"(...)W przyszłym sezonie w Wiśle nie ujrzymy bowiem Radosława Majdana. Działacze Wisły mieli dość przedłużających się negocjacji z Majdanem. Większość warunków została ustalona, jednak obie strony spierały się co do długości nowej umowy. Majdan już szuka nowego klubu za granicą.(...)"
Pamiętam jak mówił że chce wrócić do Pogoni. Robi się dość ciekawie, bo z Pogoni został wypożyczony Bartek Fabiniak, ale z kolei napisali że Majdan szuka klubu za granicą.
Gdybyś dostał propozycję z Pogoni wróciłbyś do Szczecina Na pewno był rozważył taka możliwość, zawsze powtarzałem w wywiadach ze swoja karierę chce zakończyć w rodzimym Szczecinie. Jest jeszcze druga strona medalu zainteresowanie musi być obu stronne, nikt nie powiedział, że Majdan musi zakończyć karierę w Pogoni za zasługi.
Trochę racji, ma klub zachował się nie fair, ale o mówiono już wczesniej o jego odejściu i w pewnym stopniu mógł sie tego spodziewać, ostatecznie, może jeszcze szukac sobie klubu, czasu ma, transfery dopiero się zaczynają, a tak na prawdę rozkręcą się po WM.
Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
Odp: R. Majdan - 19/06/2006 22:37
czy ktoś moze mi wrzucic zdjecie tatuażu Radzia?ale takiego przyblizenia... albo jeżeli ktoś ma w kolekcji zdjecie kogos z takim tatuazem?
Majdan w Pogoni czemu nie, ale problemem są jego wymagania finansowa, nie żeby Majdan żadał zbyt wiele, tylko Pogoni nie stać już na takich piłkarzy.
W tej chwili wydaje się to mało prawdopodobne, nie tylko ze względu na aspekt finansowy, ale i wspomniany a artykule problem, kto miałby być pierwszym bramkarzem. Wiadomo, że dziś jest nim Boris, jednak nie ma on prawdziwego zmiennika, miał nim być Fabiniak, ale klub (może i słusznie)uznał, że siedzeniena ławce nie sprzyja rozwojowi kariery młodego bramkarza.
Sprawa wygladała by inaczej gdyby Boris odszedł z Pogoni, ale nadal w niej jest i szukamy rezerowego a Majdan na pewno nim nie jest.
Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
Odp: R. Majdan - 30/06/2006 12:36
Majdan nie jest potrzebny tej drużynie, chyba że z marketingowego punktu widzenia. Nie wyobrażam sobie, aby Boris grzał ławę po tak fantastycznym sezonie, to byłby szczyt skurwysyństwa - a to z pewnością nastąpiłoby, gdyby podpisano kontrakt z Majdanem...
Odp: R. Majdan - 30/06/2006 14:19
A moze cos jest na rzeczy z Peskoviciem? Pewnie chcialby sprobowac czegos nowego, bo na chwile obecna jest lepszym bramkarzem niz Majdan i do tego tanszym...
Odp: R. Majdan - 30/06/2006 14:26
Mi się wydaje że poprostu Kuras chce mieć dwóch dobrych bramkarzy w zespole..bo wątpie żeby chciał Peskovicia i tam jakiegos juniora..
MKS Zarząd informuje, że w dniu dzisiejszym został podpisany kontrakt z zawodnikiem Radosławem Majdanem.
Liczymy, że zawarcie kontraktu przyniesie obopólne korzyści zawodnikowi i klubowi.
Odp: R. Majdan - 30/06/2006 19:04
Dzisiejszy dzień z pewnością przejdzie do historii szczecińskiego futbolu. W szeregi piłkarzy Pogoni powraca ikona tego klubu Radosław Majdan. Sam piłkarz w rozmowie z naszym serwisem nie ukrywa ogromnej radości - Powrót do Szczecina to dla mnie wielka sprawa, mam nadzieję, że swoją postawa pomogę Pogoni w walce o jak najwyższe cele. Oczywiście nie zapominam o bardzo dobrej konkurencji w osobie Borisa Peskovicia, postaram się pokazać z jak najlepszej strony na obozach i wywalczyć pozycje pierwszego bramkarza w klubie. Jestem przekonany, że nie raz stworzymy z kibicami Pogoni wielkie widowisko piłkarskie. Jeśli chodzi o numer, z jakim będę reprezentował barwy klubowe, to może to być dla niektórych niespodzianka, a mianowicie 48. Wybrałem taka liczbę ze względu na założenie szczecińskiego klubu w 1948r. Pozdrawiam wszystkich sympatyków Pogoń i do zobaczenia na Twardowskiego.
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1757983677 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.