Autor
Wiadomość
   Hyde Park -> R. Majdan << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Krzysiek-Goleniów
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7297 dni

Odp: R. Majdan - 17/06/2006 00:27
Majdan odchodzi z Wisly !!!

za www.wislakrakow.pl:

"(...)W przyszłym sezonie w Wiśle nie ujrzymy bowiem Radosława Majdana. Działacze Wisły mieli dość przedłużających się negocjacji z Majdanem. Większość warunków została ustalona, jednak obie strony spierały się co do długości nowej umowy. Majdan już szuka nowego klubu za granicą.(...)"

Pamiętam jak mówił że chce wrócić do Pogoni. Robi się dość ciekawie, bo z Pogoni został wypożyczony Bartek Fabiniak, ale z kolei napisali że Majdan szuka klubu za granicą.

GOLENIÓW NA ZAWSZE Z POGONIĄ
Zbyszek
Kibic
Na forum od 7546 dni

Odp: R. Majdan - 18/06/2006 17:06
Wypowiedz R.Majdana

Gdybyś dostał propozycję z Pogoni wróciłbyś do Szczecina Na pewno był rozważył taka możliwość, zawsze powtarzałem w wywiadach ze swoja karierę chce zakończyć w rodzimym Szczecinie. Jest jeszcze druga strona medalu zainteresowanie musi być obu stronne, nikt nie powiedział, że Majdan musi zakończyć karierę w Pogoni za zasługi.

Plum
Kibic
Na forum od 7744 dni

Odp: R. Majdan - 19/06/2006 12:35

PS napisał:  

Na trzy dni przed rozpoczęciem przygotowań do sezonu Radosław Majdan, bramkarz Wisły Kraków, dowiedział się, że nie jest juz potrzebny drużynie. Zastąpi go 28-letni Rumun Emilian Dolha z Rapidu Bukareszt.
Rozmowy z Majdanem o przedłużeniu wygasającego 30 czerwca kontraktu trwały od zimy.

"Przez pół roku działacze powtarzali mi, że jestem potrzebny zespołowi. To samo stwierdził przed wyjazdem na urlop Dan Petrescu" - powiedział rozgoryczony Majdan.
"Warunki mojej umowy były już, z wyjątkiem jednego szczegółu, ustalone, więc czekałem cierpliwie na ostateczne decyzje. I raptem w piątek podczas wizyty w klubie usłyszałem, że kontrakt ze mną nie zostanie przedłużony. To był dla mnie szok. Nie dlatego, że Wisła ze mnie rezygnuje, lecz zbulwersował mnie sposób, w jaki załatwiono tę sprawę. Nie chcę używać ostrych słów, ale nie przypuszczałem, że tak zostanę potraktowany w klubie, któremu oddałem tyle zdrowia i serca. Teraz znalazłem się bez pracy tuż przed rozpoczęciem przygotowań do sezonu" - dodał.

Trochę racji, ma klub zachował się nie fair, ale o mówiono już wczesniej o jego odejściu i w pewnym stopniu mógł sie tego spodziewać, ostatecznie, może jeszcze szukac sobie klubu, czasu ma, transfery dopiero się zaczynają, a tak na prawdę rozkręcą się po WM.

Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
Mick
Kibic
Na forum od 7993 dni

Odp: R. Majdan - 19/06/2006 22:37
czy ktoś moze mi wrzucic zdjecie tatuażu Radzia?ale takiego przyblizenia... albo jeżeli ktoś ma w kolekcji zdjecie kogos z takim tatuazem:D:D:D?

Obrazek jpg wstawiony na forum
Plum
Kibic
Na forum od 7744 dni

Odp: R. Majdan - 20/06/2006 11:11

Mick napisał:  
czy ktoś moze mi wrzucic zdjecie tatuażu Radzia?ale takiego przyblizenia... albo jeżeli ktoś ma w kolekcji zdjecie kogos z takim tatuazem:D:D:D?

