Autor
Wiadomość
   Hyde Park -> Gdzie w Szczecinie na balety? << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Jay-J
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8283 dni

Odp: Gdzie w Szczecinie na balety? - 06/08/2005 15:18
Zazdroszcze Ci yzerman - bylem w Anglii 4x po 2-3 tygodnie i nie widzialem zadnej ladnej Angielki, no ale do klubow nocnych nie chodzilem bo 18tke dopiero niedawno skonczylem -kurcze, bede musial sie sam przekonac, bo az mi sie wierzyc nie chce ;)

Obrazek gif wstawiony na forum
Trapen
Kibic
Na forum od 7494 dni

Odp: Gdzie w Szczecinie na balety? - 08/08/2005 23:38

Jay-J napisał:  
Zazdroszcze Ci yzerman - bylem w Anglii 4x po 2-3 tygodnie i nie widzialem zadnej ladnej Angielki, no ale do klubow nocnych nie chodzilem bo 18tke dopiero niedawno skonczylem -kurcze, bede musial sie sam przekonac, bo az mi sie wierzyc nie chce ;)

to normalne ze nie widziales zadnej ladnej angielki - wszystkie rodowite angielki sa postrachem ulic! Ale skoro byles w Anglii to powinienes wiedziec ze jest tu masa innych narodowosci - mi przypadly do gustu Portugalki i taka jedna rodem z Wegier :D

Pozdro

GRZ
Kibic
Na forum od 8143 dni

Odp: Gdzie w Szczecinie na balety? - 25/09/2005 19:49
W jakich klubach i w jakie dni sa czarne rytmy? Z gory dzieki..

Tylko Pogoń, ukochana Pogoń...
Junior
Pogoń Szczecin
Na forum od 8829 dni

Odp: Gdzie w Szczecinie na balety? - 25/09/2005 20:06

GRZ napisał:  

sroda, piatek, sobota w soho czarna muza na malym parkiecie :)

Porto
Kibic
Na forum od 7312 dni

Odp: Gdzie w Szczecinie na balety? - 25/09/2005 20:41

GRZ napisał:  

Sroda club TrEZoR
Studenci do 22:00 wjazd FreE
za konsola najczesciej DJ Blank

kryyyyyyyyl
Kibic
Na forum od 7297 dni

Odp: Gdzie w Szczecinie na balety? - 01/10/2005 20:23
Mi zdecydowanie do gustu przypadły Trezor i Pinoikio. :) Trezor chmmm za fajna muzyke, za kulturke ludzi za organizacje tego wszystkiego, naprawde jest bardzo OK a Pinokio no cuż są tłumy ludzi i po 23 czasami czeka sie w kolejkach, jest ścisk i wogóle ale można sie pobawić jak najbardziej, poznać fajnych ludzi wypić piweczko, dwa, lub trzy..... Ogólnie to jest wybór w Szczecinie. Pozdrawiam fanów Pogoni i klubowiczów :) zabawa

Mateusz
Kibic
Na forum od 7267 dni

Odp: Gdzie w Szczecinie na balety? - 27/11/2005 12:17
Trezor i Bajla to mi przypadlo do gustu ... muza dobra towarzytso OK ... Jak bylem w Soho i zobaczylem dziecie ( 15-16 lat ) to mi sie odechciewa tam chodzic bez urazy :)
w Bajla jeden minus DROGO :D

Obrazek gif wstawiony na forum
manisz
Kibic
Na forum od 7483 dni

Odp: Gdzie w Szczecinie na balety? - 27/11/2005 16:58
Kanciapa w suszarni u kolesia... :D

SamAxe
Kibic
Na forum od 7693 dni

Odp: Gdzie w Szczecinie na balety? - 27/11/2005 17:00

maniek^^ napisał:  

Aa po ile wjazd? :D

manisz
Kibic
Na forum od 7483 dni

Odp: Gdzie w Szczecinie na balety? - 27/11/2005 17:34

Pa.S napisał:  

maniek^^ napisał:  

Aa po ile wjazd? :D

1 bro dla wlasciciela ew. 0.5 :D

domel
Kibic
Na forum od 7261 dni

Odp: Gdzie w Szczecinie na balety? - 27/11/2005 18:21
mam pytanko. mam skończone 16 lat i chce iść na balety z prawdziwego zdarzenia. do jakiego klubu mnie wpuszczą? i gdzie będe mógł się dobrze wyszaleć? ( oprócz Soho)

galerro87
Kibic
Na forum od 7362 dni

Odp: Gdzie w Szczecinie na balety? - 27/11/2005 19:40

domel napisał:  
mam pytanko. mam skończone 16 lat i chce iść na balety z prawdziwego zdarzenia. do jakiego klubu mnie wpuszczą? i gdzie będe mógł się dobrze wyszaleć? ( oprócz Soho)

u Kolesia Manka^^ w kanciapie:D

nara
Kibic
Na forum od 7554 dni

**

Odp: Gdzie w Szczecinie na balety? - 27/11/2005 20:23
Mam pytnie odnośnie koncertu HG... czy wie ktoś kiedy on jest (chodzi mi o pewną datę) bo znalazłem na hip-hop.pl że 2 grudnia, a słyszałem również że 1 i już sam nie wiem kwasny

eJay
Kibic
Na forum od 7723 dni

**

Odp: Gdzie w Szczecinie na balety? - 27/11/2005 20:38

domel napisał:  

Mysle, ze do Baila moga Cie wpuscic:) Jak jestes wyrosniety to moze nawet do Elite, o ile trafisz na spokojnych bramkarzy:) A tak to kiedys byla Hypnoza (syf, ale sie chodzilo), teraz ją zamkneli.

