Zakole przy sp 68. a moze z ktoryms do klasy chodzilem. moj rocznik to 84
Moze chodziles z moim bratem do klasy bo on tez 84 rocznik a jaka klasa?? bo on do ,,c" chodzil. Ja rocznik 88 wiec sie pewnie spotkalismy na korytarzu gdzies dawno temu
...spójrz na te dziurawe szosy, anonimowe blokowiska i stare kamienice, gdzie każdy zna wszystkich sąsiadów z nazwiska. Spójrz na podmiejskie oazy...
Moze chodziles z moim bratem do klasy bo on tez 84 rocznik a jaka klasa?? bo on do ,,c" chodzil. Ja rocznik 88 wiec sie pewnie spotkalismy na korytarzu gdzies dawno temu
a Moze z moim on do klasy "a" Narodowiec, podbij na gadu do mnie to pogadamy jak cos 2474061 pozdro
Ostatnio edytowany przez: A K, 20 grudnia 2005, 22:38 [1 raz(y)]
a Moze z moim on do klasy "a" Narodowiec, podbij na gadu do mnie to pogadamy jak cos 2474061 pozdro
No ja też do "a" koval jestem, znaczy się Karol.
Kowalski? tzn znasz moze Szylka,Gruszfelda? ale juz ogarniam chyba ja jestem bratem Mateusza S.
Ostatnio edytowany przez: A K, 21 grudnia 2005, 17:46 [1 raz(y)]
POgodno... tez tu mieszkam a dokładniej na Zawadzkiego tu MI nic nie zrobią, ale czasami mogą zdażyć sie nieszczęśliwcy ;p
Mieszkałem na Zawie Spoko okolica, jeśli mieszkasz tu to masz spokój a jeśli nie to ... czasami moze byc ciezko Zresztą wszędzie mogą Cię zaczepić, Wawa i okolice nie różnią się zbytnio od Szczecina
Ps. Zawadzkiego bym nie nazwał Pogodnem, poprostu "Osiedle Zawadzkiego" nawet jak idziesz od strony Wojska Polskiego pod górkę w stronę ronda to masz mapę osiedla i podpis "Osiedle Zawadzkiego" albo ..... "Zawadzkiego - Klonowica" teraz już dokładnie nie pamiętam
Nie ma to jak wieczorne wypady do ABC
Zawadzkiego mi się z piątkowym wieczorem kojarzy... i ku sloncu
Odp: Szczecińskie ulice i rejony. - 26/02/2006 23:51
Ani razu nie padło słowo "Majowe".
Ogólnie spokojniutkie osiedle, ale jak sie postarasz to tez mozna wyłapac wiec jak juz ktos powiedzial
nigdzie nie jest bezpiecznie
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1757982323 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.