Odp: FotoGra - 22/02/2006 07:08
CZE Multi-use Prague Velký Strahovský Stadion 220 000 1926
USA Race-use Speedway Indianapolis Speedway 250 000 1909
JPN Horse-Racing use Tokyo Tokyo Racecourse 223 000 1933
Odp: FotoGra - 22/02/2006 09:06
no niewiem jak jest z tym najwiekszym stadionem swiata....na maracane tez by mozna bylo wcisnac 250tys a ten w czechach wcale na takiego nie wyglada i wogoole jakis maly...niemozliwe ze to jest najwiekszy stadion swiata....
Odp: FotoGra - 22/02/2006 13:29
Sory kurwa ale mam dosc!...sluchajcie nie o to w tej grze chodzi! Gosc chcial czarny samochod a Ty mu dajesz zielony...ja chcialem krezuberg z lotu ptaka dostaje jakies wypizdziejewo (ale nie chcialo mi sie juz gry zatrzymywac), podalbym wiecej przykladow ale to nieistotne..ludzie jezeli nie jest to zdiecie takie jakiego zyczyl sobie poprzednik to nie wrzucajcie...a jezeli juz naprawde nie ma takiego zdiecia na necie to zawsze mozna poprosic o zmiane...chodzi o to w tej grze zeby znajdy(o)wac zdiecia o jakie nas proszono czyz nie? Sorka ale juz nie wytrzymalem
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1757989597 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.