Autor
Wiadomość
   Hyde Park -> Gdzie w Szczecinie na balety? << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Derian
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7562 dni

*

Odp: Gdzie w Szczecinie na balety? - 19/02/2005 20:38

trib napisał:  

Derian napisał:  
dla mnie plusem jest również położenie-jest pare miejsc koło soho gdzie można z kumplami wypić parę bosmanów przed imprezą( choć raz na jakiś czas zdarza się mandat...);p w sumie jestem w soho od dwóch lat co tydzień więc zdąrzyłem się przyzwyczaić do tego lokalu a i sentyment jakiś jest(dużo miłych wspomnień;p)

zapomnialem o tym zupelnie:P hehe czarny dunajec albo 3 korony na stacji benzynowej rules:D:D:D:] a mnie tam nie zlapali bo zawsze jakos kolo weglobudu sie pije. i niekoniecznie przed impreza tylko:) w trakcie tez sobie wyjsc mozna;) i chuj z tym ze zima jest teraz:) wypady na stacje w krotkim rekawie rules:P w koncu od srodka grzeje:D

węglobud, peron a dawniej pod carrefourem(teraz tam suki regularne patrole mają) - podstawowe miejsca spożywania napojów nie koniecznie bezalkoholowych:D no ja zawsze wychodze z soho na peron aby się doładować. dziś nie będzie wyjątku:)

Derian
Kibic
Na forum od 7562 dni

*

Odp: Gdzie w Szczecinie na balety? - 19/02/2005 20:42
A Ty Czarny nie pisz tyle o klubach tylko zacznij znowu z nami chodzić na melanże weekendowe bo się ostatnio grubo opierdalasz:):):)

Cz
Kibic
Na forum od 7675 dni

Odp: Gdzie w Szczecinie na balety? - 19/02/2005 22:38
Byscie lepiej kase na mini tour zostawili a nie po klubach sie rozbijacie dzien w dzien:P

www.sectorshop.net
Jarasija
Kibic
Na forum od 8648 dni

*

Odp: Gdzie w Szczecinie na balety? - 20/02/2005 00:43

Krisu napisał:  
Soho - Obecnie tu chodze cały czas i chyba sie juz przyzwyczaiłem, do ochrony nie mozna sie przyjebać, bo jak zachowujesz sie normalnie to Ci nic nie zrobią, no chyba ze jesteś debilem,

To chyba mało jeszcze widziałeś....

"Przed wojną żydzi a dzisiaj cyganie, wkrótce z tego kraju nic nam nie zostanie..."
gniewny
Kibic
Na forum od 7990 dni

Odp: Gdzie w Szczecinie na balety? - 20/02/2005 12:05
NA balety to do soho najlepsza faza ale i tak najlepiej sie baluje na domówkach !!! A juz najlepse domówki sa przed meczami :D

dla gks katowice szykujemy szubienice a dla lecha skurwysyna czeka gilotyna
Krzysiek PS
Kibic
Na forum od 7652 dni

Odp: Gdzie w Szczecinie na balety? - 20/02/2005 16:20

YaReK napisał:  

Krisu napisał:  
Soho - Obecnie tu chodze cały czas i chyba sie juz przyzwyczaiłem, do ochrony nie mozna sie przyjebać, bo jak zachowujesz sie normalnie to Ci nic nie zrobią, no chyba ze jesteś debilem,

To chyba mało jeszcze widziałeś....

nie bede wchodził w jakies dyskusje, ale nachodziłem sie tam sporo i wiem jak jest, ochrona moze jest bezwzgleda ze tak powiem:P ale jak sobie ktos nagrabi :)

Good night left side !
Jarasija
Kibic
Na forum od 8648 dni

*

Odp: Gdzie w Szczecinie na balety? - 20/02/2005 23:00

Krisu napisał:  
ochrona moze jest bezwzgleda ze tak powiem:P ale jak sobie ktos nagrabi :)

No właśnie nie koniecznie możesz sobie nagrabić...przeczytaj regulamin Soho to zobaczysz co tam jest napisane...punkt 6. Pracownicy ochrony lub kierownik mogą odmówić wstępu każdej osobie bez podawania przyczyn. bardzo często z tego korzystają i najczęściej dotyka to normalnych ludzi.

"Przed wojną żydzi a dzisiaj cyganie, wkrótce z tego kraju nic nam nie zostanie..."
Krzysiek PS
Kibic
Na forum od 7652 dni

Odp: Gdzie w Szczecinie na balety? - 20/02/2005 23:25

YaReK napisał:  

Krisu napisał:  
ochrona moze jest bezwzgleda ze tak powiem:P ale jak sobie ktos nagrabi :)

No właśnie nie koniecznie możesz sobie nagrabić...przeczytaj regulamin Soho to zobaczysz co tam jest napisane...punkt 6. Pracownicy ochrony lub kierownik mogą odmówić wstępu każdej osobie bez podawania przyczyn. bardzo często z tego korzystają i najczęściej dotyka to normalnych ludzi.

