Autor
Wiadomość
   Hyde Park -> Real Madryt - Fc Barcelona << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   

Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7826 dni

Odp: Real Madryt - Fc Barcelona - 30/11/2010 00:49
Abstrahując do wyniku (miazga Realu, nieosiągalna Braca i po prostu dramat - piszę to jako kibic Realu od wielu lat :]) wzbudza moje mieszane uczucia jedno.. dziś na mieście widziałem wielu ludzi w szalikach i koszulkach Realu, Barcy.. rozmawiający i żyjący tym meczem zarówno przed jak i po.. zupełnie jakby ten mecz odbywał się w Szczecinie. Szkoda, że takiego ciśnienia nie ma przed meczami Pogoni..

Pogoń to barwy, historia, stadion, klimat - POGOŃ TO MY! || Hala Madrid!
Radziu
Kibic
Na forum od 6956 dni

Odp: Real Madryt - Fc Barcelona - 30/11/2010 00:57
Ufffff po meczu. Jako kibic Barcy nie wiem co napisać. Mecz był smutny. Spodziewałem się zwyciestwa Barcy, ale to co zaprezentowała to jest przesada do kwadratu. Nasuwa mi się pytanie jak trzeba zagrać, aby pokonać Barce w takiej formie. Momentami te wymiany podań wyglądaly jak dziadek z jakąś Almerią. Przesada. Zastanawiam się ile by się skończyo gdyby Barca z maksymalnym zaangażowaniem walczyła o zdobycie bramek. Pewnie 8,9-0. Pozdrawiam fanów Realu, bo serio mi Was szkoda, ze musicie znosić takie upokorzenia :D

@śmielaq mam zajebiście podobne odczucia...

eF^
Kibic
Na forum od 7925 dni

*

Odp: Real Madryt - Fc Barcelona - 30/11/2010 01:12

śmielaq89 napisał:  
Abstrahując do wyniku (miazga Realu, nieosiągalna Braca i po prostu dramat - piszę to jako kibic Realu od wielu lat :]) wzbudza moje mieszane uczucia jedno.. dziś na mieście widziałem wielu ludzi w szalikach i koszulkach Realu, Barcy.. rozmawiający i żyjący tym meczem zarówno przed jak i po.. zupełnie jakby ten mecz odbywał się w Szczecinie. Szkoda, że takiego ciśnienia nie ma przed meczami Pogoni..

Dokładnie ... szkoda, że ludzie którzy w pubach i lokalach bawią się i śpiewają na całe gardło chwaląc Barcelonę nie wspomagają w podobnym stopniu lokalnego klubu ..

anathema
Kibic
Na forum od 7064 dni

Odp: Real Madryt - Fc Barcelona - 30/11/2010 01:20

śmielaq89 napisał:  

no popatrz, szkoda że do takiej konkluzji żeś doszedł po klęsce nomen omen zespołu któremu kibicujesz.

świetny policzek dla MOu, ale to i tak nic nie zmienia, bo zarówno Barca jak i Real beda grac swoje i mecz na SB bedzie wazył o mistrzostwie tradycyjnie

'Ludzie, w których może jeszcze tkwi iskierka ludzkości, uczuć ludzkich, opamiętajcie się! Usłyszcie mój krzyk, krzyk szarego, zwyczajnego człowieka, syna narodu, który własną i cudzą wolność ukochał ponad wszystko, ponad własne życie, opamiętajcie się! Jeszcze nie jest za późno!"

Odwagę, bym mógł zmieniać rzeczy, które mogą i powinny być zmienione,
Łagodność, bym akceptował rzeczy, które nie mogą być zmienione i
Mądrość, bym umiał odróżnić jedne rzeczy od drugich.
anathema
Kibic
Na forum od 7064 dni

Odp: Real Madryt - Fc Barcelona - 30/11/2010 01:21

eF^ napisał:  

śmielaq89 napisał:  

Dokładnie ... szkoda, że ludzie którzy w pubach i lokalach bawią się i śpiewają na całe gardło chwaląc Barcelonę nie wspomagają w podobnym stopniu lokalnego klubu ..

'Ludzie, w których może jeszcze tkwi iskierka ludzkości, uczuć ludzkich, opamiętajcie się! Usłyszcie mój krzyk, krzyk szarego, zwyczajnego człowieka, syna narodu, który własną i cudzą wolność ukochał ponad wszystko, ponad własne życie, opamiętajcie się! Jeszcze nie jest za późno!"

anathema
Kibic
Na forum od 7064 dni

Odp: Real Madryt - Fc Barcelona - 30/11/2010 01:23

eF^ napisał:  

śmielaq89 napisał:  

mamy odpowiedz sami czy wyniki i gra sie nie liczy. forujmy nadal błędne fazy, ze wynik sportowy jest marginalny.

malcoolm
Ultraoptymista
Na forum od 7954 dni

Odp: Real Madryt - Fc Barcelona - 30/11/2010 09:41
Ależ zmasakrowali :)

Szczecin Blog - strona o Szczecinie
Uśmiechnij się - jesteś w Szczecinie
Szczecin Blog na Twitterze
Petar
Kibic
Na forum od 8081 dni

Odp: Real Madryt - Fc Barcelona - 30/11/2010 09:47

eF^ napisał:  

śmielaq89 napisał:  

Również mnie to irytuje, wchodzę dzisiaj na gadu a tu opisy Viva barca itp. rozumiem można o tym meczu pogadać, ale żeby tak się podniecać klubem z którym nie ma się nic wspólnego.