Proszę bardzo

http://www.radoslawmajdan.com/fotki/pry/12.jpg

Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
wacek57
Kibic
Na forum od 7093 dni

Odp: R. Majdan - 20/06/2006 13:21

"Majdan Król" :]

Mick
Kibic
Na forum od 7993 dni

Odp: R. Majdan - 20/06/2006 15:02

Plum napisał:  

dzieki ale to widzialem juz i nie o to mi chodzilo.. bo najpierw sam poszukalem na necie a potem dopiero tutaj porposilem.. a chodzi mi o zbliżenie :P

Plum
Kibic
Na forum od 7744 dni

Odp: R. Majdan - 30/06/2006 12:22
Jednak jak pisze dziśiejszy Głos Szczeciński Radosław Majdan prowadzi negocjajcie z klubem.

Cytat:  
Radosław Majdan ponownie w Pogoni?!?

Czy Radosław Majdan wróci do Pogoni Szczecin? Bardzo możliwe.
Dzisiaj mają rozpocząć się negocjacje na linii zawodnik - klub.
Kiedy zadzwoniliśmy wczoraj wieczorem do Radosława Majdana, był nieco zaskoczony.

Podobno jest pan dogadany z Pogonią? Czy to prawda?
- Hm. Generalnie tak. To znaczy nie do końca. Jesteśmy umówieni w piątek na rozmowy. Żadnych konkretów nie mogę powiedzieć...
A czy przed tymi rozmowami jest pan optymistą?
- No cóż. Zawsze jestem.
Czy za 24 godziny będzie pan już wiedział, czy wraca do Pogoni?
- Myślę że tak. Proszę dzwonić.

I tyle Radosław Majdan, który od kilku tygodni pozostaje bez klubu i dysponuje własną kartą zawodniczą. A to bardzo ważny element w negocjacjach. Jeżeli strony dojdą do porozumienia, to Pogoń nie będzie musiała płacić odstępnego Wiśle Kraków.Wystarczy tylko zrealizowanie wymagań finansowych byłego reprezentacyjnego bramkarza. Choć te - jak wieść niesie - nie są bynajmniej małe. Po odejściu z krakowsiej Wisły podejście pod Majdana wykonał Górnik Zabrze. Jednak równie szybko zrezygnował.
Pod znakiem zapytania stoi natomiast celowość transferu przez Pogoń aż tak dobrego piłkarza. W tej chwili numerem 1 jest Słowak Boris Peskovič, który miał dobrą wiosnę i wyrósł na lidera zespołu. Jeżeli Mariusz Kuras potrzebuje bramkarza, to tylko w roli zmiennika. A takiej Radosław Majdan z pewnością nie zaakceptuje.
(...)

Majdan w Pogoni czemu nie, ale problemem są jego wymagania finansowa, nie żeby Majdan żadał zbyt wiele, tylko Pogoni nie stać już na takich piłkarzy.
W tej chwili wydaje się to mało prawdopodobne, nie tylko ze względu na aspekt finansowy, ale i wspomniany a artykule problem, kto miałby być pierwszym bramkarzem. Wiadomo, że dziś jest nim Boris, jednak nie ma on prawdziwego zmiennika, miał nim być Fabiniak, ale klub (może i słusznie)uznał, że siedzeniena ławce nie sprzyja rozwojowi kariery młodego bramkarza.
Sprawa wygladała by inaczej gdyby Boris odszedł z Pogoni, ale nadal w niej jest i szukamy rezerowego a Majdan na pewno nim nie jest.

Szołn
Kibic
Na forum od 7774 dni

Odp: R. Majdan - 30/06/2006 12:36
Majdan nie jest potrzebny tej drużynie, chyba że z marketingowego punktu widzenia. Nie wyobrażam sobie, aby Boris grzał ławę po tak fantastycznym sezonie, to byłby szczyt skurwysyństwa - a to z pewnością nastąpiłoby, gdyby podpisano kontrakt z Majdanem...

Zdelegalizować traktor.
Męska forma: demon. Żeńska forma: demona. Nijaka forma: De Mono.
Święty
Kibic
Na forum od 7359 dni

Odp: R. Majdan - 30/06/2006 13:21

Szołn napisał:  
Majdan nie jest potrzebny tej drużynie, chyba że z marketingowego punktu widzenia. Nie wyobrażam sobie, aby Boris grzał ławę po tak fantastycznym sezonie, to byłby szczyt skurwysyństwa - a to z pewnością nastąpiłoby, gdyby podpisano kontrakt z Majdanem...

Szczególnie, że Pesković mógł spokojne odejść do lepszego i bardziej "stabilnego" klubu niż Pogoń przed sezonem...

