Ja raczej nie poleciłbym tego miejsca. Koleś mi opowiadał jak jego kuzyn tam urządził osiemnastke , jakiś dwóch typów sie zchlało w tym jeden zrzygał sie w kiblu i ochrona wypieprzyła wszystkich z lokalu, paranoja...
Najlepiej zmówić sie w pare osób , złożyć się i wynająć jakiś mały pub...
O swe walczyć będziemy, tradycja nie zginie póki my żyjemy...
Pytanie, a właściwie rada: jaki lokal byście polecili na zorganizowanie osiemnastki?
Tiger pub
Ja raczej nie poleciłbym tego miejsca. Koleś mi opowiadał jak jego kuzyn tam urządził osiemnastke , jakiś dwóch typów sie zchlało w tym jeden zrzygał sie w kiblu i ochrona wypieprzyła wszystkich z lokalu, paranoja...
Ja tam bylem na dwoch osiemnastkach i tez bylo ostre jazdy typu rzyganie itp a bylo spokojnie chcoc ochrona widziala poszlismy kumpla przewietrzyc i dalej sie bawilismy...wiec widzisz nie zawsze tak jest
Tata, a Marcin powiedział...
Skoro tam nigdy nie byles tylko slyszales od kuzynow i kolegow to nie rob antyreklamy fajnemu pubowi
Pytanie, a właściwie rada: jaki lokal byście polecili na zorganizowanie osiemnastki?
Tiger pub
Pubu całekim sympatyczny, też spędziłem tam dwie 18-nastki + jedną 19-natke i ochrona była całkiem sympatyczna. Fakt faktem jeden koels wyleciał za tłuczenie szklanek, ale kultura musi byc
Skoro tam nigdy nie byles tylko slyszales od kuzynow i kolegow to nie rob antyreklamy fajnemu pubowi
Nie przecze że to fajny klub bo sam go lubię , a to co sie wydarzyło na tamtej osiemnastce to fakt , wyprosili wszystkich z lokalu bo jakiś typ sie zbełtał i po baletach.
O swe walczyć będziemy, tradycja nie zginie póki my żyjemy...
ja polecam "Stany", bylem na trzech 18stkach i bylo za kazdym razem zajebiscie. Klubik dosyc maly, studencki chyba, ale w swoim gronie klimat dobry. No i jeszcze jeden + to to, ze zaraz na przeciwko sa dzialki i tory kolejowe, a nie ma to jak spozyc cos przed w plenerze w fajnym miejscu Najlepsze fazy
"Wśród pięknych kwiatów rosną te chwasty, popularnie to pedały i lewe niewiasty..."
Odp: Gdzie w Szczecinie na balety? - 05/05/2005 22:47
jako zagorzaly fan Lokomotywy moge powiedziec ze w sobote tzn 07.05.05 odbeda sie ostatnie balety. Zagra wiekszos rezydentow Loko plus goscie...a co do Heaven to byla Impreza pod tym szyldem...co teraz sie stanie oficjalnie nie wiadomo...Narazie Loksik zostanie zamkniety
Życie nie składa się z oddychania...Tylko z chwil które zapierają dech w piersiach
Ja bym polecil Kaktusa, lokal na okolo 60-70 osob, klimat do osiemnastki zajebisty.Tylko ze moim zdaniem za duzo sobie zyczy typ za wynajem, no ale mozna swoje zarcie i napoje wnosic i to jest ogromny plus:dSam tam robilem osiemnastke i nie narzekam.Ewentualnie polecil bym tez kubusia i ładogę
jako zagorzaly fan Lokomotywy moge powiedziec ze w sobote tzn 07.05.05 odbeda sie ostatnie balety. Zagra wiekszos rezydentow Loko plus goscie...a co do Heaven to byla Impreza pod tym szyldem...co teraz sie stanie oficjalnie nie wiadomo...Narazie Loksik zostanie zamkniety
No tez slyszalam ze Heaven to tylko nazwa imprezy.. szkoda w sumie.
Odp: Gdzie w Szczecinie na balety? - 06/05/2005 23:31
Ja byłe u koleżki na 18-tce w Kaktusie i tam jakiś jego ziomuś muzyke puszczał praktycznie wszystko co mu się podało, poza kilkoma moimi czarnymi płytkami, których napęd nie czytał
Teraz właśnie mnie czeka kolejna imprezka, tym razem we wspomnianej Ładodze, więc się obada, ale podobno jest klimat, zawsze jakby czaszka za mocno dymiła można się ochłodzić w naszej eksluzywnej części aquaparku tuż za balustradą...
A byl ktos z was na "Barce"?? Jak tam jest na baletach?Niech ktos sie wypowie kto tam byl.I jeszcze jedno.Znacie jakies fajne balety i jakie poleciacie w miejscowosciach nadmorskich typu Miedzyzdroje,Kolobrzeg ,Świnoujscie itp.
W Międzyzdrojach polecam "Scene" Fajny klub ale otwarty chyba tylko w sezonie.Laski kreca sie tam nie ziemskie no i spoko muza Jedyna wada to mały parkiet.
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1757972158 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.