W.ZPY
Kibic
Na forum od 6355 dni

Odp: Real Madryt - Fc Barcelona - 30/11/2010 10:18
I sie pytam gdzie jest real ? Visca el Barca

Pyrzyce tylko granatowo- bordowe !
Andzia trzymaj się!!

Kibic
Na forum od 7826 dni

Odp: Real Madryt - Fc Barcelona - 30/11/2010 10:20
anathema - wierz lub nie.. ale takie myśli mnie naszły już w autobusie, jak jechałem oglądać ten mecz :] potem się tylko utwierdziłem.

A co do meczu.. to i tak nie ma co komentować. Napinać też się nie mam zamiaru. Real nie istniał, Barca grała wczoraj nieosiągalnie i idealnie wypunktowała Real. I było do widać już do pierwszej minuty. Tak czułem, że dopiero Gran Derby będą prawdziwą próbą dla Realu, niestety sromotnie oblaną. Rozmiary porażką bolą ale wynik zasłużony. Może i dobrze..

Pogoń to barwy, historia, stadion, klimat - POGOŃ TO MY! || Hala Madrid!
Paweł85
Kibic
Na forum od 7157 dni

Odp: Real Madryt - Fc Barcelona - 30/11/2010 10:25
Depresja

Pokazali nam miejsce w szeregu... ale wiara w wygranie la liga pozostaje niezmienna Aa

Corpo
Kibic
Na forum od 5535 dni

Odp: Real Madryt - Fc Barcelona - 30/11/2010 13:11
"Najlepszym przyjacielem Leo Messiego jest piłka i koledzy z drużyny, a Portugalczyka własne lustro". Celniejsze od tego stwierdzenia wydają się tylko podania Xaviego Hernandeza z poniedziałkowego wieczoru na Camp Nou. Pewny komentator podsumowal to tak. Cała prawda ;)

Ostatnio edytowany przez: Corpo, 30 listopada 2010, 13:22 [1 raz(y)]

" Dobrze, że kibice Pogoni w 2002 roku, widząc, co dzieje się wokół ich ukochanej ekipy, utworzyli swoją drużynę - Pogoń Szczecin Nową. Przezorny zawsze ubezpieczony. Gdyby nie oni, dzisiaj prawdziwy futbol w tym mieście ludzie widzieliby tylko na archiwalnych zdjęciach…"/ AMF
TakiTam
Kibic
Na forum od 5959 dni

*

Odp: Real Madryt - Fc Barcelona - 30/11/2010 13:35
Miazga Miazga i jeszcze raz miazga, Barcelona przez większość 2 połowy grała z Realem jak z przedszkolakami:D Niestety Real nie umiał się pogodzić z przegraną i trzeba przyznać popuściły im nerwy(żeby odepchnąć trenera to już trzeba mieć tupet).
Oprawa jaką przygotowali kibice, świetna, ze względu na masywność.
P.S Ciekawe jak się musi czuć piłkarz, kiedy wychodzi na murawę swojego zespołu, jeszcze do tego na taki szlagier i 100 tysięcy osób śpiewa, trzyma kartony wielki napis jego klubu na przeciwko jego, kurde niesamowite uczucie.

Liberta' Per Gli Ultras
Ambasador
Moderator**
Na forum od 7695 dni

Odp: Real Madryt - Fc Barcelona - 30/11/2010 13:43

Ozzy napisał:  

P.S Ciekawe jak się musi czuć piłkarz, kiedy wychodzi na murawę swojego zespołu, jeszcze do tego na taki szlagier i 100 tysięcy osób śpiewa, trzyma kartony wielki napis jego klubu na przeciwko jego, kurde niesamowite uczucie.

