Odp: The Crims - 03/02/2005 20:14
Stopień trudności: 15
to tak jak Respect..
zeby atakowac i miec pewnosc ze sie uda trzeba miec respect wiekszy o 5 jednostek od stopnia trudnosci
Odp: The Crims - 03/02/2005 20:17
Czyli pojdzie looz.... nie chcialem probowac wiec wolalem sie zapytac... A jak mnie zlapia topoczekam do jutro to wyjde i bede mial duzo energii....
Edit: Thx za podpowiedz (udalo sie tylko troche malo kasy [32$])
Ostatnio edytowany przez: JACOb., 3 lutego 2005, 20:27 [1 raz(y)]
Odp: The Crims - 03/02/2005 20:25
A ja dostałem bana... nie mam pojecia za co:/ musze czekać chyba do jutra...a idziem i coraz lepiej... mam 3 dziewczynki i juz sporo na mnie zarobiły hehe za co te bany sie dostaje...
A ja dostałem bana... nie mam pojecia za co:/ musze czekać chyba do jutra...a idziem i coraz lepiej... mam 3 dziewczynki i juz sporo na mnie zarobiły hehe za co te bany sie dostaje...
tez nie wiem ale dostalem.... chce wbic sie na dyske a tu napis: Zostałeś zbanowany do 2005-02-04 20:31:38!
Odp: The Crims - 03/02/2005 20:58
Dobra zuwazylem ze Jun zrezygnowal z prowadzenia gangu ,to zdecydowalem sie i zaloze wlasny , kto ma juz respect powyzej 50 niech sie zglasza
PS. Wymyslcie jakas ciekawa nazwe
PS2. tymczasowa nazwa to : Pogon Hooligans
Swój cel widzę, do przodu idę i choćbyś chciał, nie podetniesz skrzydeł...
Odp: The Crims - 03/02/2005 21:07
Olo84 Ja się zgłosze jutro jak wyjde z paki i podciągne respekt Tylko nie rezygnuj potem jak JuN hehe. Mój nick to mphs jak coś...
"Zdziwiłbym się gdybym tylko potrafił się jeszcze zdziwić..."
"Jakie blaski, jakie cienie, o czym jest ta mowa? - CHCWD za nieprzemyślane słowa..."
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.