Autor |
Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Pogoń 04 Szczecin - futsal - 26/11/2005 20:20
W najbliższą niedzielę o godzinie 18.00 piłkarze Pogoni'04 Szczecin rozegrają ostatnie spotkanie I ligi Futsalu w hali przy ulicy Twardowskiego (dwa pozostałe mecze są wyjazdowe). Przeciwnikiem Portowców będzie chorzowski Marex, który z tą samą liczbą punktów co szczecinianie (7 pkt.) plasuje się oczko wyżej w tabeli. Piłkarze Pogoni wygrywając jutro mają szansę uciec ze strefy spadkowej.
W związku z tym faktem, aby doping dla granatowo-bordowych był jak największy wstęp na mecz jest BEZPŁATNY. Zapraszamy do hali sportowej przy ulicy Twardowskiego w niedzielę o godzinie 18.00.
/źródło www.pogonszczecin.pl/
|
miejsce na Twoja reklame.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Pogoń 04 Szczecin - futsal - 27/11/2005 20:36
Dobry mecz,emocje na boisku,ładna oprawa jak na halę,tylko szkoda,że niektórzy nie chcieli brac serpentyn i choragiewek,oraz bardzo dobry doping szczególnie gdy Pogoń strzelała gole.
|
PS do końca życia !
|
|
|
|
|
Odp: Pogoń 04 Szczecin - futsal - 27/11/2005 20:52
tak wiec Oprawa zajebista niedlugo moze kadra przyjedzie do nas na sparing ale hali z prawdziwego zdarzenia nie mamy 
Doping na wysokim poziomie zwlaszcza po brameczkach 
szkoda tego karnego :/ no i porazka ....... trudno sie mowi.
Rodrigo powinien isc grac do 04 Brazylijczyk technike ma
|
|
|
|
|
|
Odp: Pogoń 04 Szczecin - futsal - 27/11/2005 21:48
dzisiaj to byl moj I raz na futsalu Pogoni 04 i nawet mi sie spodobalo szkoda ze przegralismy ale warto chodzic na takie meczyQ, jest nawet fajnie
|
...Wiele Serc, Jedno Bicie, Pogoń Szczecin Ponad Życie...
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Pogoń 04 Szczecin - futsal - 28/11/2005 18:41
Drugi raz wybralem sie na 04 i na pewno nie ostatni; dobry meczyk,spora ilosc goli (szkoda ze wiecej nie wpadlo do bramki hanysow), oprawa jak na hale bardzo dobra,doping caly mecz z malymi przerwami, takze pomijajac wynik bylem bardzo zadowolony,nawet przy stanie 0:4 nie watpilem ze nasi sie podniosa tylko szkoda ze zabraklo troche wiecej czasu i szczescia ( ten karny Raduszewskiego i gra w przewadze.. ) pod koniec meczu bylo troszke nerwowo;zreszta sam sie" zagotowalem" w kazdym badz razie krotko podsumowujac... aby do stycznia aha jak dla mnie najlepszy na parkiecie Dominik Kubrak!
|
|
|
|
Odp: Pogoń 04 Szczecin - futsal - 01/12/2005 14:38
zalayeta ty sie na temat bebna nie wypowiadaj bo ja w niego wiecej waliłem jak go niosłes niz ty przez cały mecz
co do dopingu... w pierwszej połowie tragedia, atmosfera piknikowa. Dopiero po strzeloneju bramce cos sie ruszyło. pozdro dla ekipy z redy a takze darego i maćka.
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Pogoń 04 Szczecin - futsal - 15/01/2006 12:05
W niedzielę o godzinie 17 w hali sportowej przy Twardowskiego 12 w Szczecinie odbędzie się spotkanie o mistrzostwo I ligi Polskiej Ligi Futsalu pomiędzy Pogonią'04,a PA Novą Gliwice. Wiec okazja zeby pocwiczyc przed sezonem piesni jak dla mnie bomba bo mam ostatnio duza ochote . Pozdrawiam i do zobaczenia na Hali
|
Przyjaciele Nie Tylko z Trybun !
|
|
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8