Odp: Głosuj na Szczecin w Monopoly! - dyskusja - 09/03/2008 19:22
Obejrzałem materiał z Polsatu. Pięknie. Wczoraj Karol rozmawiał z dziennikarzem z Polsatu. Chcieli zrobić materiał o Gdyni, Szczecin miał być tylko dodatkiem do tematu. Karol go spróbował przekonać, ja dziś jeszcze z rana dołożyłem swoje, zresztą zobaczyli jaki rozmach ma akcja, jak profesjonalnie do tego podchodzimy (dziś na Wałach Chrobrego) .... i jak materiał wyglądał każdy widział
Ślicznie ukazali Szczecin, doskonałe połączenie akcji Create Szczecin Online (Google Earth) z inicjatywą Szczecin w Monopoly. W ogóle ten materiał to niezła reklama dla naszego miasta.
Ja już nie mogę się doczekać na ogłoszenie marki miasta
Odp: Głosuj na Szczecin w Monopoly! - dyskusja - 09/03/2008 22:56
jest chwila czasu aby cos napisac, a wiec przedewszystkim podziekawania dla wszystkich zaangazowanych w akcje, i tych mniej i tych bardziej , i jak przy kazdym podsumowaniu trzeba zadac sobie zasadnicze pytanie. czy bylo warto?
jasne kur... ze warto!
Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1757983507 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.