za siebie..)

a mozesz mi powiedziec dlaczego bys tak go nazywal ? bo chyba zajebiscie nie jestes w temacie .......pozdro

Szczecińska albo Zadna
SISMIC
Kibic
Na forum od 7584 dni

Odp: R. Majdan - 12/08/2006 10:39

X-PACK napisał:  

KloceK napisał:  

zyh napisał:  

Tak
(Mowie za siebie..)

a mozesz mi powiedziec dlaczego bys tak go nazywal ? bo chyba zajebiscie nie jestes w temacie .......pozdro

No z tego co mi wiadomo to piłkarze nawet nie wiedzieli, że ich mecze są sprzedawane...

Szczecińska albo żadna!
IGnORkA
Kibic
Na forum od 7413 dni

Odp: R. Majdan - 12/08/2006 22:44
Te ulotki.. totalna pomyłka :/

Taniec-jest jedną z rzadkich dziedzin działalności ludzkiej, gdzie człowiek jest zaangażowany całkowicie: ciałem, duszą i umysłem..."
Thorgal
Kibic
Na forum od 7312 dni

Odp: R. Majdan - 13/08/2006 10:31

śmielaq89 napisał:  
A tak z innej beczki, dziś w Super Expressie był wywiad z pierwszą żoną Majdana - Sylwią Majdan.

i co ciekawego Sylwia powiedziała?

Ulotki - totalne nieporozumienie!
Też mam dystans do Radka od pamietnego meczu z Wisłą ale bez przesady, niech odkupi tamten grzech dobrą grą w Pogoni. Wychował się w Szczecinie, ma Pogoń w sercu i na sercu i należy mu się szacunek za wiele lat spędzonych w Szczecinie i wiele doskonałych występów w Pogoni!

Ostatnio edytowany przez: Thorgal, 13 sierpnia 2006, 10:40 [1 raz(y)]

>cały stadion barwy w górę< Obrazek gif wstawiony na forum
mundek
Kibic
Na forum od 7693 dni

Odp: R. Majdan - 13/08/2006 11:45
Nie chce sie zabardzo wypowiadac ale mysle ze za te ulotki powinien ktos Majdana przeprosic. To jakies nieporozumienie... Majdan nie przyznal sie do pamietnego faulu na Edim i Pogon nie zagrala w finale PP. Jaka Pogon?? Jesli obecny zespol nie jest dla kibicow Pogonia to tamken w pamietnym meczu w Krakowie takze nia nie byl. tyle w tym wszytskim niespojnosci ale najbardziej dostaje sie temu niewinnemu.

ja kocham Pogon
IGnORkA
Kibic
Na forum od 7413 dni

Odp: R. Majdan - 13/08/2006 11:52

mundek napisał:  
Nie chce sie zabardzo wypowiadac ale mysle ze za te ulotki powinien ktos Majdana przeprosic. To jakies nieporozumienie... Majdan nie przyznal sie do pamietnego faulu na Edim i Pogon nie zagrala w finale PP. Jaka Pogon?? Jesli obecny zespol nie jest dla kibicow Pogonia to tamken w pamietnym meczu w Krakowie takze nia nie byl. tyle w tym wszytskim niespojnosci ale najbardziej dostaje sie temu niewinnemu.

Dokładnie.Nie wiem po co teraz ta cała nagonka na Majdana..

Taniec-jest jedną z rzadkich dziedzin działalności ludzkiej, gdzie człowiek jest zaangażowany całkowicie: ciałem, duszą i umysłem..."
Sanchez87
*zablokowany
Na forum od 6979 dni

Odp: R. Majdan - 13/08/2006 15:49
ulotek nie widzialem..:/ ale z tego co widze nie byly one mile i komus bardzo zalezy na robieniu jeszcze wiekszego burdelu w naszym klubie..niech ja dorwe tych skur*****..ale swoja droga gdzie Majdan podział swoj szalik ktory zawsze powiewał na bramce...? aeja eja eja eja POGOŃ SZCZECŃSKA!!:D

Dzn
Kibic
Na forum od 7368 dni

Odp: R. Majdan - 13/08/2006 17:11

Power napisał:  

X-PACK napisał:  

KloceK napisał:  

zyh napisał:  

Tak
(Mowie za siebie..)

