heh, nie no spoko, ale z mojego punktu widzenia dzielnica ta jest spokojna, nawet po zmroku, może to dlatego, że tam mieszkam ...
nawiasem mówiąc, chodzi ci bardziej o dolne Żelechowo(Robotnicza,Studzienna) czy blok na Hożej ?
Odp: Szczecińskie ulice i rejony. - 24/09/2005 18:10
Acha heh no wiadomo jak mieszkasz to masz luzik, przecież swojaka nikt nie ruszy o dolne chodzi. A tak wogóle to w całym mieście trzeba sie pilnować wytęrzony wzrok nie zaszkodzi Szkoda że jak sie wraca z baletów nie myśli sie tymi kategoriami
hehe bujalem sie tam jakich czas z tak szmulka na bank wiesz o ktora chodzi i palanty jezdzily ale to jedn patrol dziennie a ogolnie czasami miejscowi cos przysapali w 5 do jednego ale jak sie ktos postawi to juz wtedy nie wiedza co zrobic
a tak poza tym to pozdrowienia dla chlopakow z Żelechowa,Niebuszewa,Stołdczyna,Łokietak,Parkowej...ja uważam że to spokojne dzielnice
Wasza nienawiść daje mi siłę, żebym stał się mocniejszy!Na zawsze w moim sercu tylko MKS Pogoń Szczecin!
Ja mieszkam na Bezrzeczu i nie narzekam, chociaz juz raz mi many chcial najebac za to ze mialem szalik Pogoni na szyi ogolnie dzielnica spokojna, palanty sie nie kreca bo nie ma po co
hehe bujalem sie tam jakich czas z tak szmulka na bank wiesz o ktora chodzi i palanty jezdzily ale to jedn patrol dziennie a ogolnie czasami miejscowi cos przysapali w 5 do jednego ale jak sie ktos postawi to juz wtedy nie wiedza co zrobic
a tak poza tym to pozdrowienia dla chlopakow z Żelechowa,Niebuszewa,Stołdczyna,Łokietak,Parkowej...ja uważam że to spokojne dzielnice
Sądzę że ostatnio uspokoiło sie w Sz-nie pomojam obrzerza miasta typu Skolwin, ktory podobno z Warszawska Praga jest najbardziej niebezpieczne w Polsce (Wyborcza)
Ja od trzech lat mieszkam na Pradze i nie jest tak zle. Kilka razy mnie zaczepili na Wiatracznej(podobno najniebezpiecznijesze okolice Wawy) i rzucilem haslo POGON i goscie odpuscili.
Jesli chodzi o Zdroje (tu mieszkam) to jesli chcesz dostac to napewno dostaniesz. Jesli jednak jestes normalnie nastawiony i szukac guza nie bedziesz to napewno nic Ci sie nie stanie Mikus potwierdzi nie?
Jesli chodzi o Zdroje (tu mieszkam) to jesli chcesz dostac to napewno dostaniesz. Jesli jednak jestes normalnie nastawiony i szukac guza nie bedziesz to napewno nic Ci sie nie stanie Mikus potwierdzi nie?
mieszkam niedaleko(słoneczne)i co jak co ale zdroje mają swoje uroki zwłaszcza wieczorkiem a co na tych zdrojach tak jebie? pozdro
Dziękuje że jesteś...
Chcem byś była...
Dla Ciebie Pogonko
Będe żyła...
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1757982270 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.