Odp: R. Majdan - 11/08/2006 00:45
Radek to Radek a przytaczanie tu jego zony i ich spraw osobistych to dla mnie jak najbardziej nie na miejcu... Rozumiem ze Doda wywiera taki wpływ na niektorych forumowiczach "ale" bez przesady...
A tak z innej beczki, dziś w Super Expressie był wywiad z pierwszą żoną Majdana - Sylwią Majdan.
i co ciekawego Sylwia powiedziała?
Ulotki - totalne nieporozumienie!
Też mam dystans do Radka od pamietnego meczu z Wisłą ale bez przesady, niech odkupi tamten grzech dobrą grą w Pogoni. Wychował się w Szczecinie, ma Pogoń w sercu i na sercu i należy mu się szacunek za wiele lat spędzonych w Szczecinie i wiele doskonałych występów w Pogoni!
Ostatnio edytowany przez: Thorgal, 13 sierpnia 2006, 10:40 [1 raz(y)]
Odp: R. Majdan - 13/08/2006 11:45
Nie chce sie zabardzo wypowiadac ale mysle ze za te ulotki powinien ktos Majdana przeprosic. To jakies nieporozumienie... Majdan nie przyznal sie do pamietnego faulu na Edim i Pogon nie zagrala w finale PP. Jaka Pogon?? Jesli obecny zespol nie jest dla kibicow Pogonia to tamken w pamietnym meczu w Krakowie takze nia nie byl. tyle w tym wszytskim niespojnosci ale najbardziej dostaje sie temu niewinnemu.
Nie chce sie zabardzo wypowiadac ale mysle ze za te ulotki powinien ktos Majdana przeprosic. To jakies nieporozumienie... Majdan nie przyznal sie do pamietnego faulu na Edim i Pogon nie zagrala w finale PP. Jaka Pogon?? Jesli obecny zespol nie jest dla kibicow Pogonia to tamken w pamietnym meczu w Krakowie takze nia nie byl. tyle w tym wszytskim niespojnosci ale najbardziej dostaje sie temu niewinnemu.
Dokładnie.Nie wiem po co teraz ta cała nagonka na Majdana..
Taniec-jest jedną z rzadkich dziedzin działalności ludzkiej, gdzie człowiek jest zaangażowany całkowicie: ciałem, duszą i umysłem..."
Odp: R. Majdan - 13/08/2006 15:49
ulotek nie widzialem..:/ ale z tego co widze nie byly one mile i komus bardzo zalezy na robieniu jeszcze wiekszego burdelu w naszym klubie..niech ja dorwe tych skur*****..ale swoja droga gdzie Majdan podział swoj szalik ktory zawsze powiewał na bramce...? aeja eja eja eja POGOŃ SZCZECŃSKA!!
Odp: R. Majdan - 13/08/2006 19:33
co było na tych ulotkach ze wynikła z tego taka dyskusja...?
Bo niestety nie miałem przyjemosci wczoraj widzec tej ulotki:/
co było na tych ulotkach ze wynikła z tego taka dyskusja...?
Bo niestety nie miałem przyjemosci wczoraj widzec tej ulotki:/
nie wiem nawet nie czytalem. wystarczylo ze zobaczylem karykature majdana z drugiej strony i odrazu ta kartka wyczyscilem sobie siedzenie
masz fote w temacie "Pogoń - Arka Gdynia 0:0". A co do ulotki to była nie na miejscu i tyle. Można nie tolerować niektórych rzeczy ale żeby odrazu to publikować i podpisywać się pod wszystkimi kibicami. Żałosne.
Nigdy nie oddamy naszych miast
Nigdy nie oddamy naszych ulic
Nigdy !
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1757983719 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.