Ha ha ha, he he, ho-ho, uh, uh, ha-ha, ha...And I thought my jokes were bad...
Aleksandra
Kibic
Na forum od 7822 dni

Odp: Gdzie w Szczecinie na balety? - 27/11/2005 20:41
Jeżeli chcesz się mocno wyszaleć idź do Tunelu :) Pub na Bogusława 43 ;)

Patio dobry klub.. według mnie oczywiście. Ul. Podgórna 63

Ps. Wie ktoś może kiedy otwierają Lokomotywe?

Porto
Kibic
Na forum od 7312 dni

Odp: Gdzie w Szczecinie na balety? - 27/11/2005 20:47

eJay napisał:  

domel napisał:  

Mysle, ze do Baila moga Cie wpuscic:) Jak jestes wyrosniety to moze nawet do Elite, o ile trafisz na spokojnych bramkarzy:) A tak to kiedys byla Hypnoza (syf, ale sie chodzilo), teraz ją zamkneli.

po 1 Super ze zamkneli Hypnoze :D YEAH :) bylem raz na 10 minut i pozniej nigdy wiecej.......
po 2 co do Clubu chyba raczej Patio chociaz tez zalezy jaka muzyke preferujesz, ostatnio kumpli brata co maja 17 nie chcieli do Soho wpuscic heheh polewalem z nich lol

SISMIC
Kibic
Na forum od 7583 dni

Odp: Gdzie w Szczecinie na balety? - 27/11/2005 20:48

eJay napisał:  

domel napisał:  

Do Baila 16 latka wpuszczą? Sorry, ale nie sądze.

1. Bardzo uważnie legitymują.
2. Trzeba być nieźle "odpierdolonym", aby wpóścili :D
3. Jak na mój gust - to 16 latek nie wejdzie...

Szczecińska albo żadna!
kibic24
Kibic
Na forum od 7319 dni

Odp: Gdzie w Szczecinie na balety? - 28/11/2005 08:49
ostatnio reaktywowali scene na wojska pol.78- kolo tv , teraz nazywa sie strefa tez calkiem fajnie tam jest a urodziny mozna robic w 3 koronach w lato u gory jest ogrod wtedy najlepsze warunki a w zime na dole, wlasciciele sa wporzo mozna sie dogadac ,pub nie jest duzy wiec caly mozna wynajac a piwo po 4zl

http://www.hotmagazine.pl/index.php?dzial=hotartykuly.read&id=78&miasto=1&PHPSESSID=85861f2021ede262b6adb799783c7fac

Ostatnio edytowany przez: kibic24, 28 listopada 2005, 09:02 [1 raz(y)]

malcoolm
Ultraoptymista
Na forum od 7953 dni

Odp: Gdzie w Szczecinie na balety? - 28/11/2005 10:03

Power napisał:  

eJay napisał:  

domel napisał:  

bylem swiadkiem jak nie wpuscili dziewczyny bo brakowalo jej dwoch miesiecy do 19stki

Szczecin Blog - strona o Szczecinie
Uśmiechnij się - jesteś w Szczecinie
Szczecin Blog na Twitterze
P_S
Kibic
Na forum od 7612 dni

Odp: Gdzie w Szczecinie na balety? - 28/11/2005 10:13

Power napisał:  

eJay napisał:  

domel napisał:  

Domel do Baila nie wejdziesz raczej...i dobrze bo to sa jedne z nielicznych baletow gdzie dobrze kontroluja wiek i rzadko kiedy sie ktos przecisnie. Jesli chcesz isc na balety to pozostaje ci Soho.Tam znajdziesz towarzystwo w twoim wieku. Wedlug mnie Soho strasznie spadlo na psy. Robi sie druga Hypnoza. Pelno pijanych szczeniakow szukajacych tylko dymu ( oczywiscie jak jest ich conajmniej 10 :D ). Smieje sie jak widze gosci co przychodza na balety w koszulkach typu : Vale Tudo czy BJJ na plecach ( nie rozumiem jak tak mozna sie ubrac idac na balety? ). Ogolnie to mi sie podoba w Baila, Elite no i Pinokio z tego wzgledu ze jest sporo miejsca do siedzenia i mozna sobie wypic, pogadac i posłuchac dobrej muzyki.

Dla nas liczą się chwile. I to my przeżyjemy życie tak jak się powinno. Na całego. Bo do grobu nic nie zabierzemy...a pamięć pozostanie na zawsze!
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 14  - 15  - 16  - 17  - 18  - 19  - 20  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1757972197 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.23 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005