Autor
Wiadomość
   Hyde Park -> Szczecin 2016 Europejska Stolica Kultury << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Dzn
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7368 dni

Odp: Głosuj na Szczecin w Monopoly! - dyskusja - 08/03/2008 20:37

malcoolm napisał:  

Cytat:  

Halk napisał:  
No, ktos z was tam byl na materiale ? :D

Karol, Pawel, Ja ,Johny i reszta:)

No i Magda :P

może ja napisze kto był w jednym poście
Paweł
Karol
Ja
Endrjus
Kropek
Magda
Patrycja
Jankos
Michał
i ktoś chyba jeszcze

Ostatnio edytowany przez: Dzn, 9 marca 2008, 16:37 [2 raz(y)]

Sampaio
Kibic
Na forum od 8015 dni

*

Odp: Głosuj na Szczecin w Monopoly! - dyskusja - 08/03/2008 22:16

Gdynianin napisał:  
nikogo nie obrazam na forum , wiec nie jestem banowany (zasady jak na kazdym forum)

-zreszta jeszcze jeden dzien i juz nigdy tu nie zagoszcze, wiec LUZZZ... ,-no moze jeszcze w sierpniu ;)

a ja się ciesze że się tak często wypowiadasz, nonstop podbijasz nam temat do góry
przez Ciebie coraz młodsi ludzie włączają sie do akcji GŁOSUJ NA SZCZECIN
nie sądziłem że znajdzie się ktoś chętny z Gdyni do pomocy ;)

Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
E.
Kibic
Na forum od 6609 dni

Odp: Głosuj na Szczecin w Monopoly! - dyskusja - 08/03/2008 22:20
Obrazek jpg wstawiony na forum

Ostatnio edytowany przez: E., 8 marca 2008, 22:37 [16 raz(y)]

Dzn
Kibic
Na forum od 7368 dni

Odp: Głosuj na Szczecin w Monopoly! - dyskusja - 08/03/2008 22:37
spisałeś się

Halk
Kibic
Na forum od 7744 dni

Odp: Głosuj na Szczecin w Monopoly! - dyskusja - 08/03/2008 22:40
to moj sms

........................MKS mks MkS mks MKS mks MkS................................
E.
Kibic
Na forum od 6609 dni

Odp: Głosuj na Szczecin w Monopoly! - dyskusja - 08/03/2008 22:47
widzicie dwie osoby wysyłają sms i pokazują:) Halk dalej lecimy:)

Ostatnio edytowany przez: E., 9 marca 2008, 09:18 [1 raz(y)]

Shivan
Kibic
Na forum od 8418 dni

**

Odp: Głosuj na Szczecin w Monopoly! - dyskusja - 08/03/2008 23:15
brawo z tym sms'em :D, ale najlepsze w filmiku z kroniki jak graliście w tramwaju :D, bomba :D

Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
E.
Kibic
Na forum od 6609 dni

Odp: Głosuj na Szczecin w Monopoly! - dyskusja - 08/03/2008 23:17

Shivan napisał:  

brawo z tym sms'em :D, ale najlepsze w filmiku z kroniki jak graliście w tramwaju :D, bomba :D

niezle to bylo:):) Brawo malcolm i IS ł :D

Ostatnio edytowany przez: E., 29 czerwca 2008, 19:14 [2 raz(y)]

Krzaku
Kibic
Na forum od 6528 dni

Odp: Głosuj na Szczecin w Monopoly! - dyskusja - 09/03/2008 00:30
W niedziele czyli dziś można by zrobić coś takiego. Tylko żeby kilka osób wysyłało sms-a na tych stacjach na których się da :)

PS !
malcoolm
Ultraoptymista
Na forum od 7954 dni

Odp: Głosuj na Szczecin w Monopoly! - dyskusja - 09/03/2008 00:31
Tak naprawdę brawo dla wszystkich co włączyli się do akcji, bo bez Was byśmy tego nie zrealizowali. :) Samo głosowanie powoli już dobiega końca. Jutro ostatnia akcja, tym razem z udziałem Prezydenta Miasta Szczecina.

Dziś siedliśmy sobie z Karolem na piwku, przypomnieliśmy sobie pierwsze spotkanie w sprawie akcji (w Propagandzie). Wspomnieliśmy ustalenia, plany. Praktycznie wszystko z tego zostało zrealizowane, nie spodziewaliśmy się, że inicjatywa będzie miała taki rozmach i rozgłos.

