Autor
Wiadomość
   Hyde Park -> Wspomnienia... << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
YAKIN
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7507 dni

Odp: Wspomnienia... - 27/04/2008 01:28
swego czasu grywałem w trampkarzach Stali (oj zamieszchłe czasy;)) pamiętam że o 17:00 na Polonii 1 leciał Kapitan Jastrząb (tsubasa, kodziro i te sprawy:D) a na 18 miałem trening cóż to była za moc zaraz po obejrzeniu tego anime wyżyc się na boisku:D

POGOŃ 100% SZCZECIN
1973
Kibic
Na forum od 7699 dni

*

Odp: Wspomnienia... - 27/04/2008 16:59

Cytat:  
A wstawal ktos rano w sobote bodajrze po dziennik ludowy zeby miec plakat albo po zarzewie ??

...po "zarzewie" też ale u mnie numer jeden było "na przełaj" tak wogóle jeśli chodzi o prasę to pamiętam jak w piątek ustawiały się kolejki przy kioskach i trzeba było odstać nawet godzinkę żeby kurier magazyn dostać :D

eJay
Kibic
Na forum od 7724 dni

**

Odp: Wspomnienia... - 27/04/2008 18:06
Ja z kolei najmilej pamietam gre "W chowanego piłkarskiego". Wybieralo sie jakas gorke w okolicy (najwyzsza), ustawialo sie pilke. Potem nastepowalo losowanie w marynarza i nieszczesnik, na ktorego padl wybor musial zapieprzac po wykopnieta kule. Reszta sie chowala. Mozna bylo odratowac juz zaklepane osoby kolejnym wykopem :) U mnie na podworku, niektorzy byli rekordy biegania po pilke (az sie odechciewalo:) ).

Dobrze wspominam takze budowanie hustawek na drzewach. Bralo sie (tzn. kradło z działek) dwie solidne liny, wiązało się i przyczepiano do grubego kawałka drewna. Najżwawsze osoby wchodzily na drzewo i zawieszalo takową huśtawkę :) Ile bylo zabawy przy tym :D Jak ktos zaliczyl glebe, to konkretnie i zazwyczaj delikwent wracal do domu z siniakami albo rozcieciem.

Ha ha ha, he he, ho-ho, uh, uh, ha-ha, ha...And I thought my jokes were bad...
tomek77
Kibic
Na forum od 6522 dni

Odp: Wspomnienia... - 27/04/2008 19:35
Fakt świetna zabawa :D . My mieliśmy wersję z jedną liną zaczepioną na gałęzi. Drzewo musiało stać w jakimś wykopie, albo obniżeniu terenu. Stawało się na skarpie i rozpędzało się chwytając linę rękami i nogami. Pamiętam, że kilka razy źle się odbiłem i plecami uderzyłem w drzewo... Ból był taki, że oddech odejmowało ;)

"MY PORTOWCY, MY PORTOWCY NASZ CHARAKTER SIŁĄ JEST!!!"
Steryd
Kibic
Na forum od 8698 dni

**

Odp: Wspomnienia... - 27/04/2008 19:43
Z obuwia charakterystyczne byly Emy z wielkimi jezykami i Robbinsy (prawie Reebok) :)

1948
kiko
Kibic
Na forum od 6909 dni

*

Odp: Wspomnienia... - 27/04/2008 19:51

Steryd napisał:  
Z obuwia charakterystyczne byly Emy z wielkimi jezykami i Robbinsy (prawie Reebok) :)

i korki Cornery :) takie gumowe wielkie :] teraz ich już chyba nie znajdziemy w sklepach

E.
Kibic
Na forum od 6609 dni

Odp: Wspomnienia... - 27/04/2008 20:59

kiko napisał:  

Steryd napisał:  

i korki Cornery :) takie gumowe wielkie :] teraz ich już chyba nie znajdziemy w sklepach

Mi sie chyba na strychu gdzies walają, ale to były czasyxD

tribu
Kibic
Na forum od 7810 dni

*

Odp: Wspomnienia... - 27/04/2008 22:25

Endrjus napisał:  

kiko napisał:  

Steryd napisał:  

