Jak szukasz dostepnych to sie nie dziw Wyswietla po piec osob na stronie, wtedy klikasz "wiecej" czy tam "dalej", cos w ten desen.
Nie zaznaczaj dostepnych to zobaczysz poprawe
Jak coś to dopisywać się. W ten sposób wszystko będzie sprawnie przebiegało. Proponuje wklejac krótki tekst Malcoolma z linkiem oraz wybierac kategorie wiekowe w jakiejś małej rozciągłości np tylko 29 lat. W ten sposb nie bedziemy sie dublować, a info otrzyma większa ilość nowych osob.
Odp: Głosuj na Szczecin w Monopoly! - 10/02/2008 12:38
Oki w takim razie skoro tyle osób co ja klika w podobnym przedziale wiekowym, to żeby nie dublować będę wysyłał do osób w różnych wieku z większych sąsiednich miast - Police, Świnoujście, Gryfino, Stargard
P.S. Oby byli chętni do współpracy.
8 miejsce
Ostatnio edytowany przez: D., 10 lutego 2008, 12:49 [1 raz(y)]
Wszyscy co nam źle życzyli, mówili byśmy skończyli
to w tej chwili zobaczyli jak bardzo się pomylili
chciałem to wysłać, ale niemiłosiernie mało osób znalazło mi na gadu po wpisaniu w miejscowości "Szczecin". raptem 5 osób. Wy też tak macie, czy wina leży po stronie mojego kompa ?
Ja mam tak samo. Wątpie, że to przez kompa, już bardziej chyba zależy to od wersji gg.
A swoją drogą możecie podać z jakiej korzystacie, że jesteście w stanie znaleźć tyle osób dostępnych na gg? Ja korzystam z v. 7.7.
Jak szukasz dostepnych to sie nie dziw Wyswietla po piec osob na stronie, wtedy klikasz "wiecej" czy tam "dalej", cos w ten desen.
Nie zaznaczaj dostepnych to zobaczysz poprawe
No to wszystko się teraz zgadza. Jak przeczytałem posta Narodowca o tym wyszukiwaniu ludzi na gg, a potem wypowiedzi innych to myślałem, że wszyscy wyszukują tylko dostępnych i otrzymują w wynikach takie wielkie liczby.
Pozdro.
Odp: Głosuj na Szczecin w Monopoly! - 10/02/2008 15:28
Na forum Gryfina dalem info o akcji, ale tam już zaplonowali że zgloszą Gryfino do akcji (hehe wariaci ). Mimo wszystko sadze ze i tak jakas czesc glosuje na Szczecin
Odp: Głosuj na Szczecin w Monopoly! - 10/02/2008 15:32
Wczoraj udało mi się nawiązać kontakt z właścicielem konta "MKS POGON" na NK. Napisał o akcji w miejscu: "czym się aktualnie zajmuję" i obiecał porozsyłać trochę prywatnych wiadomości do osób z listy znajomych - juz ponad 1800 osób.
Ostatnio edytowany przez: PoGo, 10 lutego 2008, 17:34 [1 raz(y)]
Bo Pogoń szczecińska to jedna rodzina, starszy czy młodszy, piknik czy chuligan!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1757983715 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.