Autor
Wiadomość
   Hyde Park -> Szczecińskie ulice i rejony. << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
RosSi
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8029 dni

Odp: Szczecińskie ulice i rejony. - 07/10/2005 21:37

Cebulka MKS napisał:  

Kusik napisał:  

Porto napisał:  
widze ze nie mic o Prawobrzezu naszego miasta :P

Jesli chodzi o Zdroje (tu mieszkam) to jesli chcesz dostac to napewno dostaniesz. Jesli jednak jestes normalnie nastawiony i szukac guza nie bedziesz to napewno nic Ci sie nie stanie :) Mikus potwierdzi nie?:)

mieszkam niedaleko(słoneczne)i co jak co ale zdroje mają swoje uroki zwłaszcza wieczorkiem:P:P a co na tych zdrojach tak jebie?:D:D pozdro:)

Paprykarz Kusika :D Przyznałby sie chłopak:>

kus
Kibic
Na forum od 7751 dni

Odp: Szczecińskie ulice i rejony. - 08/10/2005 12:37
Nie wiesz? Skoro jestes z prawegobrzegu tym bardziej powinienes slyszec o naszej oczyszczalni wydajacej niesamowita woń :P Ta to dopiero powala z nog.. ;]

RosSi
Kibic
Na forum od 8029 dni

Odp: Szczecińskie ulice i rejony. - 09/10/2005 19:34

Kusik napisał:  
Nie wiesz? Skoro jestes z prawegobrzegu tym bardziej powinienes slyszec o naszej oczyszczalni wydajacej niesamowita woń :P Ta to dopiero powala z nog.. ;]

a ja mowie, ze to ten paprykarz :P

Boryna
Kibic
Na forum od 7292 dni

Odp: Szczecińskie ulice i rejony. - 09/10/2005 20:10

Sami napisał:  

Maciak napisał:  

Sami napisał:  

Maciak napisał:  
Ja mieszkam na Pogodnie :) i uwazam ze jest tu bezpiecznie za to za kase nie dał bym sie namowic na spacer w nocy po Parkowej :)

ja tez :P na jakiej ulicy zamieszkujesz???

Nie wazne, bo przyjdziesz i mnie okradniesz :) !!

jasne :P niemam co robic tylko sie wkradac do twoiego domu :P :) pozdro :)

No własnie nie masz co robic :) !

•.¸ (`'•.¸ * ¸.•'´) ¸.•'´) •.
«´•.¸ ¸POGOŃ,..¸ ¸.•`»
(¸.•'´ (¸.•'´
bliNd
Kibic
Na forum od 7312 dni

Odp: Szczecińskie ulice i rejony. - 09/10/2005 20:21
POgodno... tez tu mieszkam :):D a dokładniej na Zawadzkiego :D tu MI nic nie zrobią, ale czasami mogą zdażyć sie nieszczęśliwcy ;p

... Szanuj dzielnicę, na której żeś się wychował ...
PSMKS
Patriotyczna PS
Na forum od 7851 dni

Odp: Szczecińskie ulice i rejony. - 09/10/2005 21:41
Ja tez z Pogodna jestem :] . Nie powiem dokładnie gdzie ale rejony LO 7 .

Przyjaciele Nie Tylko z Trybun !
nara
Kibic
Na forum od 7555 dni

**

Odp: Szczecińskie ulice i rejony. - 09/10/2005 21:45

bliNd napisał:  
POgodno... tez tu mieszkam :):D a dokładniej na Zawadzkiego :D tu MI nic nie zrobią, ale czasami mogą zdażyć sie nieszczęśliwcy ;p

A w jakich okolicach ? może się znamy :P

Kibic
Na forum od 7826 dni

Odp: Szczecińskie ulice i rejony. - 09/10/2005 22:44

bliNd napisał:  

Mam tam kilku kolegów oraz mieszka tam moja siostra :) Spoko rejony w sumie :]

Pogoń to barwy, historia, stadion, klimat - POGOŃ TO MY! || Hala Madrid!
Ambasador
Moderator**
Na forum od 7695 dni

Odp: Szczecińskie ulice i rejony. - 09/10/2005 22:59

bliNd napisał:  

Mieszkałem na Zawie:D:D Spoko okolica, jeśli mieszkasz tu to masz spokój a jeśli nie to ... czasami moze byc ciezko:D :) Zresztą wszędzie mogą Cię zaczepić, Wawa i okolice nie różnią się zbytnio od Szczecina:)

Ps. Zawadzkiego bym nie nazwał Pogodnem, poprostu "Osiedle Zawadzkiego" nawet jak idziesz od strony Wojska Polskiego pod górkę w stronę ronda to masz mapę osiedla i podpis "Osiedle Zawadzkiego" albo ..... "Zawadzkiego - Klonowica" teraz już dokładnie nie pamiętam:)
Nie ma to jak wieczorne wypady do ABC:D:D:D

Ostatnio edytowany przez: Ambasador, 9 października 2005, 23:05 [1 raz(y)]

Szczecin moim miastem, Pogoń moim życiem!
Luk Luk
Kibic
Na forum od 7899 dni

**

Odp: Szczecińskie ulice i rejony. - 09/10/2005 23:07
na Zawadzkiego (strona parzysta) mieszkalem 15 lat i powiem ze dzielnica byla w porzadku. z wieloma osobami znalem sie jeszcze z czasow podstawowki, znalo sie starsze rodzenstwo, wiec zgrzytow zadnych nie bylo. nie mieszkam tam juz chyba ze 3 lata wiec teraz nie wiem.

