Autor |
Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Quiz Kibicowski - 10/02/2010 17:12
1. Widzew ''TO CO NAS DZIELI TO RÓŹNICA SKALI-WIDZEW JEST ZAWSZE WIELKI A WY JESTEŚCIE MALI" i riposta ŁKS - '' PIERDOLI NAS RÓŻNICA SKALI, LICZY SIĘ TEN KTO JEST NA FALI''
2. Cracovia - Sektorówka na której dziecko maluje kredą napis 'Cracovia Pany' i riposta Wisły ' Malując pod płotem licz się z łomotem'
3. Lechia wypuściła plakaty, żeby ciepło przyjąć kibiców Śląska, coś w ten deseń, dokładnie nie pamiętam, i Lech odpowiedział 'Wpadając sobie w ramiona, pamiętajcie o kondomach'
nie przychodzi mi nic więcej na myśl...
|
|
|
|
Odp: Quiz Kibicowski - 10/02/2010 17:14
to ja dopiszę to co pamiętam 
4. Lechia vs Zagłębie - oprawa z władcami podziemia i odpowiedź, przed nami chowacie się do podziemi, dokładnie nie pamiętam niech ktoś poprawi
|
|
|
|
Odp: Quiz Kibicowski - 10/02/2010 17:24
Według mnie najbardziej spektakularna gdyż odpowiedź przyszła wraz z "atakiem". "Zniknie Warszawa... tak jawa, jak sen" od Lecha w stronę Legii, "Co złego widzisz chamie, w swej sto(L)icy panoramie" do Lecha od Legii.
|
Wszyscy co nam źle życzyli, mówili byśmy skończyli
to w tej chwili zobaczyli jak bardzo się pomylili
|
|
|
|
|
Odp: Quiz Kibicowski - 10/02/2010 19:25
podsumowująć 
1. Widzew ''TO CO NAS DZIELI TO RÓŹNICA SKALI-WIDZEW JEST ZAWSZE WIELKI A WY JESTEŚCIE MALI" i riposta ŁKS - '' PIERDOLI NAS RÓŻNICA SKALI, LICZY SIĘ TEN KTO JEST NA FALI''
2. Cracovia - Sektorówka na której dziecko maluje kredą napis 'Cracovia Pany' i riposta Wisły ' Malując pod płotem licz się z łomotem'
3. Lechia wypuściła plakaty, żeby ciepło przyjąć kibiców Śląska, coś w ten deseń, dokładnie nie pamiętam, i Lech odpowiedział 'Wpadając sobie w ramiona, pamiętajcie o kondomach'
4. Lechia vs Zagłębie - oprawa z władcami podziemia i odpowiedź, przed nami chowacie się do podziemi
5. "Zniknie Warszawa... tak jawa, jak sen" od Lecha w stronę Legii, "Co złego widzisz chamie, w swej sto(L)icy panoramie" do Lecha od Legii.
edit. 
kto, gdzie?
|
|
|
|
Odp: Quiz Kibicowski - 10/02/2010 19:30
W sumie myślałem że będą odpowiedzi w stylu "Witamy w piekłe" "Władcy pomorza" czy "Sprzedawca liści" ale skoro dobre...
Punkt 3 to odpowiedź Lecha do zgodowej oprawy z meczu Wisła-Lechia.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|