Autor
Wiadomość
   Hyde Park -> Dni Morza 2012 << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
tribu
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7810 dni

*

Odp: Dni Morza - Sail Szczecin 2011 "Nasza Europa" - 11/06/2011 09:58

avelyn napisał:  

kijevo napisał:  

malcoolm napisał:  
Jak dla mnie przedstawiłeś obraz Dni Morza sprzed 15 lat :)

a jak dla mnie wiele rzeczy z tego opisu wciąż ma miejsce.

niewazne jaka chujnia będzie na dniach moza i tak pelno wiary sie zleci...

jakby to kononowicz powiedzial: a ja sie nie dziwie sie... u nas w miescie niewiele jest ciekawych imprez typowo masowych wiec z braku laku;)
a ja caly czas zaluje ze idea SFR sie rozsypala...

100% PD
malcoolm
Ultraoptymista
Na forum od 7954 dni

Odp: Dni Morza - Sail Szczecin 2011 "Nasza Europa" - 11/06/2011 11:22
SRF miał bardzo duży potencjał, szkoda, że jest kontynuowany. Chociaż cały czas mam nadzieję, że kiedyś powróci się do tej idei. Swoją drogą ciekawe, na co poszły pieniądze, który były zabezpieczone na SRF 2010 - w pewnym momencie miała być inna impreza, Dni Dąbia (i Phil Collins) - później jakoś ucichło.

Szczecin Blog - strona o Szczecinie
Uśmiechnij się - jesteś w Szczecinie
Szczecin Blog na Twitterze
tribu
Kibic
Na forum od 7810 dni

*

Odp: Dni Morza - Sail Szczecin 2011 "Nasza Europa" - 12/06/2011 11:45

malcoolm napisał:  
SRF miał bardzo duży potencjał, szkoda, że jest kontynuowany. Chociaż cały czas mam nadzieję, że kiedyś powróci się do tej idei. Swoją drogą ciekawe, na co poszły pieniądze, który były zabezpieczone na SRF 2010 - w pewnym momencie miała być inna impreza, Dni Dąbia (i Phil Collins) - później jakoś ucichło.

No zwlaszcza, ze z tego co pamietam to miasto do tego dorzucilo chyba 2 czy 3 mln. w Szczecinie wydaje sie o wiele wiecej kasy na duzo glupsze rzeczy (fg2050, projekt hali robiony w 2000 roku a realizowany od 2010 itp:) ) takze mogliby sie poswiecic i z rok, dwa jeszcze dofinansowywać a pozniej sponsorzy by sie pojawili i pewnie żyłoby to wlasnym zyciem.

no ale ja w innej sprawie:) Siedov jednak mnie skusil do pojawienia sie na walach i kilka moich przemyslen.
na +: vespa fajnie grala (safri duo sobie odpuscilem), niesamowite zaglowce, fajerwerki ktore sa niezla rozgrzewka przed pyromagic, pogoda tez dopisala:)
na -: ilosc piwnych namiotow, asortyment sprzedawany na niektorych stanowiskach: oscypki na dniach morza jeszcze mozna przezyc, ale kurwa! laczki, kapcie, posciele i przescieradla? co to jest? wiejski kiermasz? do tego tony chinskiego gowna: szczekajace pieski, zabki plywajace itp, wieś!
na ogromny -: komunikacja miejska po imprezie. zanim zdazylo 75 podjechac to w tym czasie byly 4a, 3b i jeszcze kupa innych autobusow. tramwaje tez nie daly rady, kierowcy na przystanku stawali sobie wg uznania (taksowkarze tez) przez co jeden idiota zablokowal cala wyszynskiego w strone miasta. ludzie z zditmu nic nie wiedzieli i chyba byli tam przez przypadek. trzeba bylo przeczekac 2 fale naplywowe zeby w miare cywilizowanych warunkach wrocic do domu. jakbym wiedzial ze to potrwa ponad godzine to bym z buta wrocil:)

100% PD
malcoolm
Ultraoptymista
Na forum od 7954 dni

Odp: Dni Morza 2012 - 10/03/2012 13:14
Dni Morza 2012 w Szczecinie [8-10 czerwca] - pierwsze szczegóły

Szczecin Blog - strona o Szczecinie
Uśmiechnij się - jesteś w Szczecinie
Szczecin Blog na Twitterze
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1757978448 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.02 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005