wczoraj jechalem kilka minut przed 8 i stał ten radiowozik ;] moze go zgarneli bo im szyby sniegiem zasypaly.. jak nie znajdziecie sam wrzuce :> i dam adresik :>
no niewiem czy to jest najwieksza hala widowiskowa na swiecie,z tego co wiem owa hala znajduje sie Moskwie lub Petersburgu i mieszcza sie na niej kilka kortow tenisowych czy lodowisk do hokeja
no niewiem czy to jest najwieksza hala widowiskowa na swiecie,z tego co wiem owa hala znajduje sie Moskwie lub Petersburgu i mieszcza sie na niej kilka kortow tenisowych czy lodowisk do hokeja
a mi sie wydaje ze jednak ( to co wrzucilem ) dobra fote wrzucilem na jeden ze stronek pisalo ze ta jest najwieksza na swiecie wiec poszukalem foty i prosze ;]
edit: widze że macie zajebiste problemy z wrzuceniem już drugiej foty o którą prosze ;] dobra to walne coś łatwiejszego.. widziałem już to zdjęcie w necie wiec biegać z aparatem wam nie każe ;]
szukajcie mili Państwo naszych kochanych szachistów grających na pl. Grunwaldzkim w Szczecinie ;]
Ostatnio edytowany przez: Mick, 20 grudnia 2005, 21:27 [2 raz(y)]
Czy chodzi ci o tę halę?? Hala znajduje się w St. Petersburgu i moze pomiescic 25 tysięcy (!!!) osób
Odp: FotoGra - 21/12/2005 22:15
nie jestem pewnie czy to ta ale wiem ze odbywal sie tam turniej tenisowy Macias moze bedzie wiedzial...transmitowany na eurosporcie i ta HALA miescila kilka kortow tenisowych i mowili tam ze jest to najwieksza hala widowiskowa na Swiecie i na 100% w Rosji
Czy chodzi ci o tę halę?? Hala znajduje się w St. Petersburgu i moze pomiescic 25 tysięcy (!!!) osób
Tak z nudów poszukałem, znalazłem i wstawiłem
wieksza hala widowiskowa to Alamodome w San Antonio (40 tys osob) zdaje sie ze to w JuEsEj jest najwieksza hala, nie w Rosyi ... ? (tak mowia madre artykuly , nie ja )
„ Płynie się zawsze do źródeł pod prąd. Z prądem płyną śmiecie ” - Z. H.
Odp: FotoGra - 21/12/2005 22:49
hmmm to zalezy Shee jezeli mowimy o pojemnosci to najwieksza hala jest Alamodome w San Antonio i moze ona pomiescic 40tys. ale jezeli mowimy o wielkosci to najwieksza hala znajduje sie rowniez w Ameryce i ma ja Boeing. 13,4 mln metrow szesciennych z wyliczen wynika ze zmiescilo by sie tam dziesiec Palaców kultury. Hala ta ma 641 metrow dlugosci 500m szerokosci i 40m wysokosci. Ale to nie jest hala widowiskowa,a ta hala w San Antonio jest najwieksza ale tylko pod wzgledem pojemnosci! a mi ciagle chodzi o najwieksza hale pod wzgledem Wielkosci.I nadal jestem za ta w Rosji tylko jak ja znalezc i napewno ona miesci kilka kortow tenisowych bo ogladalem turniej w Rosji w tv i widzialem Pozdrawiam.
wieksza hala widowiskowa to Alamodome w San Antonio (40 tys osob) zdaje sie ze to w JuEsEj jest najwieksza hala, nie w Rosyi ... ? (tak mowia madre artykuly , nie ja )
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1757989602 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.