No widać, że macie takie, a nie inne poglądy. Mam prośbe Shee jeśli mógłbyś wymienić jakie osoby z polityków wkleiłeś i z jakich są oni partii. Ponieważ zauwazyłem tylko trzy grupy. Możesz mie uswiadomić, że inne także wklejałeś? A co do narodowca, nie bądź taki emocjonalny wyluzuj, rozumiem Ciebie ale bez przesady.
Wielkie, silne państwo polskie potrzebne jest nie tylko nam do naszego rozwoju narodowego, do urzeczywistnienia naszych celów i spełnienia naszych zadań. Niemniej jest ono potrzebne do utrwalenia pokoju, a z nim warunków wielkiej pracy cywilizacyjnej całej Europy.-Roman Dmowski "Polityka polska i odbudowa państwa"
Bug widze że jakieś kompleksy masz na tle pewnego ugrupowania ( a tak na marginesie zdjecie sprzed ponad roku opublikowane w "wprost" - no i troche śmieszne faktycznie ). Tylko po co tyle tego wklejasz to nie wiem chyba to juz naprawde kompleks.
... o moj ulubiony Forumowicz... :-) toż już wiem, jaka przyneta dziala na Niego :>
Hmm, mozna zauwazyc jednak "kompleksowosc" nie tylko po jednej stronie...Nie bulwersuj sie tak, bo od tego zmarszczki Ci sie porobia... Zreszta wklejane sa fotki politykow wiekszosci opcji, ot po prostu nie ze wzgledu na odmienne poglady, lecz na smiesznosc zdjec...
Kolega sie tlumaczy, ze nie wchodza mu te zdjecia, moze komp mu troszke sie psuje, moze gdzies opcja EDIT sie zawieruszyla? Troszke wiecej tolerancji... i mniej kompleksow...
Pozdrawiam
No widać, że macie takie, a nie inne poglądy. Mam prośbe Shee jeśli mógłbyś wymienić jakie osoby z polityków wkleiłeś i z jakich są oni partii. Ponieważ zauwazyłem tylko trzy grupy. Możesz mie uswiadomić, że inne także wklejałeś? A co do narodowca, nie bądź taki emocjonalny wyluzuj, rozumiem Ciebie ale bez przesady.
po pierwsze - nie wiem, czy to Wasza wspolna przypadlosc, bo TYLKO WY dwoje pomyliliscie moja plec; specjalnie juz duzo wczesniej umiescilam avatar z dziewczynka przy klawiaturze... Nie chce tlumaczyc tego, ze kobiecie nie wypada zagladac na kibicowskie forum... Nie chce mi sie ograniczac stereotypowym mysleniem.
Nie wklejalam fot politykow (nie mowie przeciez tak powyzej), ale wklejane byly w tym temacie:
z tego co pamietam, byl jeszcze gdzies porozrzucane w ogorkowym
KWASNIEWSKI
KACZYNSCY PiS
+ wielu wielu innych...
Pozdrawiam
PS. JAK widzisz drogi Kolego, partie sa rozne i wklejanie ich wynika tylko ze smiesznosci zdjec...
pps. Zanim kazesz innym luzowac, sam wyluzuj :-)
PPS... Narodowiec sam moze za siebie mowic
„ Płynie się zawsze do źródeł pod prąd. Z prądem płyną śmiecie ” - Z. H.
Bug widze że jakieś kompleksy masz na tle pewnego ugrupowania ( a tak na marginesie zdjecie sprzed ponad roku opublikowane w "wprost" - no i troche śmieszne faktycznie ). Tylko po co tyle tego wklejasz to nie wiem chyba to juz naprawde kompleks.
... o moj ulubiony Forumowicz... :-) toż już wiem, jaka przyneta dziala na Niego :>
Hmm, mozna zauwazyc jednak "kompleksowosc" nie tylko po jednej stronie...Nie bulwersuj sie tak, bo od tego zmarszczki Ci sie porobia... Zreszta wklejane sa fotki politykow wiekszosci opcji, ot po prostu nie ze wzgledu na odmienne poglady, lecz na smiesznosc zdjec...
Kolega sie tlumaczy, ze nie wchodza mu te zdjecia, moze komp mu troszke sie psuje, moze gdzies opcja EDIT sie zawieruszyla? Troszke wiecej tolerancji... i mniej kompleksow...
Pozdrawiam
po pierwsze - nie wiem, czy to Wasza wspolna przypadlosc, bo TYLKO WY dwoje pomyliliscie moja plec; specjalnie juz duzo wczesniej umiescilam avatar z dziewczynka przy klawiaturze... Nie chce tlumaczyc tego, ze kobiecie nie wypada zagladac na kibicowskie forum... Nie chce mi sie ograniczac stereotypowym mysleniem.
Nie wklejalam fot politykow (nie mowie przeciez tak powyzej), ale wklejane byly w tym temacie:
z tego co pamietam, byl jeszcze gdzies porozrzucane w ogorkowym
KWASNIEWSKI
KACZYNSCY PiS
+ wielu wielu innych...
Pozdrawiam
PS. JAK widzisz drogi Kolego, partie sa rozne i wklejanie ich wynika tylko ze smiesznosci zdjec...
pps. Zanim kazesz innym luzowac, sam wyluzuj :-)
PPS... Narodowiec sam moze za siebie mowic
Nie wiem po co tyle komentujesz! Ja chciałbym wiedzieć tylko od Buga czy niema kompleksów na tym punkcie ponieważ to on wkleja foty tego ugrupowania, moje pytanie bądż stwierdzenie odnosiło się tylko do jednej osoby. A tak pozatym przyznałem że faktycznie śmieszne zdjęcie więc o jakich moich kompleksach ty tutaj mówisz. koniec kropka.
Ostatnio edytowany przez: IS, 15 stycznia 2006, 18:21 [1 raz(y)]
Odp: Śmieszne zdjęcia - 06/02/2006 23:06
Nie wiem czy było.Podobno miejcowośc w woj.Opolskim 800 mieszkańców maja drurzyne w B klasie na 3 miejscu ... ale od końca
Na Ziemi Choszczeńskiej Wychowani Z Pogonią Od Zawsze Związani...
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.