Autor
Wiadomość
   Hyde Park -> Szczecińskie ulice i rejony. << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Macias
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7665 dni

Odp: Szczecińskie ulice i rejony. - 24/09/2005 18:01

gargo200 napisał:  
nie chcem nikogo z Żelechowa obrazić - chodziło że tam jest niebezpiecznie po tym że dwoch moich kolesi (są całkiem duzi) ma tam swoje dziewczyny a obaj wrócili bez niczego i ze sporą ilościa siniaków i to całkiem niedawno to było jakoś dzień po dniu. To wszystko

heh, nie no spoko, ale z mojego punktu widzenia dzielnica ta jest spokojna, nawet po zmroku, może to dlatego, że tam mieszkam ... :)
nawiasem mówiąc, chodzi ci bardziej o dolne Żelechowo(Robotnicza,Studzienna) czy blok na Hożej ?

kryyyyyyyyl
Kibic
Na forum od 7298 dni

Odp: Szczecińskie ulice i rejony. - 24/09/2005 18:10
Acha heh no wiadomo jak mieszkasz to masz luzik, przecież swojaka nikt nie ruszy :] o dolne chodzi. A tak wogóle to w całym mieście trzeba sie pilnować wytęrzony wzrok nie zaszkodzi ;P Szkoda że jak sie wraca z baletów nie myśli sie tymi kategoriami Puszcza oczko

Kibic
Na forum od 7826 dni

Odp: Szczecińskie ulice i rejony. - 24/09/2005 18:20

wapp napisał:  
widocznie masz farta, ale wieczorem lepiej nie chodz tamtedy :) aha i jeszcze krolowej jadwigi i getta

no teraz jest ok. ale w zime będzie mniej ciekawie....dobrze że wracam z kimś (do szkoły to samemu ale z rana jest spokój)

Pogoń to barwy, historia, stadion, klimat - POGOŃ TO MY! || Hala Madrid!
Porto
Kibic
Na forum od 7313 dni

Odp: Szczecińskie ulice i rejony. - 25/09/2005 19:22
widze ze nie mic o Prawobrzezu naszego miasta :P

Boryna
Kibic
Na forum od 7292 dni

Odp: Szczecińskie ulice i rejony. - 06/10/2005 16:33
Ja mieszkam na Pogodnie :) i uwazam ze jest tu bezpiecznie za to za kase nie dał bym sie namowic na spacer w nocy po Parkowej :)

•.¸ (`'•.¸ * ¸.•'´) ¸.•'´) •.
«´•.¸ ¸POGOŃ,..¸ ¸.•`»
(¸.•'´ (¸.•'´
Jey - M
Kibic
Na forum od 7444 dni

Odp: Szczecińskie ulice i rejony. - 06/10/2005 16:39

Maciak napisał:  
Ja mieszkam na Pogodnie :) i uwazam ze jest tu bezpiecznie za to za kase nie dał bym sie namowic na spacer w nocy po Parkowej :)

ja tez :P na jakiej ulicy zamieszkujesz???

...Wiele Serc, Jedno Bicie, Pogoń Szczecin Ponad Życie...

Kibic
Na forum od 7826 dni

Odp: Szczecińskie ulice i rejony. - 06/10/2005 22:53
Ja także - Pogodno. Naprawde spokojna i przyjazna dzielnica (chociaż na mojej ulicy mnie napadli :P)

Kula
Kibic
Na forum od 7698 dni

Odp: Szczecińskie ulice i rejony. - 06/10/2005 23:14
Ja Mieszkam na Niebuszewie i jest zajebiscie :D

POGOŃ & LEGIA

PS
PoGo
Kibic
Na forum od 7287 dni

**

Odp: Szczecińskie ulice i rejony. - 06/10/2005 23:15

śmielaq89 napisał:  
Ja także - Pogodno. Naprawde spokojna i przyjazna dzielnica (chociaż na mojej ulicy mnie napadli :P)

Widze sporo ludzi z Pogodna. Dzielnia naprawde fajna, nie da się tu nudzić ;-)
Zna ktoś ul. Rostworowskiego?

Bo Pogoń szczecińska to jedna rodzina, starszy czy młodszy, piknik czy chuligan! piwo
Zbylu
Kibic
Na forum od 7325 dni

Odp: Szczecińskie ulice i rejony. - 06/10/2005 23:16
ja mieszkalem na Golecinie to jest dzielnica fanatykow Pogoni o , ktorych malo kto wie!teraz mieszkam na Pogodnie.pozdro dla Golecina to byly czasy!

Obrazek gif wstawiony na forum
Prawa Strona Miasta
Kibic
Na forum od 7347 dni

Odp: Szczecińskie ulice i rejony. - 07/10/2005 00:23

K S napisał:  
Ja mieszkam na Bezrzeczu i nie narzekam, chociaz juz raz mi many chcial najebac za to ze mialem szalik Pogoni na szyi :| ogolnie dzielnica spokojna, palanty sie nie kreca bo nie ma po co :)

hehe bujalem sie tam jakich czas z tak szmulka na bank wiesz o ktora chodzi :D i palanty jezdzily ale to jedn patrol dziennie a ogolnie czasami miejscowi cos przysapali w 5 do jednego ale jak sie ktos postawi to juz wtedy nie wiedza co zrobic :D

a tak poza tym to pozdrowienia dla chlopakow z Żelechowa,Niebuszewa,Stołdczyna,Łokietak,Parkowej...ja uważam że to spokojne dzielnice :)

Wasza nienawiść daje mi siłę, żebym stał się mocniejszy!Na zawsze w moim sercu tylko MKS Pogoń Szczecin!
Boryna
Kibic
Na forum od 7292 dni

Odp: Szczecińskie ulice i rejony. - 07/10/2005 18:40

Sami napisał:  

Maciak napisał:  

Nie wazne, bo przyjdziesz i mnie okradniesz :) !!