Mi sie chyba na strychu gdzies walają, ale to były czasyxD

jeszcze sie od spodu w te korki wbijalo pineski i podklejalo klejem co by w drodze na boisko po chodniku byl ten charakterystyczny dzwiek burżujskich wkretow;)

100% PD
ktn
Ultraoptymista
Na forum od 8015 dni

Odp: Wspomnienia... - 27/04/2008 22:36
"wałbrzychy" były niezłe ;)
albo spadochroniarze z żołnierzyków z przywiązaną chusteczką oj sie mamusia nakupowała się tych chusteczek :)
że o tenisówkach nie wspomne na tydzien grania na asfalcie max starczały dziurawe od spodu się robiły choć i nato w desperacji przed nie rozegranym meczem były sposoby :P
program meczowy wydawany na Pogoni (początek lat 90tych)też mi utkwił w pamięci po tysiąc razy się go przeglądało
z późniejszych czasów to mecze Legii w LM, nagrywanie na kasety vhs i odtwarzanie co jakiś czas :))
era trabantów i dj bobo lecący z dudniącego kartonu...oj było tego trochę tak sobie człowiek przypomni...piękne to było

Better dead than red!
E.
Kibic
Na forum od 6609 dni

Odp: Wspomnienia... - 16/05/2008 13:00
Hehe, mydło

malcoolm
Ultraoptymista
Na forum od 7954 dni

Odp: Wspomnienia... - 18/06/2008 12:34
30 ton lista lista lista przebojów

http://pl.youtube.com/watch?v=iienCVveUPM

:D

Szczecin Blog - strona o Szczecinie
Uśmiechnij się - jesteś w Szczecinie
Szczecin Blog na Twitterze
E.
Kibic
Na forum od 6609 dni

Odp: Wspomnienia... - 18/06/2008 21:15
Do wspomnień można zaliczyć już występy Pogoni w IV Lidze:)

1973
Kibic
Na forum od 7699 dni

*

Odp: Wspomnienia... - 29/06/2008 14:27
Tak na rozluźnienie ogólnie napiętej jak baranie jaja sytuacji :)

Załoga G

tribu
Kibic
Na forum od 7810 dni

*

Odp: Wspomnienia... - 29/06/2008 20:31
a pamietacie taka gre "UGH!"??:D

100% PD
Randall McMurphy
Kibic
Na forum od 7426 dni

*

Odp: Wspomnienia... - 29/06/2008 23:07

tribu napisał:  

ja pamietam:D sporo sie w to gralo przewozilo sie ludzi z miejsca na miejsce:D

takze tytulu jak Double Dragon, Utopia, Ufo,Lemmings:) River Ride, Bulder Dash,Lotus, indianapolis 500, test drive 1 heh mozna by wymieniac a wymieniac:D do tego pierwsze kroki w managerach czy kilkumiesieczne granie w sensible soccer...

Ostatnio edytowany przez: Randall McMurphy, 29 czerwca 2008, 23:17 [1 raz(y)]

To My Niechciani, Nielubiani i Bezczelni...MKS!
db1948
Kibic
Na forum od 7429 dni

Odp: Wspomnienia... - 29/06/2008 23:21

tribu napisał:  

Do ściągnięcia na PC TUTAJ

Niebuszewiak
Kibic
Na forum od 7649 dni

Odp: Wspomnienia... - 29/06/2008 23:31

Randall McMurphy napisał:  

Bulder Dash

Boulder Dash ;)

Zawsze Pogoń Szczecin MKS.
BS
Kibic
Na forum od 6989 dni

Odp: Wspomnienia... - 29/06/2008 23:39
doom 1 i całe podwórko u mnie przed kompem :D

DeeMeN.
Kibic
Na forum od 6609 dni

Odp: Wspomnienia... - 29/06/2008 23:41

omar napisał:  
doom 1 i całe podwórko u mnie przed kompem :D

I pierwszy Wolfenstein :)

Myślę, że sobie w życiu poradzę bo potrafię kombinować i swoich ideałów nie zdradzę !
malcoolm
Ultraoptymista
Na forum od 7954 dni

Odp: Wspomnienia... - 01/07/2008 16:43
http://www.wspominam.pl/

Szczecin Blog - strona o Szczecinie
Uśmiechnij się - jesteś w Szczecinie
Szczecin Blog na Twitterze
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1757978469 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.03 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005