Co jak co, ale świetnie to jest tylko na boisku, na trybunach to totalna padaka jak dla mnie, a oprawa robiona jest przez wynajmowaną firmę... i to byłoby na tyle:)

Szczecin moim miastem, Pogoń moim życiem!
TakiTam
Kibic
Na forum od 5959 dni

*

Odp: Real Madryt - Fc Barcelona - 30/11/2010 13:53

Ambasador napisał:  

Ozzy napisał:  

Co jak co, ale świetnie to jest tylko na boisku, na trybunach to totalna padaka jak dla mnie, a oprawa robiona jest przez wynajmowaną firmę... i to byłoby na tyle:)

Nie było by to dla mnie zdziwieniem jak by wyszło, że to jakaś firma robi..:) W ogóle mam pytanie do bardziej kumatych w tym temacie, Czy kibice barcelony zaprezentowali kiedyś sektorówke jakąś? Szukam szukam, ale nie widać;]

Liberta' Per Gli Ultras
Porto
Kibic
Na forum od 7313 dni

Odp: Real Madryt - Fc Barcelona - 30/11/2010 14:44

Ambasador napisał:  

Ozzy napisał:  

Jakby istniał stadion o pojemności 300 tysięcy widzów na taki mecz też by się zapełnił do ostatniego miejsca. Gdyby w naszym kraju był zespół w którym graliby najlepsi piłkarze świata najładniejszy futbol świata to doping na meczach byłby taki że ho ho ho [ale to mało prawdopodobne że tak kiedyś będzie]. ;)
Co do meczu totalna przewaga Barcelony zasłużona wygrana. Najlepszy na boisku Jurek Dudek - prawie całą II połowę stał na głową Murinio :D a poważnie mówiąc ten mecz pokazał że XAVI powinien dostać złotą piłkę, pozwole sobie przytoczyć małą statystykę tego gracza z wczorajszego meczu:

Cytat:  
Xavi był najczęściej podającym piłkarzem na boisku - 114 z 119 prób zakończyło się celnym dograniem.

Napisałbym jeszcze o żelusiu i wymienił kilka ważnych meczy w których nic nie pokazuje(oprócz żelu i machania nogą nad stojącą w miejscu piłką) a osoba która uważana jest za najlepszego playera na świecie powinna w takich właśnie meczach odowodnić swoją jakośc ale sobie daruje bo zaraz naskoczą na mnie fani cytryny szkoda nerwów tracić. :)

D.
Kibic
Na forum od 6761 dni

Odp: Real Madryt - Fc Barcelona - 30/11/2010 14:59

portowiec1441 napisał:  
"Najlepszym przyjacielem Leo Messiego jest piłka i koledzy z drużyny, a Portugalczyka własne lustro". Celniejsze od tego stwierdzenia wydają się tylko podania Xaviego Hernandeza z poniedziałkowego wieczoru na Camp Nou. Pewny komentator podsumowal to tak. Cała prawda ;)

Komentarz Laskowskiego :) cóż chyba nie do końca prowadzący relacje potrafili ukryć swoje sympatie podczas tego meczu. I z pewnością gdybym był fanem gości, mecz oglądałbym bez fonii. Ale widocznie nawet komentatorzy przyłączyli się zgodnie wraz z piłkarzami do upokarzania Realu, bo nie był to jedyny tego typu "kwiatek" z ich strony podczas tego spotkania.

A Mourinho, który dostał już nowe miano The Special Five, musiał się czuć wczoraj podobnie do niedawnych słów wypowiedzianych przez Wróbla po zakończonym meczu z Cracovią.

Wszyscy co nam źle życzyli, mówili byśmy skończyli
to w tej chwili zobaczyli jak bardzo się pomylili

Obrazek gif wstawiony na forum
Orło
Kibic
Na forum od 8189 dni

*

Odp: Real Madryt - Fc Barcelona - 30/11/2010 15:07
Jako osoba niekibicująca żadnej z drużyn mogę stwierdzić iż była to miazga. Real zapłacił za błąd Mourunho którym było pozostawienie naszego Jurka na ławie. Ma ktoś może jakieś zdjęcie z miną Żoze po wczorajszym meczu? :D

Babilon Team
ekil
Kibic
Na forum od 8018 dni

Odp: Real Madryt - Fc Barcelona - 30/11/2010 15:09

Ozzy napisał:  

Ambasador napisał:  

Ozzy napisał:  

Nie było by to dla mnie zdziwieniem jak by wyszło, że to jakaś firma robi..:) W ogóle mam pytanie do bardziej kumatych w tym temacie, Czy kibice barcelony zaprezentowali kiedyś sektorówke jakąś? Szukam szukam, ale nie widać;]

Obrazek jpg wstawiony na forum

TakiTam
Kibic
Na forum od 5959 dni

*

Odp: Real Madryt - Fc Barcelona - 30/11/2010 15:45
Jak na ich możliwości, to jest zero. Ale Barcelona wątpie, żeby kiedykolwiek zrobiła na przykład taką sektorówkę, jakie robi Inter, Milan, czy BVB. W lidze hiszpańskiej nie widać, żeby się zajmowali bardzo takimi sprawami jak pokazy Ultras, widocznie im sam football dostarcza wystarczająco emocji i się nie dziwię:) Jeszcze taka ciekawostka, kibiców Barcelony w Europie jest 58 milionów...:D

Liberta' Per Gli Ultras
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1757995559 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.04 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005