Znowu ode mnie bedzie dobra ekipa. Doping musi byc... zapraszam wszystkich do wlaczenia sie do dopingu pozdro 4 all.
jesli ta ekipa bedzie taka jak ostatnio to naprawde jest "DOBRA" (banda dzieciackow 11-13 lat bluzgajacych na lewo i prawo, szpanujacych przed wytapetowanymi 13) oczywiscie bez napinki.........pozdro
Jeżekli uważasz,że tam sa osoby mające od 11 do 13 lat <przynajmniej te które prowadzą doping> to proponuje pryjrzeć się trochę bliżej osobą które tam są...pozdro..
Znowu ode mnie bedzie dobra ekipa. Doping musi byc... zapraszam wszystkich do wlaczenia sie do dopingu pozdro 4 all.
jesli ta ekipa bedzie taka jak ostatnio to naprawde jest "DOBRA" (banda dzieciackow 11-13 lat bluzgajacych na lewo i prawo, szpanujacych przed wytapetowanymi 13) oczywiscie bez napinki.........pozdro
Jeżekli uważasz,że tam sa osoby mające od 11 do 13 lat <przynajmniej te które prowadzą doping> to proponuje pryjrzeć się trochę bliżej osobą które tam są...pozdro..
Ci co tam na dole stoja i ogarniaj doping to ok (sam czase pospiewam z nimi ) ale to co sie dzieje wyzej to jest przeada . Pozdro
mam pytanie do administratorów tej strony dlaczego kasujecie moje posty?
tutaj nie zalezy nikomu na tym czy masz pełno postów ale czy masz cos do znaczacego do powiedzenia, udzielanie sie wszedzie jest raczej nadgorliwoscia a nie chęcią dobrego wkomponowania sie w ramy forum pozdrawiam
Ci co tam na dole stoja i ogarniaj doping to ok (sam czase pospiewam z nimi ) ale to co sie dzieje wyzej to jest przeada . Pozdro
Według strony Pogoni'04 i Budrysa mecz jest o 20:00.
Według plakatów na mieście także
"...patrzę na własne odbicie w witrynie i widzę to, że jest realne, nie będąc hologramem przypomina po której stronie się znalazłem i w jakim celu tak naprawdę..."
mam pytanie do administratorów tej strony dlaczego kasujecie moje posty?
tutaj nie zalezy nikomu na tym czy masz pełno postów ale czy masz cos do znaczacego do powiedzenia, udzielanie sie wszedzie jest raczej nadgorliwoscia a nie chęcią dobrego wkomponowania sie w ramy forum pozdrawiam
Odp: Pogoń 04 Szczecin - futsal - 27/01/2006 22:14
Pierwszy raz bylem na meczu futsalu i bylo naprawde si.
Klimat jest bardzo fajny w sensie, ze graja wychowankowie Pogoni do tego za friko,a po meczu kazdy moze z nimi porozmawiac bez korzystania z "Portugalski w 1 miesiac"
No i potrafia na wlasnym terenie nakopac kazdemu
Na pewno gdy tylko bede w Szczecinie to bede chodzil na kolejne mecze.
Odp: Pogoń 04 Szczecin - futsal - 27/01/2006 22:25
Mecz zajebisty !! Piłkarsko jak i kibcowsko .
Koncówka jak cala hala spiewala byla masakryczna . Wielki "+" dla piłkarzy za mecz i za ich podstawe normalnie mozna rozmawiac i robic z nimi fotki . Na nastepne mecze bede chodzil bankowo
Odp: Pogoń 04 Szczecin - futsal - 27/01/2006 22:37
7:3 i mistrz na kolanach dobry meczyk,doping powiedzialbym lepszy niz ostatnio,hala maksymalnie wypelniona po brzegi... krotko; poczatek weekendu bardzo udany
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1757983719 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.