Wspólnie wszyscy dokonaliśmy naprawdę fajnej rzeczy. Zmobilizowaliśmy się do działania all together dla dobra naszego miasta Szczecina. Robiliśmy to zupełnie za free ("A ile chłopaki dostajecie za stanie tutaj?" Pytali nas przy stoiskach do głosowania ), dla czystej satysfakcji, dla Szczecina.

Zjednoczyliśmy się mimo różnego wieku, poglądów itd. Na forum pojawiły się nowe osoby, zdecydowane, aby działać :)

WIELKIE PODZIĘKOWANIA dla Was, świetnie się z Wami pracuje. 1 miejsce beer

Szczecin Blog - strona o Szczecinie
Uśmiechnij się - jesteś w Szczecinie
Szczecin Blog na Twitterze
IS
Kibic
Na forum od 7236 dni

Odp: Głosuj na Szczecin w Monopoly! - dyskusja - 09/03/2008 00:48
Dokładnie. No cóż tutaj dodać. Chyba tylko podziękować, za Wasze zaangażowanie, bo bez tego by nie było pewnego sukcesu promocyjnego Szczecina który ma nadal miejsce. Miejmy nadzieje że Szczecin znajdzie się na planszy i ten sukces będzie jeszcze większy, ale i tak już teraz możemy być z siebie dumni.

...ale nasze akcje nie kończą się na Monopoly, wkrótce więcej ciekawych inicjatyw. Przede wszystkim spróbujemy trochę ożywić miasto kulturalnie wychodząc z inicjatywa do każdego zwykłego mieszkańca Szczecina. Jak to zrobimy? to się dowiecie wkrótce.

Myślę że coś dobrego się dzieje, bo kreujemy poprzez takie akcje własną świadomość obywatelską. Dlatego dbajcie o te miasto, nie zwalajmy zawsze winy na nasze władze za niepowodzenia, po prostu sami się musimy zabrać do roboty i jeszcze trochę będziemy mieć wymarzony nowoczesny Szczecin, nowoczesny ludźmi przedsiębiorczymi i zaangażowanymi w sprawy społeczne, bo najpierw ważniejsza tak naprawdę od inwestycji jest zmiana mentalności ludzi, którzy masowo będą się angażowali chociażby w życie kulturalne Szczecina. Rzeczą jasną jest, że miasto musi nam stworzyć warunki do tego.

malcoolm
Ultraoptymista
Na forum od 7954 dni

Odp: Głosuj na Szczecin w Monopoly! - dyskusja - 09/03/2008 00:54
Wysoko postawiliśmy poprzeczkę, jeśli chodzi o wszelkie przyszłe inicjatywy. Lecz jestem pewien, iż następne akcje będą jeszcze większe, dotrą do każdego mieszkańca, a przede wszystkim odniosą sukces, tak ja ta. Jesteśmy już bogatsi o kontakty, doświadczenie. W tej kwestii będzie łatwiej :)

Do zobaczenia na kolejnych akcjach. Już wkrótce! Ale pamiętajmy: DZIŚ OSTATNI DZIEŃ GŁOSOWANIA! DAJMY Z SIEBIE WSZYSTKO

Ostatnio edytowany przez: malcoolm, 9 marca 2008, 01:06 [2 raz(y)]

Dzn
Kibic
Na forum od 7368 dni

Odp: Głosuj na Szczecin w Monopoly! - dyskusja - 09/03/2008 08:28
Karol i Paweł to wam się należą największe podziękowania i to od wszystkich bo bez waszego zaangażowania nie było by całej akcji, czyli to wy jesteście sprawcami tego że coś się zmienia w naszym kochanym mieście.

Dla mnie osobiście była to wielka przyjemność walczyć by to miasto znalazło się na planszy oraz świetna zabawa szczególnie na flashmobie oraz na stoisku Kuriera

mam nadzieję że kolejne akcje będą jeszcze większe i jeszcze więcej się w to osób zaangażuje

E.
Kibic
Na forum od 6609 dni

Odp: Głosuj na Szczecin w Monopoly! - dyskusja - 09/03/2008 09:13

Cytat:  
Dla mnie osobiście była to wielka przyjemność walczyć by to miasto znalazło się na planszy oraz świetna zabawa szczególnie na flashmobie oraz na stoisku Kuriera

Dla mnie tak samo była to wielka przyjemność oraz świetna zabawa stać na stoisku Kuriera, grac w monopoly na dachu wieżowca TVP, w tramwaju:)

Wielka racja to dzięki Karolowi i Pawłowi akcja dostała tak dużego rozmachu. Wszyscy jesteśmy za to wdzięczni.
Akcja pokazała że wystarczą dobre chęci i trochę zaangażowania, a jesteśmy wstanie zrobić coś dobrego dla Szczecina.
Takie akcje pokazują że można się włączyć w promocji szczecina, wystrczy troche czasu i chęci.
Ale wszystkie gratulacje będą dalej ale po 9marca. Teraz siadamy i Głosujemy ten ostatni dzień.

