Odp: FotoGra - 07/11/2005 15:26
Jay-J jak jest na ul.Andrzejewskiego sklep elektryczny to tam masz tuż obok taką małą przejsciówkę.
Ten Gryf nie jest tam bardzo dlugo bo sam niedawno go odkryłem pozdro
Odp: FotoGra - 07/11/2005 18:00
Nie mam pewnosci czy to cos co mi Mateusz wkleil jest szczecinskie... Masz jakis dowod? Na tej stronie skad to masz, to widzialem tylko fotki z Poznania...
Odp: FotoGra - 07/11/2005 22:57
No i co sie stał ten malunek ne jest chyba tak sporych rozmiarów jak prosiłe, ale oczywiście niektórzy pcisnęli dalej zabawą ...jtoś tam pisal że jak nie można dlużej znaleść to żeby dać samemu te zdjęcie i rządać innego. Jako, że teraz stanęla zabawa niewiadomo czego szukać wiec daje swoje wcześniejsze rządanie
... i szukamy flagi "Skazani na wina" na wyjeździe ( jak cos to zmienie)
Odp: FotoGra - 08/11/2005 14:29
Siemka nie umiem wklejac zdjęć więc podaje Linka innego zdjęcia nie mogełm znależć Żeby dokładnie było widac http://www.pogononline.pl/index.php/galeria/flagi i jeżeli pasuje to rposze zdjęcie
Jakiejś Bardzo dobrej OPRAWY LEGII WARSZAWA
Pogoń & Legia dwa Bratanki i Do piłki i do szklanki
Odp: FotoGra - 08/11/2005 14:46
Nie nie pasuje napisalem wyraznie flage ``ULTRAMARINES`` z REAKTYWACJI MLYNA na 12, zeby MLYN tez BYLO WIDAC a nie z GALERII sciagnales. Szukac dalej
Odp: FotoGra - 11/11/2005 00:22
niewiem czy to oni bo juz niepamietam ale swojego czasu ogladalem to) tylko niepamietam jak sie nazywali . jak moze byc to prosze....fotke kibicow Nadnarwianki Pultusk
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1757989504 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.