No z tego co mi wiadomo to piłkarze nawet nie wiedzieli, że ich mecze są sprzedawane...

a mi z tego co wiadomo to Buffon obstawiał mecze ligi włoskiej u buków i to nie na małe kwoty

Cinek
Kibic
Na forum od 8029 dni

Odp: R. Majdan - 13/08/2006 17:20
wy chyba nie myslicie, ze Pescovic ma ksywe "sprzedawczyk" ze wzgledu na to, ze sprzedal mecz?

"Dobra banda z tradycjami, po co takie ekipy w ogóle pytaja o zdanie ludzi internetu?"
Dzn
Kibic
Na forum od 7368 dni

Odp: R. Majdan - 13/08/2006 19:05

Cinek84 napisał:  
wy chyba nie myslicie, ze Pescovic ma ksywe "sprzedawczyk" ze wzgledu na to, ze sprzedal mecz?

z tego co mi wiadomo to po części też z teko powodu a podrugie to kasa kasa i jeszcze raz kasa

a to co było z Radkiem na arce żal komentować

BNY
Kibic
Na forum od 7694 dni

Odp: R. Majdan - 13/08/2006 19:21

johny.o napisał:  

Cinek84 napisał:  

z tego co mi wiadomo to po części też z teko powodu a podrugie to kasa kasa i jeszcze raz kasa

a to co było z Radkiem na arce żal komentować

nie nie kasa... on sprzedal kumpli.

crls
Kibic
Na forum od 7665 dni

Odp: R. Majdan - 13/08/2006 19:25
...

"Wśród pięknych kwiatów rosną te chwasty, popularnie to pedały i lewe niewiasty..."
Ramzes_
Kibic
Na forum od 7043 dni

Odp: R. Majdan - 13/08/2006 19:33
co było na tych ulotkach ze wynikła z tego taka dyskusja...?
Bo niestety nie miałem przyjemosci wczoraj widzec tej ulotki:/

BNY
Kibic
Na forum od 7694 dni

Odp: R. Majdan - 13/08/2006 19:41

Ramzes_ napisał:  

nie wiem nawet nie czytalem. wystarczylo ze zobaczylem karykature majdana z drugiej strony i odrazu ta kartka wyczyscilem sobie siedzenie :)

.Mejdys
Kibic
Na forum od 6981 dni

Odp: R. Majdan - 13/08/2006 19:46

benny napisał:  

Ramzes_ napisał:  

nie wiem nawet nie czytalem. wystarczylo ze zobaczylem karykature majdana z drugiej strony i odrazu ta kartka wyczyscilem sobie siedzenie :)

masz fote w temacie "Pogoń - Arka Gdynia 0:0". A co do ulotki to była nie na miejscu i tyle. Można nie tolerować niektórych rzeczy ale żeby odrazu to publikować i podpisywać się pod wszystkimi kibicami. Żałosne.

Nigdy nie oddamy naszych miast
Nigdy nie oddamy naszych ulic
Nigdy !
Obrazek jpg wstawiony na forum
Sanchez87
*zablokowany
Na forum od 6979 dni

Odp: R. Majdan - 13/08/2006 19:49
popieram..zainteresowanych odsyłam do postu debeściaka:

http://forum.pogononline.pl/temat.php?did=1&tid=8370&strona=10

mozna sciagnac powiekszyc i poczytac...ale czy warto..? :/

- 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 14  - 15  - 16  - 17  - 18  - 19  - 20  - 21  - 22  - 23  - 24  - 25  - 26  - 27  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1757983719 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.03 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005