Odp: Chce powiedzieć że.... - 07/08/2011 22:20
...wojowie walczący na ostatnim festiwalu Wikingów w Wolinie..?! Zaraz czy ja dobrze widzę? przecież to kurwa naziści!
matko i córko trzeba dać Kazi Szczuce i "specom" z nigdy więcej czym prędzej znać!
Ostatnio edytowany przez: 1973, 15 lutego 2012, 14:30 [2 raz(y)]
...wojowie walczący na ostatnim festiwalu Wikingów w Wolinie..?! Zaraz czy ja dobrze widzę? przecież to kurwa naziści!
matko i córko trzeba dać Kazi Szczuce i "specom" z nigdy więcej czym prędzej znać!
zakaz występów na 3 lata
To skandal! Co prawda organizatorzy zapewniają, że to błędy młodości, chłopaki już dawno się tego wyparli i nie mają z tym związku. Na naszych galach, znaczy festiwalach będą walczyć ze specjalnymi pokrowcami na tarczach w sierpy młoty i europejskie gwiazdy oraz gwiazdy dawida ale tak naprawdę Stowarzyszenie ONR już nawołuje do uczestnictwa w festiwalu więc trzeba to zablokować. Proponuje wyrazić swój sprzeciw pisząc petycję na fejsbuku.
Odp: Chce powiedzieć że.... - 15/08/2011 00:54
Niech niektórzy się szanować zaczną!! Śpiewać Pogoń Szczecin, ole to My kibole po pijaku i niosąc skrzynkę Bosmana to jeszcze (chociaż z bólem) przyjmę, ale koło 23 gdzie dużo ludzi wraca z Wałów iść przez Wyzwolenia z ową skrzynką i śpiewać Polski Hymn ?? Zacznijcie szanować mordy, bo kiedyś ktoś się po was przejedzie a nie tylko zwróci uwagę tak jak ja.
Niech niektórzy się szanować zaczną!! Śpiewać Pogoń Szczecin, ole to My kibole po pijaku i niosąc skrzynkę Bosmana to jeszcze (chociaż z bólem) przyjmę, ale koło 23 gdzie dużo ludzi wraca z Wałów iść przez Wyzwolenia z ową skrzynką i śpiewać Polski Hymn ?? Zacznijcie szanować mordy, bo kiedyś ktoś się po was przejedzie a nie tylko zwróci uwagę tak jak ja.
się szanować ? Chyba Ojczyznę
Chcę powiedzieć, że nie ma większej wiochy niż klaskać do hymnu narodowego. W Warszawie rytmicznie poklaskiwano do Marsylianki.
K****! To hymn narodowy, a nie pieśń weselna.
się szanować ? Chyba Ojczyznę
Chcę powiedzieć, że nie ma większej wiochy niż klaskać do hymnu narodowego. W Warszawie rytmicznie poklaskiwano do Marsylianki.
K****! To hymn narodowy, a nie pieśń weselna.
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1757977265 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.