Choć na świecie wiele klubów jest
I może lepsze są i sława większa jest
My w Szczecinie mamy taki klub
Któremu serca oddaliśmy już...
Jay-J
Kibic
Na forum od 8284 dni

Odp: R. Majdan - 30/06/2006 14:19
A moze cos jest na rzeczy z Peskoviciem? Pewnie chcialby sprobowac czegos nowego, bo na chwile obecna jest lepszym bramkarzem niz Majdan i do tego tanszym...

Obrazek gif wstawiony na forum
Michal33
Kibic
Na forum od 7089 dni

Odp: R. Majdan - 30/06/2006 14:26
Mi się wydaje że poprostu Kuras chce mieć dwóch dobrych bramkarzy w zespole..bo wątpie żeby chciał Peskovicia i tam jakiegos juniora..

AL
Kibic
Na forum od 7323 dni

Odp: R. Majdan - 30/06/2006 14:28

Jay-J napisał:  
A moze cos jest na rzeczy z Peskoviciem? Pewnie chcialby sprobowac czegos nowego, bo na chwile obecna jest lepszym bramkarzem niz Majdan i do tego tanszym...

"Sprzedałeś kumpli ooooooooooo ...." ;)

CENTRALNY WOJSKOWY KOCHANY SPORTOWY
WM
Kibic
Na forum od 7054 dni

Odp: R. Majdan - 30/06/2006 16:14
Radosław Majdan podpisał z Pogonią Szczecin kontrakt
30.06.06 - 15:59

MKS Zarząd informuje, że w dniu dzisiejszym został podpisany kontrakt z zawodnikiem Radosławem Majdanem.
Liczymy, że zawarcie kontraktu przyniesie obopólne korzyści zawodnikowi i klubowi.

lol mylilem sie...

Amat victoria curam
Zbyszek
Kibic
Na forum od 7546 dni

Odp: R. Majdan - 30/06/2006 16:48
Radek witaj w Domu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Żyleta
Kibic
Na forum od 8015 dni

Odp: R. Majdan - 30/06/2006 17:58
Totalnie bezsensowne zagranie pod publiczke...

Bo jest paru ludzi... Piraci
Paulvanday
Kibic
Na forum od 7665 dni

Odp: R. Majdan - 30/06/2006 18:39
Noi Radzio wraca . Nigdy bym sie niespodziewal ze sie dogada

Szczecin moim miastem,Pogon moim zyciem
byku
Kibic
Na forum od 7684 dni

Odp: R. Majdan - 30/06/2006 19:00
Wole 100 razy Radka od sprzedawczyka Pes(t)kovicia.Witaj w DOMU !!

Zbyszek
Kibic
Na forum od 7546 dni

Odp: R. Majdan - 30/06/2006 19:04
Dzisiejszy dzień z pewnością przejdzie do historii szczecińskiego futbolu. W szeregi piłkarzy Pogoni powraca ikona tego klubu Radosław Majdan. Sam piłkarz w rozmowie z naszym serwisem nie ukrywa ogromnej radości - Powrót do Szczecina to dla mnie wielka sprawa, mam nadzieję, że swoją postawa pomogę Pogoni w walce o jak najwyższe cele. Oczywiście nie zapominam o bardzo dobrej konkurencji w osobie Borisa Peskovicia, postaram się pokazać z jak najlepszej strony na obozach i wywalczyć pozycje pierwszego bramkarza w klubie. Jestem przekonany, że nie raz stworzymy z kibicami Pogoni wielkie widowisko piłkarskie. Jeśli chodzi o numer, z jakim będę reprezentował barwy klubowe, to może to być dla niektórych niespodzianka, a mianowicie 48. Wybrałem taka liczbę ze względu na założenie szczecińskiego klubu w 1948r. Pozdrawiam wszystkich sympatyków Pogoń i do zobaczenia na Twardowskiego.

Z www.radoslawmajdan.com

FCS 1948
Kibic
Na forum od 7054 dni

*

Odp: R. Majdan - 30/06/2006 19:19
no i odrazu widac prawdziwego Pogoniarza:)ciekawe jak doda wytrzyma bez niego przeciez on ciagle bedize w gutowie:d

Tylko Pogoń !
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 14  - 15  - 16  - 17  - 18  - 19  - 20  - 21  - 22  - 23  - 24  - 25  - 26  - 27  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1757983677 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.03 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005