•.¸ (`'•.¸ * ¸.•'´) ¸.•'´) •.
«´•.¸ ¸POGOŃ,..¸ ¸.•`»
(¸.•'´ (¸.•'´

Kibic
Na forum od 7826 dni

Odp: Szczecińskie ulice i rejony. - 07/10/2005 18:53

PoGo napisał:  

śmielaq89 napisał:  

Widze sporo ludzi z Pogodna. Dzielnia naprawde fajna, nie da się tu nudzić ;-)
Zna ktoś ul. Rostworowskiego?

Taaa to w okolicach Brzozowskiego, Klonowica, Mickiewcza :]

nara
Kibic
Na forum od 7555 dni

**

Odp: Szczecińskie ulice i rejony. - 07/10/2005 18:57

Ekipant napisał:  

K S napisał:  
Ja mieszkam na Bezrzeczu i nie narzekam, chociaz juz raz mi many chcial najebac za to ze mialem szalik Pogoni na szyi :| ogolnie dzielnica spokojna, palanty sie nie kreca bo nie ma po co :)

hehe bujalem sie tam jakich czas z tak szmulka na bank wiesz o ktora chodzi :D i palanty jezdzily ale to jedn patrol dziennie a ogolnie czasami miejscowi cos przysapali w 5 do jednego ale jak sie ktos postawi to juz wtedy nie wiedza co zrobic :D

a tak poza tym to pozdrowienia dla chlopakow z Żelechowa,Niebuszewa,Stołdczyna,Łokietak,Parkowej...ja uważam że to spokojne dzielnice :)

No wlasnie nie wiem :P moze jakies znaki szczegolne :D

Szczeper
Kibic
Na forum od 7485 dni

Odp: Szczecińskie ulice i rejony. - 07/10/2005 20:03
ja mieszkam miedzy pogodnem i srodmiesciem, 300 m od szczecinskiego old trafford na wschod czyli kolo Bochaterów warszawy

###Pogoń Szczecin&Legia Warszawa - na zawsze razem###
Praga Płd
Kibic
Na forum od 7294 dni

Odp: Szczecińskie ulice i rejony. - 07/10/2005 20:31

Cytat:  
Sądzę że ostatnio uspokoiło sie w Sz-nie pomojam obrzerza miasta typu Skolwin, ktory podobno z Warszawska Praga jest najbardziej niebezpieczne w Polsce (Wyborcza)

Ja od trzech lat mieszkam na Pradze i nie jest tak zle. Kilka razy mnie zaczepili na Wiatracznej(podobno najniebezpiecznijesze okolice Wawy) i rzucilem haslo POGON i goscie odpuscili.

WYCHOWANY NA POGONI
Jey - M
Kibic
Na forum od 7444 dni

Odp: Szczecińskie ulice i rejony. - 07/10/2005 20:42

Maciak napisał:  

Sami napisał:  

Maciak napisał:  

Nie wazne, bo przyjdziesz i mnie okradniesz :) !!

jasne :P niemam co robic tylko sie wkradac do twoiego domu :P :) pozdro :)

...Wiele Serc, Jedno Bicie, Pogoń Szczecin Ponad Życie...
krls
Kibic
Na forum od 7975 dni

Odp: Szczecińskie ulice i rejony. - 07/10/2005 21:15
Nawet u mnie na Warszewie nie tak dawno jakas banda zaczepila mojego kolesia i chciala fajke.on im nie dal i skonczylo sie tregicznie...[*]

... Inni Cię zdradzili, w biedzie opuścili, ale ja Nie !...
kus
Kibic
Na forum od 7751 dni

Odp: Szczecińskie ulice i rejony. - 07/10/2005 21:20

Porto napisał:  

Jesli chodzi o Zdroje (tu mieszkam) to jesli chcesz dostac to napewno dostaniesz. Jesli jednak jestes normalnie nastawiony i szukac guza nie bedziesz to napewno nic Ci sie nie stanie :) Mikus potwierdzi nie?:)

Cebulka MKS
Kibic
Na forum od 7328 dni

Odp: Szczecińskie ulice i rejony. - 07/10/2005 21:29

Kusik napisał:  

Porto napisał:  

Jesli chodzi o Zdroje (tu mieszkam) to jesli chcesz dostac to napewno dostaniesz. Jesli jednak jestes normalnie nastawiony i szukac guza nie bedziesz to napewno nic Ci sie nie stanie :) Mikus potwierdzi nie?:)

mieszkam niedaleko(słoneczne)i co jak co ale zdroje mają swoje uroki zwłaszcza wieczorkiem:P:P a co na tych zdrojach tak jebie?:D:D pozdro:)

Dziękuje że jesteś...
Chcem byś była...
Dla Ciebie Pogonko
Będe żyła...
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 14  - 15  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1757982270 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.03 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005