węglobud, peron a dawniej pod carrefourem(teraz tam suki regularne patrole mają) - podstawowe miejsca spożywania napojów nie koniecznie bezalkoholowych no ja zawsze wychodze z soho na peron aby się doładować. dziś nie będzie wyjątku
Soho - Obecnie tu chodze cały czas i chyba sie juz przyzwyczaiłem, do ochrony nie mozna sie przyjebać, bo jak zachowujesz sie normalnie to Ci nic nie zrobią, no chyba ze jesteś debilem,
To chyba mało jeszcze widziałeś....
"Przed wojną żydzi a dzisiaj cyganie, wkrótce z tego kraju nic nam nie zostanie..."
Soho - Obecnie tu chodze cały czas i chyba sie juz przyzwyczaiłem, do ochrony nie mozna sie przyjebać, bo jak zachowujesz sie normalnie to Ci nic nie zrobią, no chyba ze jesteś debilem,
To chyba mało jeszcze widziałeś....
nie bede wchodził w jakies dyskusje, ale nachodziłem sie tam sporo i wiem jak jest, ochrona moze jest bezwzgleda ze tak powiem ale jak sobie ktos nagrabi
ochrona moze jest bezwzgleda ze tak powiem ale jak sobie ktos nagrabi
No właśnie nie koniecznie możesz sobie nagrabić...przeczytaj regulamin Soho to zobaczysz co tam jest napisane...punkt 6. Pracownicy ochrony lub kierownik mogą odmówić wstępu każdej osobie bez podawania przyczyn. bardzo często z tego korzystają i najczęściej dotyka to normalnych ludzi.
"Przed wojną żydzi a dzisiaj cyganie, wkrótce z tego kraju nic nam nie zostanie..."
ochrona moze jest bezwzgleda ze tak powiem ale jak sobie ktos nagrabi
No właśnie nie koniecznie możesz sobie nagrabić...przeczytaj regulamin Soho to zobaczysz co tam jest napisane...punkt 6. Pracownicy ochrony lub kierownik mogą odmówić wstępu każdej osobie bez podawania przyczyn. bardzo często z tego korzystają i najczęściej dotyka to normalnych ludzi.
I kazdy wie jeszcze o tym ze ,,Agencja Ochrony to zespół po*********,, nigdy nie bedzie z nimi idealnie pozdro
I kazdy wie jeszcze o tym ze ,,Agencja Ochrony to zespół po*********,, nigdy nie bedzie z nimi idealnie pozdro
po chuj tu takie texty na ochrone wypisujesz? ciekawe czy Ty bys sie odwazyl chociaz na jedna impreze stanac na ich miejscu... watpie w to. na balety chodzisz sie bawic czy rozkminiac o ochroniarzach?
Odp: Gdzie w Szczecinie na balety? - 20/02/2005 23:47
Oczywiscie ze chodze sie bawic, a ze taki maja wyrobiony autorytet to nie moja wina, od samego poczatku mowie ze sie nie przypierdalaja o byle gowno, wiec looz!
po chuj tu takie texty na ochrone wypisujesz? ciekawe czy Ty bys sie odwazyl chociaz na jedna impreze stanac na ich miejscu... watpie w to. na balety chodzisz sie bawic czy rozkminiac o ochroniarzach?
Widzisz jak chodzi o mnie to często mnie nie wpuszczają mnie do soho i to z różnych zawsze głupich powodów bo panowie z ochrony mają zły dzeń.... ale wiadomo, że obecność ochrony na baletach jest potrzebna i to często bardzo...także ja tam mam po prostu ich gdzieś, i tak tam nie chodzę czesto wiec mogą sobie pomarudzić No jeśli by potrafił to co potrafią panowie z ochrony w soho to na pewno by stanął na ich miejsciu
Odp: Gdzie w Szczecinie na balety? - 21/02/2005 13:27
no dokladnie tak jest czasami jak piszesz Yarku... ja osobiscie nie mam z nimi problemow ale czasami rzeczywiscie wobec innych przesadzaja. Co nie zmienia faktu, ze w soho jest zajebiscie
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1757972005 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.