nikogo nie obrazam na forum , wiec nie jestem banowany (zasady jak na kazdym forum)
-zreszta jeszcze jeden dzien i juz nigdy tu nie zagoszcze, wiec LUZZZ... ,-no moze jeszcze w sierpniu
a ja się ciesze że się tak często wypowiadasz, nonstop podbijasz nam temat do góry
przez Ciebie coraz młodsi ludzie włączają sie do akcji GŁOSUJ NA SZCZECIN
nie sądziłem że znajdzie się ktoś chętny z Gdyni do pomocy
Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
Odp: Głosuj na Szczecin w Monopoly! - dyskusja - 09/03/2008 00:31
Tak naprawdę brawo dla wszystkich co włączyli się do akcji, bo bez Was byśmy tego nie zrealizowali. Samo głosowanie powoli już dobiega końca. Jutro ostatnia akcja, tym razem z udziałem Prezydenta Miasta Szczecina.
Dziś siedliśmy sobie z Karolem na piwku, przypomnieliśmy sobie pierwsze spotkanie w sprawie akcji (w Propagandzie). Wspomnieliśmy ustalenia, plany. Praktycznie wszystko z tego zostało zrealizowane, nie spodziewaliśmy się, że inicjatywa będzie miała taki rozmach i rozgłos.
Wspólnie wszyscy dokonaliśmy naprawdę fajnej rzeczy. Zmobilizowaliśmy się do działania all together dla dobra naszego miasta Szczecina. Robiliśmy to zupełnie za free ("A ile chłopaki dostajecie za stanie tutaj?" Pytali nas przy stoiskach do głosowania ), dla czystej satysfakcji, dla Szczecina.
Zjednoczyliśmy się mimo różnego wieku, poglądów itd. Na forum pojawiły się nowe osoby, zdecydowane, aby działać
WIELKIE PODZIĘKOWANIA dla Was, świetnie się z Wami pracuje.
Odp: Głosuj na Szczecin w Monopoly! - dyskusja - 09/03/2008 00:48
Dokładnie. No cóż tutaj dodać. Chyba tylko podziękować, za Wasze zaangażowanie, bo bez tego by nie było pewnego sukcesu promocyjnego Szczecina który ma nadal miejsce. Miejmy nadzieje że Szczecin znajdzie się na planszy i ten sukces będzie jeszcze większy, ale i tak już teraz możemy być z siebie dumni.
...ale nasze akcje nie kończą się na Monopoly, wkrótce więcej ciekawych inicjatyw. Przede wszystkim spróbujemy trochę ożywić miasto kulturalnie wychodząc z inicjatywa do każdego zwykłego mieszkańca Szczecina. Jak to zrobimy? to się dowiecie wkrótce.
Myślę że coś dobrego się dzieje, bo kreujemy poprzez takie akcje własną świadomość obywatelską. Dlatego dbajcie o te miasto, nie zwalajmy zawsze winy na nasze władze za niepowodzenia, po prostu sami się musimy zabrać do roboty i jeszcze trochę będziemy mieć wymarzony nowoczesny Szczecin, nowoczesny ludźmi przedsiębiorczymi i zaangażowanymi w sprawy społeczne, bo najpierw ważniejsza tak naprawdę od inwestycji jest zmiana mentalności ludzi, którzy masowo będą się angażowali chociażby w życie kulturalne Szczecina. Rzeczą jasną jest, że miasto musi nam stworzyć warunki do tego.
Odp: Głosuj na Szczecin w Monopoly! - dyskusja - 09/03/2008 00:54
Wysoko postawiliśmy poprzeczkę, jeśli chodzi o wszelkie przyszłe inicjatywy. Lecz jestem pewien, iż następne akcje będą jeszcze większe, dotrą do każdego mieszkańca, a przede wszystkim odniosą sukces, tak ja ta. Jesteśmy już bogatsi o kontakty, doświadczenie. W tej kwestii będzie łatwiej
Do zobaczenia na kolejnych akcjach. Już wkrótce! Ale pamiętajmy: DZIŚ OSTATNI DZIEŃ GŁOSOWANIA! DAJMY Z SIEBIE WSZYSTKO
Ostatnio edytowany przez: malcoolm, 9 marca 2008, 01:06 [2 raz(y)]
Odp: Głosuj na Szczecin w Monopoly! - dyskusja - 09/03/2008 08:28
Karol i Paweł to wam się należą największe podziękowania i to od wszystkich bo bez waszego zaangażowania nie było by całej akcji, czyli to wy jesteście sprawcami tego że coś się zmienia w naszym kochanym mieście.
Dla mnie osobiście była to wielka przyjemność walczyć by to miasto znalazło się na planszy oraz świetna zabawa szczególnie na flashmobie oraz na stoisku Kuriera
mam nadzieję że kolejne akcje będą jeszcze większe i jeszcze więcej się w to osób zaangażuje
Dla mnie osobiście była to wielka przyjemność walczyć by to miasto znalazło się na planszy oraz świetna zabawa szczególnie na flashmobie oraz na stoisku Kuriera
Dla mnie tak samo była to wielka przyjemność oraz świetna zabawa stać na stoisku Kuriera, grac w monopoly na dachu wieżowca TVP, w tramwaju
Wielka racja to dzięki Karolowi i Pawłowi akcja dostała tak dużego rozmachu. Wszyscy jesteśmy za to wdzięczni.
Akcja pokazała że wystarczą dobre chęci i trochę zaangażowania, a jesteśmy wstanie zrobić coś dobrego dla Szczecina.
Takie akcje pokazują że można się włączyć w promocji szczecina, wystrczy troche czasu i chęci. Ale wszystkie gratulacje będą dalej ale po 9marca. Teraz siadamy i Głosujemy ten ostatni dzień.
moze zmienicie jeszcze swoje zdanie co do glosowania ?
jak chcecie poszpanować to zróbcie chociaż porządny filmik
i zniknij wreszcie z tego forum..
Dokładnie, nic ciekawego - i jeszcze ten śpiewający menel - dobra wizytówka miasta nie ma co
Sorry, jak to zobaczyłem, to musiałem się zalogować i coś sprostować. To nie jest żaden śpiewający *menel*, tylko pan Piotr - postać w Gdyni znana i lubiana
Sorry, jak to zobaczyłem, to musiałem się zalogować i coś sprostować. To nie jest żaden śpiewający *menel*, tylko pan Piotr - postać w Gdyni znana i lubiana
Pozdrowienia z Gdyni!
Zakładając, że Gdynia jakimś cudem znajdzie się na planszy Monopoly, rozumiem iż Pan Piotr będzie reprezentował Wasze miasto?
Widocznie Gdynianie mają jakies przecieki w temacie, że "World edition" będzie wersją dźwiękową. Najeżdżasz na Gdynie a tam z małęgo chińskiego głośniczka melodyjka: "Wooooonderfuuuul World"
Sorry za offtop, musiałem
Bo Pogoń szczecińska to jedna rodzina, starszy czy młodszy, piknik czy chuligan!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1757983258 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.