Odp: FotoGra - 01/01/2006 21:10
to ja przez ten czas co zalatwicie ta fotke radiowozu, poprosze fotke meczu Pogon-Arka(tego w II lidze), gdzie wyciagali kibica Pogoni z sektora 12,gdy psy go wyciagaly przez plot a zwal on sie chyba "ogórek"
...Wiele Serc, Jedno Bicie, Pogoń Szczecin Ponad Życie...
Odp: FotoGra - 01/01/2006 21:47
poki co twoj poprzednik nie dostal odpowiedzi wiec czekaj grzecznie na swoja kolei.A tak wogule to chyba nie dostaniesz tej fotki
DeszczH zawsze leje,DeszczH nigdy nie pada!
Bądź szybszy od Cienia i twardszy od kamienia,na drodze wojownika łatwego losu nie ma!
Odp: FotoGra - 02/01/2006 22:21
To może skoro gra postoi w miejscu aż tutaj znajdzie się foto radiowozu to ktoś by wkleił foto tej babki co śpiewa Ai no corrida, fajna całkiem
dobra nie znaleźliście a ja dziś nie mialem czasu zrobić foty wiec poprosze
fote z molo w Miedzyzdrojach zrobioną w noc sylwestrową tego roczną rzecz jasna
wiem ze ładne pare osob tam bylo wiec moze ma ktos foto by sie pochwalic
dobra nie znaleźliście a ja dziś nie mialem czasu zrobić foty wiec poprosze
fote z molo w Miedzyzdrojach zrobioną w noc sylwestrową tego roczną rzecz jasna
wiem ze ładne pare osob tam bylo wiec moze ma ktos foto by sie pochwalic
Wracając z treningu chciałem pstryknąć fotke radiowozowi ale niestety go nie było
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1757989503 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.