Odp: FotoGra - 23/07/2006 17:18
Gra staneła nam w miejscu, gdyby ktoś tego nie zauważył... Czyżby brakowało
chętnych , bo trudność ze znalezeiniem foty o, którą poprosiłem nie powinno być.
A więc sam podrzucam fote. A na niej obecny dyrektor BIS Polskiego Radia.
Odp: FotoGra - 23/07/2006 23:19
Chce zobaczyć projekt pływalni, w której odbędą się wszystkie wodne dyscypliny, podczas najbliższej olimpiady w Pekinie w 2008. Nie wiem czy już rozpoczeli budowe, ale ten innowacyjny projekt jest już zatwierdzony na 100%.
Odp: FotoGra - 25/07/2006 23:31
Co do zmiany foty to mógłbyś zaczekać, z tym do jutra chociaż, żeby już te trzy dni mineły.. Troche chęci i byś sam ten basenik przez nocke, w necie wygrzebał ..
Co do tej całej chińskiej pływalni na oficialce jest i ten dziwoląg, wyszacowany na 100 mln "zielonych". Nazywany równierz The water cube. A i prace nad samą budową rozpoczęte, bo tak pozatym to by polaczkom te przeszło 700 nawet nie poratowało chyba..
Odp: FotoGra - 28/07/2006 10:51
Halo...a co chcesz w zamian? Mam pytanie....czy jezeli gra stoi w miejscu to nie bedzieci mieli nic przeciwko jezeli ja sobie czegos zazycze?
Odp: FotoGra - 28/07/2006 14:54
Tu fota z palącym Zizu, którego już za dużo się w mediach nam narobiło ostatnio..
Tak przy okazji dwa fajne filmiki raz i dwa
W zamian chce nowego Lecha, puszkowanego i w butelce. Tak żeby się gra ożywiła..
W zamian chce wspólne zdjęcie Kubicy, z bolidem , i tymi dwoma pozostałymi kierowcami. Z bieżącego sezonu F1. A w niedziele przed telewizorek, i świętowanie ...
Odp: FotoGra - 13/09/2006 17:02
Widze, ze gra stoi, a ja poszukuje (powiedzmy ze poza gra) plakatu Reeboka z Jerzym Dudkiem z kampanii "I am what I am". Najlepiej w wersji na pulpit.
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1757989453 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.