"Wierzę, że inteligencja i strach są nieodłączne. Goście którzy mówią: ja się nie boję niczego - są po prostu głupi!" - Rickson Gracie
ZCH 1948
Kibic
Na forum od 7898 dni

*

Odp: Szczecińskie ulice i rejony. - 10/10/2005 11:08
Mnie w Szczecinie już nic nie ździwi.W ciągu tygodnia można zobaczyć naprawde dużo 10 a najlepsze które widziałem były tuż przed Urzędem Miasta i koło Medicusa w biały dzień coś koło południa :D

Na Ziemi Choszczeńskiej Wychowani Z Pogonią Od Zawsze Związani...
tarpan
Kibic
Na forum od 7851 dni

Odp: Szczecińskie ulice i rejony. - 10/10/2005 13:17
A ja pozdrawiam chłopaków z Zawadzkiego świetna starsza ekipa wyjazdowa, oj wesoło było w pociagu do Poznania;)

thedevil2

Sex alkohol mordobicie POGOŃ SZCZECIN ponad życie!!!
benny1987
Kibic
Na forum od 7346 dni

Odp: Szczecińskie ulice i rejony. - 10/10/2005 14:31
ja jestem z KALINY i tu jest bardzo spokojnie:) tylko nie iwme dlaczego ostatnio tyle psów sie zaczelo krecic po osiedlu:)

Wierni po porażce dumni po Zwycięstwie! TYLKO POGOŃ!!
dzm
Kibic
Na forum od 7695 dni

Odp: Szczecińskie ulice i rejony. - 10/10/2005 15:54

gruby1987 napisał:  
ja jestem z KALINY i tu jest bardzo spokojnie:) tylko nie iwme dlaczego ostatnio tyle psów sie zaczelo krecic po osiedlu:)

to samo zauwazylem na osiedlu "Przyjazni" :] czyzby nabor do policji ? :> cos ich za duzo sie robi... :]

Obrazek jpg wstawiony na forumObrazek jpg wstawiony na forumObrazek jpg wstawiony na forum
Dla pewnego swego i chcącego nic trudnego...

Obrazek jpg wstawiony na forum
Ambasador
Moderator**
Na forum od 7695 dni

Odp: Szczecińskie ulice i rejony. - 10/10/2005 16:04

DzeM napisał:  

gruby1987 napisał:  

to samo zauwazylem na osiedlu "Przyjazni" :] czyzby nabor do policji ? :> cos ich za duzo sie robi... :]

Tak samo Zawadzkiego:) Po wybudowaniu tej siedziby na ulicy Wernyhory, niedaleko MZK to psów się roi na osieldu co nie miara.

Szczecin moim miastem, Pogoń moim życiem!
Zbylu
Kibic
Na forum od 7325 dni

Odp: Szczecińskie ulice i rejony. - 13/10/2005 11:13
na Pogodnie jest chyba jakas akcja Policji , bo od dluzszego czasu jest ich tutaj od zajebania...pozdro Gruby1987

Obrazek gif wstawiony na forum
szoterol
Kibic
Na forum od 7212 dni

Odp: Szczecińskie ulice i rejony. - 20/12/2005 14:30

KryS napisał:  

bliNd napisał:  

A w jakich okolicach ? może się znamy :P

Siema Rura :D

twoja smieszna poprzeczka jest pod moją nogą :)
szoterol
Kibic
Na forum od 7212 dni

Odp: Szczecińskie ulice i rejony. - 20/12/2005 14:32

PogonFan napisał:  

bliNd napisał:  

Mieszkałem na Zawie:D:D Spoko okolica, jeśli mieszkasz tu to masz spokój a jeśli nie to ... czasami moze byc ciezko:D :) Zresztą wszędzie mogą Cię zaczepić, Wawa i okolice nie różnią się zbytnio od Szczecina:)

Ps. Zawadzkiego bym nie nazwał Pogodnem, poprostu "Osiedle Zawadzkiego" nawet jak idziesz od strony Wojska Polskiego pod górkę w stronę ronda to masz mapę osiedla i podpis "Osiedle Zawadzkiego" albo ..... "Zawadzkiego - Klonowica" teraz już dokładnie nie pamiętam:)

No a jak :D a wiesz gdzie jest [dosyc] slynny kwadrat??:D czesto przebywaja tam rozne ekipy ;)
Tez slyszalem ze jakas akcja jest na pogodnie...Pozdro

szoterol
Kibic
Na forum od 7212 dni

Odp: Szczecińskie ulice i rejony. - 20/12/2005 14:37

PogonFan napisał:  

bliNd napisał:  

ABC rzadzi:) teraz zmienili naze,ale dalej wszyscy mowia na ten sklep ABC :D

IS
Kibic
Na forum od 7236 dni

Odp: Szczecińskie ulice i rejony. - 20/12/2005 21:04
ARKOŃSKIE - HOOLIGANS. Kto jest z arkonskiego przyznać się.

- 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 14  - 15  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1757982257 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.04 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005