Odp: FotoGra - 21/02/2006 15:02
Masz cala szkole. Groszek tez tam jest.
Ja chce fote najwiekszego stadionu swiata. Nie jest to stadion czysto pilkarski.
Ostatnio edytowany przez: Kriss, 21 lutego 2006, 15:25 [1 raz(y)]
Odp: FotoGra - 21/02/2006 16:30
Borsuk przyjrzyj sie tej fotce z autobusami twoimi a szczegolni temu srodkowemu. Widac MPK na szybie wiec jest to Ikarus z Polski a nie z ulicy Wilna
Lissek to nie jest najwiekszy stadion swiata. Napisalem ze nie koniecznie jest to stadion pilkarski dlatego ponawiam polecenie o najwiekszy stadion swiata.
Ostatnio edytowany przez: Kriss, 21 lutego 2006, 18:58 [1 raz(y)]
Odp: FotoGra - 21/02/2006 23:46
Dokladnie. Stadion. Powiedzialem tez ze nie bedzie to stadion pilkarski wiec niepotrzebnie wklejales te foty. Gdybys mial jakies watpliwosci:
STADION SPORTOWY, obiekt sport. przeznaczony do rozgrywania zawodów w różnych dyscyplinach sportu;
za Encyklopedia PWN
Jezeli naprawde bedziecie mieli problemy to styknie mi stadion pilkarski(podpowiem ze znajduje sie w Czechach) ale wolalbym jednak inny.
Ostatnio edytowany przez: Kriss, 21 lutego 2006, 23:52 [1 raz(y)]
To napewno nie jest najwiekszy stadion wiec Twoja prosba jest nie ma sensu
hmm w takim razie jesli jest wiekszy stadion niz Strahov to ja nie wiem, z tego co mi wkrecal przeowdnik jak bylem w Pradze na wycieczce to mowil ze tam wcisna 250 tys ludzi jest to najwiekszy stadion swiata, chyba ze chodzi ci o Strahov a to co wkleilem to nie jego zdjecie mozliwe bo sam stadion widzialem tylko z zewnatrz i nie jestem pewien na 100 % czy to co wkleilem to to
edit
i cytat ze strony
"Das größte Stadion der Welt: Spartakiádní Stadion, Prag, in Strahov. Hier fanden die "sozialistischen Bundesjugendspiele", die Spartakiaden statt, vor bis zu 300.000 Zuschauern. Das Areal drohte zu verrotten, mittlerweile hat aber der örtlichen Fußballklub AC Sparta Prag dort ein Jugend-Trainingszentrum mit 8 Plätzen errichtet. Das Bild vermittelt nur einen unzureichenden Eindruck von den Ausmaßen dieses Stadions. Die Tribüne rechts ist die kürzere Seite des Stadion-Rechtecks. "
moja znajomosc niemieckiego starcza na tyle by rozszywrowac ze jest to najwiekszy stadion na swiecie dawac chucka
Ostatnio edytowany przez: seeedzik, 22 lutego 2006, 01:38 [2 raz(y)]
"My wszyscy wolimy zginąć, walcząc, aniżeli żyć na klęczkach." - gen. Anders
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1757989409 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.