Autor
Wiadomość
   Hyde Park -> Szczecińskie ulice i rejony. << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Krzysiek PS
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7653 dni

Odp: Szczecińskie ulice i rejony. - 25/01/2005 14:58
Moim zdaniem można mieć nieprzyjemności szczegolnie w srodmiesciu, sam mieszkam na parkowej i wiem jak tutaj jest z nieznajomymi... poza tym w centrum wszystko sie moze zdarzyć! Aaa... i wlasnie po wiekszych imprezach mozna wylapać, w moim przypadku po dniach morza dostałem raz w kibel ale oddałem tylko cole litrową:P hehehe... pozdro!

Good night left side !
kryyyyyyyyl
Kibic
Na forum od 7298 dni

Odp: Szczecińskie ulice i rejony. - 24/09/2005 11:50
Ogólnie to cały Szczecin bezpieczny nie jest -Są dzielnice cieszące się raczej złą sławą. Ale nie zapominajmy o śródmieściu (Jagiellońska, Śląska), nowe miasto też nie jest zbyt przyjemne (ul. Potulicka) nie wspominając już o obrzeżach jak Skolwin, Stołczyn. Tak więc poprostu najlepiej zachować czujność. Ogólnie nie jest jednak strasznie miałem kilka przygód ale bardzo lubie to miasto i czuje sie tu świetnie. Pozdo for all !! Aeja oooo MKS POGOŃ & LEGIA WARSZAWA

Ostatnio edytowany przez: kryyyyyyyyl, 7 stycznia 2006, 11:57 [4 raz(y)]

barcish
Kibic
Na forum od 7796 dni

**

Odp: Szczecińskie ulice i rejony. - 24/09/2005 13:09

gargo200 napisał:  
Ogólnie to cały Szczecin jest niebezpieczny - Niebuszewo, Pomorzany to dzielnice cieszące się raczej złą sławą. Ale nie zapominajmy o śródmieściu (Jagiellońska, Łokietka, Śląska Diabeł faja i wiel innych to same bramy a do każdej z nich możesz -odpukać zostać wciągnięty i okradziony), nowe miasto też nie jest zbyt przyjemne czaszka (ul. Potulicka, Kaszubska, i wiele innych) nie wspominając już o obrzeżach jak Skolwin, Stołczyn czy Gocław, Żelechowo (hardcore na maksa). Tak więc u nas to lepiej wszędzie mieć sie na baczności :). Pozatym warto zwrócić uwage ze w nocy miasto jest praktycznie wyludnione poprostu ludzie się zwyczajnie boją, niemal każda brama w mieście a są ich setki jeśli nie tysiące stanowi potencjalne zagrożenie że nagle sie otworzy jak bedziesz przechodził i dostniesz łomot Aa Tak więc poprostu najlepiej zachować czujność. Pozdo for all !! Aeja oooo MKS POGOŃ & LEGIA WARSZAWA

jestes pewnie z tych co nie wychodza na podworko bo sie boja "dostac łomot"

POGOŃ SZCZECIN!
kamyk
Kibic
Na forum od 8346 dni

Odp: Szczecińskie ulice i rejony. - 24/09/2005 13:18
Eeee tam, u mnie na staromlynskiej jest spokoj. Pozdro dla sasiada Steryda :).

kryyyyyyyyl
Kibic
Na forum od 7298 dni

Odp: Szczecińskie ulice i rejony. - 24/09/2005 13:28
Wręcz przeciwnie niemal codziennie sie szlajam tamtymi rejonami bywa że późno wieczorem i wiem co sie dzieje bo taksami sie raczej nie worze. Wole kase zainwestować w %%% jakiś melanżyk Browarek Poprostu tylko mowie gdzie jest niebezpiecznie bo kilka nieprzyjemnych przygód miałem ale skroić sie nie dałem :] kwestia szczęścia :P

tttttt
Kibic
Na forum od 7335 dni

Odp: Szczecińskie ulice i rejony. - 24/09/2005 15:07
a ja mieszkam w nowym mieście :D koło pomorzanow :]

SamAxe
Kibic
Na forum od 7694 dni

Odp: Szczecińskie ulice i rejony. - 24/09/2005 15:11

senses napisał:  

