Odp: Głosuj na Szczecin w Monopoly! - dyskusja - 03/03/2008 10:38
witam forum. info z nk, mamy juz 23000 i ciagle rosnie. dzisjaj w tvn 24(przeglad prasy) bylo info o monopoly, ale oczywiscie tylko o gdyni. co najlepsze w artykule byla wzmianka o szczecinie, ze awansowalismy na 3 miejsce. to juz jest czysta dyskryminacja, jestesmy chyba poza jakims ukladem. moze Szczecin dla polski nie istnieje? na monopoly 12,1%.pozdroofka. gregor
Czytałem i dalej trzymam swoją wersję co do głosowania i Naszych szans na to by być w Monopoly (patrzeć mój post wyżej z wyliczeniami). Wg mnie innego sposobu nie ma żeby się znaleźć w pierwszej dwójce.
tak wlasnie. chuj z gdynia, robmy swoje, bedzie dobrze
a ich myslenie w stylu taipei nie przegonimy to niech sobie w dupe wsadza. jak wszyscy bysmy sie zebrali razem z innymi miastami to bysmy taipei nosem wciagneli, ale nie to nie
Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
Od godziny wczoraj od 22 do dziś do godziny 12 przyrost był taki:
Taipei: 1,3%
Gdynia: 0,3%
Szczecin: 0,7%
Jeśli założymy, że w dzień będzie głosować 2 razy więcej osób to daje to nam taki przyrost (wczoraj godzina 22 do jutra do godziny 2 w nocy):
Taipei: 3,9%
Gdynia: 0,9%
Szczecin: 2,1%
Czyli mamy 1,2% przyrostu względem Gdyni na dzień. To oznacza, że moja taktyka na przeskoczenie Gdyni w ciągu 5 dni jest możliwa tylko trzeba po prostu głosować tylko na Nasze ukochane miasto w tym momencie Idę dalej głosować
Odp: Głosuj na Szczecin w Monopoly! - dyskusja - 03/03/2008 13:09
trzeba robić to co robi Leśny Dziadek - po kilkadziesiąt kont i jazdaaa
to trochę chore ale inaczej nie da rady (zresztą kilkaset osób robi wtedy za kilkadziesiąt tysięcy)
jak lukniecie na polskie fora to tylko połowa z nich nawołuje do głosowania na 2 miasta, reszta jest za gdynią i tu mamy w plecy
Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1757983414 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.