Dzn
Kibic
Na forum od 7368 dni

Odp: Głosuj na Szczecin w Monopoly! - dyskusja - 09/03/2008 10:38

Endrjus napisał:  
Teraz siadamy i Głosujemy ten ostatni dzień.

przypominam głosujemy do północy czasu Londyńskiego czyli u nas do godziny 1.00 jutro

pjp
Kibic
Na forum od 6400 dni

Odp: Głosuj na Szczecin w Monopoly! - dyskusja - 09/03/2008 13:24

eF^ napisał:  

Lord napisał:  

Gdynianin napisał:  
http://www.youtube.com/watch?v=dwHc67TYFaI

moze zmienicie jeszcze swoje zdanie co do glosowania ? :)

jak chcecie poszpanować to zróbcie chociaż porządny filmik ;)
i zniknij wreszcie z tego forum..

Dokładnie, nic ciekawego - i jeszcze ten śpiewający menel - dobra wizytówka miasta nie ma co ;)

Sorry, jak to zobaczyłem, to musiałem się zalogować i coś sprostować. To nie jest żaden śpiewający *menel*, tylko pan Piotr - postać w Gdyni znana i lubiana :)

Pozdrowienia z Gdyni!

tribu
Kibic
Na forum od 7810 dni

*

Odp: Głosuj na Szczecin w Monopoly! - dyskusja - 09/03/2008 13:26
tam miedzy gdynia a nie powinien byc myslnik i by sie wszystko zgadzalo: gdynia-nie;) glosujemy

100% PD
PoGo
Kibic
Na forum od 7287 dni

**

Odp: Głosuj na Szczecin w Monopoly! - dyskusja - 09/03/2008 15:37

pjp napisał:  
Sorry, jak to zobaczyłem, to musiałem się zalogować i coś sprostować. To nie jest żaden śpiewający *menel*, tylko pan Piotr - postać w Gdyni znana i lubiana :)

Pozdrowienia z Gdyni!

Zakładając, że Gdynia jakimś cudem znajdzie się na planszy Monopoly, rozumiem iż Pan Piotr będzie reprezentował Wasze miasto? :D :D
Widocznie Gdynianie mają jakies przecieki w temacie, że "World edition" będzie wersją dźwiękową. Najeżdżasz na Gdynie a tam z małęgo chińskiego głośniczka melodyjka: "Wooooonderfuuuul World" :D :D :D

Sorry za offtop, musiałem :D

Bo Pogoń szczecińska to jedna rodzina, starszy czy młodszy, piknik czy chuligan! piwo
malcoolm
Ultraoptymista
Na forum od 7954 dni

Odp: Głosuj na Szczecin w Monopoly! - dyskusja - 09/03/2008 17:23
Przekazanie "aktu własności" W.Ch. @ Radio Szczecin

criss20
Kibic
Na forum od 6400 dni

Odp: Głosuj na Szczecin w Monopoly! - dyskusja - 09/03/2008 18:39
A skad wiadomo ze prowdzimy przeciez wyniki sa utajnione cos tu wieje jakas podpucha

mastah86 napisał:  

Endrjus napisał:  

Cytat:  

mam nieoficjalne wyniki do wczoraj do godziny 1 w nocy czasu warszawskiego!!!
1.tajpej: 24.8% 2.szczecin 24.6% 3.gdynia 17.3% 4.quebec 8.1% pozdrawiam

www.gdynianie.pl

hehe...tak to bylo 3 dni temu.... juz dawno prowadzimy ;)

- 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 14  - 15  - 16  - 17  - 18  - 19  - 20  - 21  - 22  - 23  - 24  - 25  - 26  - 27  - 28  - 29  - 30  - 31  - 32  - 33  - 34  - 35  - 36  - 37  - 38  - 39  - 40  - 41  - 42  - 43  - 44  - 45  - 46  - 47  - 48  - 49  - 50  - 51  - 52  - 53  - 54  - 55  - 56  - 57  - 58  - 59  - 60  - 61  - 62  - 63  - 64  - 65  - 66  - 67  - 68  - 69  - 70  - 71  - 72  - 73  - 74  - 75  - 76  - 77  - 78  - 79  - 80  - 81  - 82  - 83  - 84  - 85  - 86  - 87  - 88  - 89  - 90  - 91  - 92  - 93  - 94  - 95  - 96  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1757983258 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.06 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005