To może sie znamy? .. Ja tez tam mieszkam :|

tttttt
Kibic
Na forum od 7335 dni

Odp: Szczecińskie ulice i rejony. - 24/09/2005 15:14

Pa.S napisał:  

senses napisał:  

hm... kusocińskiego... :>

Tony Montana
Kibic
Na forum od 7463 dni

Odp: Szczecińskie ulice i rejony. - 24/09/2005 15:16

gargo200 napisał:  
Ogólnie to cały Szczecin jest niebezpieczny - Niebuszewo, Pomorzany to dzielnice cieszące się raczej złą sławą. Ale nie zapominajmy o śródmieściu (Jagiellońska, Łokietka, Śląska Diabeł faja i wiel innych to same bramy a do każdej z nich możesz -odpukać zostać wciągnięty i okradziony), nowe miasto też nie jest zbyt przyjemne czaszka (ul. Potulicka, Kaszubska, i wiele innych) nie wspominając już o obrzeżach jak Skolwin, Stołczyn czy Gocław, Żelechowo (hardcore na maksa). Tak więc u nas to lepiej wszędzie mieć sie na baczności :). Pozatym warto zwrócić uwage ze w nocy miasto jest praktycznie wyludnione poprostu ludzie się zwyczajnie boją, niemal każda brama w mieście a są ich setki jeśli nie tysiące stanowi potencjalne zagrożenie że nagle sie otworzy jak bedziesz przechodził i dostniesz łomot Aa Tak więc poprostu najlepiej zachować czujność. Pozdo for all !! Aeja oooo MKS POGOŃ & LEGIA WARSZAWA

e tam nie przesadzaj. tyle razy juz w nocy pieszo po pijanemu warcalem i jakos caly jestem. w swoim zyciu to moze ze 2 razy zostalem zaczepiony ale to w samym srodku dnia. mieszkam na pomorzanach i jakos sie nie czuje zagrozony. Oczywiscie jak ktos szuka wpierdol to je dostanie, tak samo jak wieczorkiem szpanuje super nowym telefonem. ale nie przesadzajmy, Szczecin nie ejst niebezpiecznym miastem. A pomorzany to juz wogole super spokojne sa i bezpieczne

https://media.giphy.com/media/3ohc0SrzhBrmKfudTW/giphy.gif
SamAxe
Kibic
Na forum od 7694 dni

Odp: Szczecińskie ulice i rejony. - 24/09/2005 15:20

senses napisał:  

Pa.S napisał:  

senses napisał:  

No dokładnie ... Ja też ...

tttttt
Kibic
Na forum od 7335 dni

Odp: Szczecińskie ulice i rejony. - 24/09/2005 15:25

Pa.S napisał:  

senses napisał:  

Pa.S napisał:  

senses napisał:  

No dokładnie ... Ja też ...

na osiedlu "pod klonami" <<rotfl>> ??

Macias
Kibic
Na forum od 7665 dni

Odp: Szczecińskie ulice i rejony. - 24/09/2005 15:30

gargo200 napisał:  
... Żelechowo (hardcore na maksa)...

co chciałeś przez to powiedzieć ? :D

kryyyyyyyyl
Kibic
Na forum od 7298 dni

Odp: Szczecińskie ulice i rejony. - 24/09/2005 15:35
e tam nie przesadzaj. tyle razy juz w nocy pieszo po pijanemu warcalem i jakos caly jestem. w swoim zyciu to moze ze 2 razy zostalem zaczepiony ale to w samym srodku dnia. mieszkam na pomorzanach i jakos sie nie czuje zagrozony. Oczywiscie jak ktos szuka wpierdol to je dostanie, tak samo jak wieczorkiem szpanuje super nowym telefonem. ale nie przesadzajmy, Szczecin nie ejst niebezpiecznym miastem. A pomorzany to juz wogole super spokojne sa i bezpieczne[/cytat]

No to tak jak mówie wszystko kwestia szczęścia ;P Ja miałem kilka potyczek ale biorąc pod uwage jak czesto tamtędy chodze i to że często wracam na %%% fazce to i tak nie było tych przygód tak dużo ;) Nie ma tak że tu napewno wyłapiesz a tam i tam już nie. Ale ogólnie to i tak bardzo lubie nasze miasto Diabeł faja Masz racje troche przesadziłem przyznaje ok

