Odp: FotoGra - 28/01/2005 14:05
Przeglądałem stronę FIFA i wszystkie tematy dotyczące biletów i nie widzę zdjęcia.
1 lutego rusza sprzedaż to pewnie wtedy będą.
Czarna e(L)ka w kółeczku się mieni!!!
Visca el Barca!!!
Odp: FotoGra - 28/01/2005 19:50
Dobra sorki przesadziłem Rzeczywiście to bez sensu...A z tym biletem to już sam nie wiem...Jeszcze raz sorki mam dzisiaj zajebiście zjebany dzień... :/ Więc podam coiś łatwego żeby dalej szło: zjęcie Waldusia Kiepskiego..
Pogoń to barwy, historia, stadion, klimat - POGOŃ TO MY! || Hala Madrid!
a mi bardzo zależy na pewnej fotografii z lotu ... fuck musze to powiedziec ...ptaka
chodzi o dwa stadiony w Dundee (Szkocja), są one połozone obok siebie (kluby: FC oraz UTD)
wiem że taka fotka na necie gdzieś jest bo miałem ją kiedys ale teraz nie pamietam gdzie ją znalazłem chodzi mi o jedno zdjecie z dwoma stadionami razem widzianymi z powietrza
Ostatnio edytowany przez: Sampaio, 28 stycznia 2005, 23:19 [1 raz(y)]
Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
Odp: FotoGra - 28/01/2005 22:25
nie wiem tylko czy to oto chodzi !!! [img=http://images.google.pl/imgres?imgurl=http://www.stadionfuehrer.de/schottland_stadion_dundeefc.jpg&imgrefurl=http://www.stadionfuehrer.de/schottland_stadion_dundeefc.shtml&h=226&w=300&sz=26&tbnid=sIXqYlbZRcsJ:&tbnh=83&tbnw=110&start=3&prev=/images%3Fq%3Dstadion%2BFC%2BDundee%26hl%3Dpl%26lr%3D] a ja chce zdjęcie etykietki z Pogonia z butelki po piwie Bosman Stadion - tak na wszelki wypadek
Ostatnio edytowany przez: sołtys, 28 stycznia 2005, 22:31 [2 raz(y)]
Odp: FotoGra - 28/01/2005 23:18
to kiedy dostane ten obrazek?
zabawa poszła dalej ale ja na razie nie widze tego o co prosiłem
jakos długo nie musialem szukac - są oba stadiony razem? SĄ
Ostatnio edytowany przez: Sampaio, 28 stycznia 2005, 23:59 [2 raz(y)]
Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
Sampaio sam bym chętnie to zdjęcie zobaczył.Sołtys je chyba dał tyle że mi nie działa.Szukałem takiego zdjęcia ale znalazłem zdjęcia jedynie stadiony FC Dundee
Visca el Barca!!!
Wszystkie żywioły mają moc tworzenia i niszczenia. Ale tylko w wodzie, która stała się twarda jak skała, wszystko stanie się słupem soli, na którym życie jest
niemożliwe.
Iskra życia płonie w huczącym ogniu tego świata. A przecież ogień spala całe życie, pozostawiając po nim ledwie garstkę popiołu.
A Ja poproszę o zdjęcie z meczu FC Barcelona-Legia Warszawa(wynik 4:2) z pierwszego meczu rozegranego na stadionie Camp Nou z roku 1957...jak nie znajdziecie to puście zabawe dalej...Inauguracja odbyła się 24 września 1957 roku, Barcelona zadebiutowała na nowym stadionie meczem z... Legią Warszawa. Pierwszego, historycznego gola strzelił Paragwajczyk Eulogio Martinez.
Visca el Barca!!!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1757989264 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.