I kazdy wie jeszcze o tym ze ,,Agencja Ochrony to zespół po*********,, nigdy nie bedzie z nimi idealnie :) pozdro

Good night left side !
A. Strzelba
Kibic
Na forum od 7685 dni

Odp: Gdzie w Szczecinie na balety? - 20/02/2005 23:27

Krisu napisał:  

I kazdy wie jeszcze o tym ze ,,Agencja Ochrony to zespół po*********,, nigdy nie bedzie z nimi idealnie :) pozdro

po chuj tu takie texty na ochrone wypisujesz? ciekawe czy Ty bys sie odwazyl chociaz na jedna impreze stanac na ich miejscu... watpie w to. na balety chodzisz sie bawic czy rozkminiac o ochroniarzach?

Krzysiek PS
Kibic
Na forum od 7652 dni

Odp: Gdzie w Szczecinie na balety? - 20/02/2005 23:47
Oczywiscie ze chodze sie bawic, a ze taki maja wyrobiony autorytet to nie moja wina, od samego poczatku mowie ze sie nie przypierdalaja o byle gowno, wiec looz!

Good night left side !
Jarasija
Kibic
Na forum od 8648 dni

*

Odp: Gdzie w Szczecinie na balety? - 21/02/2005 11:55

bartollomeo napisał:  

Krisu napisał:  

po chuj tu takie texty na ochrone wypisujesz? ciekawe czy Ty bys sie odwazyl chociaz na jedna impreze stanac na ich miejscu... watpie w to. na balety chodzisz sie bawic czy rozkminiac o ochroniarzach?

Widzisz jak chodzi o mnie to często mnie nie wpuszczają mnie do soho i to z różnych zawsze głupich powodów bo panowie z ochrony mają zły dzeń.... ale wiadomo, że obecność ochrony na baletach jest potrzebna i to często bardzo...także ja tam mam po prostu ich gdzieś, i tak tam nie chodzę czesto wiec mogą sobie pomarudzić :D No jeśli by potrafił to co potrafią panowie z ochrony w soho to na pewno by stanął na ich miejsciu :]

A. Strzelba
Kibic
Na forum od 7685 dni

Odp: Gdzie w Szczecinie na balety? - 21/02/2005 13:27
no dokladnie tak jest czasami jak piszesz Yarku... ja osobiscie nie mam z nimi problemow ale czasami rzeczywiscie wobec innych przesadzaja. Co nie zmienia faktu, ze w soho jest zajebiscie :)

A. Strzelba
Kibic
Na forum od 7685 dni

Odp: Gdzie w Szczecinie na balety? - 21/02/2005 16:02
no bez kitu :P jednych wpuszczaja bez dowodow, a innych z dowodami wypierdalaja , co nie Pawel? :)

Steryd
Kibic
Na forum od 8697 dni

**

Odp: Gdzie w Szczecinie na balety? - 21/02/2005 19:05
W adidaskach juz nie wpuszczaja nikogo od jakos 2-3 tygodni...

1948
ekil
Kibic
Na forum od 8017 dni

Odp: Gdzie w Szczecinie na balety? - 21/02/2005 23:09
Soho ma to do siebie ze czesam fajne imprezy nic wiecej...ochorna, obsluga- lepiej nie komentowac :) Ja polecam elit i bajle
Bajla hehe :) pozdro V. :D i L. :D

Ostatnio edytowany przez: ekil, 22 lutego 2005, 14:50 [2 raz(y)]

HardcoreCitySzczecin
Kibic
Na forum od 7529 dni

**

Odp: Gdzie w Szczecinie na balety? - 23/02/2005 00:47
Brakuje trochę Gerfielda...co nie Panie "P" :P ...co sie tam stało z "K"

https://www.facebook.com/HardcoreCitySzczecin
P.
Do końca!
Na forum od 8002 dni

Odp: Gdzie w Szczecinie na balety? - 23/02/2005 09:42

antyC napisał:  
Brakuje trochę Gerfielda...co nie Panie "P" :P ...co sie tam stało z "K"

Cicho, bo sie wyda ;)....WFH dawal rade....prawie ;P
Stare dobre czasy hhihihi

Sami przeciw wszystkim!!!
Steryd
Kibic
Na forum od 8697 dni

**

Odp: Gdzie w Szczecinie na balety? - 25/02/2005 22:42
Uuuua :) Jak zawsze o tej porze... :) I'm coming :D

1948
DANI
Kibic
Na forum od 7524 dni

Odp: Gdzie w Szczecinie na balety? - 30/03/2005 16:49
Gdzie dziewczyny maja wstep wolny i kiedy??

Choć życie ciąży a psychika siada, nie mogę się poddać!To Moja Zasada!
olo84
Kibic
Na forum od 8731 dni

Odp: Gdzie w Szczecinie na balety? - 30/03/2005 16:51

DANI napisał:  
Gdzie dziewczyny maja wstep wolny i kiedy??

Praktycznie to chyba w kazdym lokalu laski maja wjazd za free

Swój cel widzę, do przodu idę i choćbyś chciał, nie podetniesz skrzydeł...
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 14  - 15  - 16  - 17  - 18  - 19  - 20  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1757972005 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.04 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005