kibic24
Kibic
Na forum od 7320 dni

Odp: Szczecińskie ulice i rejony. - 24/09/2005 15:48
z wlasnego doswiadczenia odradzam chodzenie ulica piastow od jagiellonskiej do kosciuszki ,nawet w dzien , pocztowa ,slaska ,lokieta,skolwin,parkowa,dlugosza, i okolice,w sumie wszystko gdzie jest margines najlepszy sposob zeby nikt sie do ciebie nie dojebal to ...dobry wzrok :) widzisz z daleka ze idzie kilku wozakow,najebanych, czapeczki alias kaczory czyli daszek pionowa,dra pizde, czapki lub koszulki hwdp, dresy, to lepiej zejdz na druga strone ,tak samo komorke widzisz takich ludzi lepiej nie wyciagaj komorki bo mozesz ja stracic, najlepiej chodzic na silke lub cos cwiczyc albo chodzic po takich dzielnicach gdzie sie zna kogos konkretnego to niepowinno byc problemow,choc wszedzie mozna sie z kims bic, w centrum ,zle spojrzenie czy barek i to wystarczy, ja mam zasade unikam wszelkich bojek,obojetnie czy bym wygral czy przegral ,chyba ze w ostatecznosci,jak ktos by sie prosil, a tak po chuj miec pozniej problemy ,co z tego ze idziesz z kolesiami i najebiecie kogos, ten ktos cie pozniej moze spotkac jak sam bedziesz a on z kims i masz przejebane,szczecin to male miasto podobnie na baletach ,lepiej sobie odpuscic, wstawianie nowych zebow kosztuje,nie wspomne o obrazeniach ,ci co byli na odziale otolaryngologii szpitala na arkonskiej wiedza o co chodzi ,wyciaganie bandarzy przez nos ktory jest zlamany ,nie jeden kafar z bolu ryczal ,a najlepsza zasada im znasz mniej osob co np kradna robia cos nielegalnie itd. tym lepiej dla ciebie, jesli chcesz kiedys miec oczywiscie normalna prace ,skonczyc studia czy rodzine zalozyc

nara
Kibic
Na forum od 7555 dni

**

Odp: Szczecińskie ulice i rejony. - 24/09/2005 15:57
Ja mieszkam na Bezrzeczu i nie narzekam, chociaz juz raz mi many chcial najebac za to ze mialem szalik Pogoni na szyi :| ogolnie dzielnica spokojna, palanty sie nie kreca bo nie ma po co :)

kamyk
Kibic
Na forum od 8346 dni

Odp: Szczecińskie ulice i rejony. - 24/09/2005 16:34

VasyL - Zawodowy Szaman napisał:  

kamyk napisał:  
Eeee tam, u mnie na staromlynskiej jest spokoj. Pozdro dla sasiada Steryda :).

Tam jest Szkola Muzyczna, nieprawdaz? :) Czesto tam bywam ostatnio :)

A prawdaz prawdaz!!! Mam nadzieje ze bywasz w dobrych intencjach:):):)

Kibic
Na forum od 7826 dni

Odp: Szczecińskie ulice i rejony. - 24/09/2005 17:00

wapp napisał:  
z wlasnego doswiadczenia odradzam chodzenie ulica piastow od jagiellonskiej do kosciuszki ,nawet w dzien

To żeś mnie pocieszył, ja tym odcinkiem codziennie pomykam i wracam ze szkoły... :P

Pogoń to barwy, historia, stadion, klimat - POGOŃ TO MY! || Hala Madrid!
AMS
Kibic
Na forum od 7550 dni

Odp: Szczecińskie ulice i rejony. - 24/09/2005 17:07

^Maciek napisał:  

gargo200 napisał:  
... Żelechowo (hardcore na maksa)...

co chciałeś przez to powiedzieć ? :D

Wlasnie tez jestem ciekaw?

A ja i tak wierzyc nie przestane...
kibic24
Kibic
Na forum od 7320 dni

Odp: Szczecińskie ulice i rejony. - 24/09/2005 17:42
widocznie masz farta, ale wieczorem lepiej nie chodz tamtedy :) aha i jeszcze krolowej jadwigi i getta

kryyyyyyyyl
Kibic
Na forum od 7298 dni

Odp: Szczecińskie ulice i rejony. - 24/09/2005 17:43
nie chcem nikogo z Żelechowa obrazić - chodziło że tam jest niebezpiecznie po tym że dwoch moich kolesi (są całkiem duzi) ma tam swoje dziewczyny a obaj wrócili bez niczego i ze sporą ilościa siniaków i to całkiem niedawno to było jakoś dzień po dniu. To wszystko

- 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 14  - 15  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1757982427 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.05 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005