Autor |
Wiadomość |  |
|
|
|
Odp: Matura - 10/05/2004 23:18
No wszystki sćiągi podrukowane jeszcze kilka książeczek sobie przypomne (jak zwykle na ostatnia chwilę ) I raniutko szukamy tematów powodzenia dla wszystkich forumowiczów-maturzystów ;-)
|
Bo jest paru ludzi...
|
|
|
Odp: Matura - 10/05/2004 23:19
yhyhy, pora na sen, a najgorsze ze maja mnie budzic w nocy jakby jakies pewniaki mieli ,to bedzie dluga noc
PS Jako ze pisze mature w opolskiem wiec od razu mowie ze bede mial co innego niz wy  
Powodzenia i pozdro for all piszacych(dla niepiszacych zreszta tez, jawnie zamiast stresu przezywam entuzjazm w zwiazku z ta chora matura, zle ze mna oj zle )
|
"My wszyscy wolimy zginąć, walcząc, aniżeli żyć na klęczkach." - gen. Anders
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Matura - 11/05/2004 09:46
oj maturzyści wy nawet nie wiecie co was potem czeka 
studia to ciężka przeprawa dla wątroby i mózgownicy 
no ale na końcu tej drogi czeka na was upragniona nagroda - dyplom + bezrobocie (gratis)
powodzenia przy ściąganiu
|
Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
|
|
|
Odp: Matura - 11/05/2004 13:51
Wróciłem pisałem temat 2 ciekawe czy skumają co tam nabazgrałem
jutro gera
|
Na Ziemi Choszczeńskiej Wychowani Z Pogonią Od Zawsze Związani...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Matura - 11/05/2004 14:59
nie zdam. kurwa.
|
... lecz nie patrze na przeszkody i fałszywość gnoji, przeciwność losu boli - my idziemy ku swej woli ...
tatatadam! || głos pokolenia - cios ogłupienia, hołd potępienia, mord zrozumienia ||
|
|
|
|
|
Odp: Matura - 11/05/2004 15:10
Nie bedzie tak źle... Głowa do góry ! Ja wiem tylko że pisałem na pierwszy ...a ile stron i jak ? to w nerwach zapomniałem ...jeszcze jest mi gorąco
|
"To że nie mam dresu jest powodem wielkiego stresu mojego superego..."
"Pijmy piwo, jedzmy Śledzie, będziem silni jak niedźwiedzie"
"Życie jest bardzo niebezpiecznym zajęciem. Śmiertelność sięga stu procent"
|
|
|
Odp: Matura - 11/05/2004 15:14
kurwa jak zobaczyłem te pytania to sie osrałem prawie 
pierwsze takie jak na próbnej
pisałem na 3. - przed 4,5 godziny wymóżdżyłem 2,5 strony 
przez ostanite 20 minut dopisałem jeszcze 1,5
ogólnie mówiąc - strona na temat - 3 strony 0pierdolenia o niczym... bedzie dobrze 
|
Stoi przed nami ogrom zadań. To nasze wspólne brzemię, ale i porywające wyzwanie...
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Matura - 11/05/2004 15:44
ehh no i po strachu ,ogolnie wpadam na luzika ,pisalismy na duzej sali gimnastycznej wiec bylo sporo miejsca ,wysnilem sobie ze wylosuje numerek 27 ,wpadam na losowaniu tych numerkow ,wyciagam karteczke patrze ,ja pierdziu 72 ,mysle ,no Bog nademna czuwa ,nie moze byc zle ,szukam tej mojej szczesliwej lawki i chwila dreszczy ,77 lawka ostatnia ,mysle ,no to siedze z przodu ,ale na szczecie ponumerowali jak mieli ponumerowac i wyladowalem w 5 lawce od tylu ,liczac od przodu to byla jakas 15 ,wiedzialem ze zdam otwarcie tematow ,patrze na kartke i zwariowalem ,temat 1 ,Wolnosc - odwiecznym pragnieniem czlowieka , rozwin temat na podstwie wybranych utworow literackich ,no to wiedzialem ze juz nic mnie nie powstrzyma komisja jakas ospala siedziala sobie i wpierdala czyjes domowe wypieki ,jedna zolza tylko raz na pol godziny przeszla sie po sali ,ale ja juz z moich sciag wysegregowalem co trzeba i zaczelo sie pisanie to te 5 godzin szybko zeszlo, pol godziny do konca i huraa skonczylem ,licze te strony i licze i naliczylem 8 !!! jestem bogiem ,potem jeszcze 20 min postalem ,posluchalem jak mnie nauczycielka rzeza ze zrobilem na prcy maturlnej 95 poprawek i do domu jutro matma 
Ogolnie jestem happy i licze ze dostane tak cos kolo 4 ,matura to banal i dobrze wierzyc w ten optymistyczny wariant   
PS. Wlasnie przeczytalem temty z zachodniopomorskiego i moge powiedziec tylko ze mieliscie zdecydowanie bardziej przejebane niz ja [Ostatnio edytowane przez seeedzik: 2004-05-11 16:10]
|
"My wszyscy wolimy zginąć, walcząc, aniżeli żyć na klęczkach." - gen. Anders
|
|
|
Odp: Matura - 11/05/2004 18:47
jutro matematyka 
[Ostatnio edytowane przez helmut: 2004-05-11 18:47]
|
Stoi przed nami ogrom zadań. To nasze wspólne brzemię, ale i porywające wyzwanie...
|
|
|
Odp: Matura - 11/05/2004 18:49
> jutro matematyka 
[Ostatnio
podziwiam ludzi którzy na mature wybieraja matme... powodzenia!
|
" You will never walk alone" MKS...MKS...MKS
|
|
|
Odp: Matura - 11/05/2004 18:54
Helmut trza było wybrać geografie ja np. wogóle się nie stresuje gera pisemna jest tak prosta,że szkoda się uczyć ;-) [Ostatnio edytowane przez Żyleta: 2004-05-11 18:54]
|
Bo jest paru ludzi...
|
|
|
|
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6