Panowie wszyscy sa na liscie nie ma co znowu pojedynczo siebie wpisywac.
To jedziem z kurwami wieczorem . klikac zeby na sterydy bylo na wieczor :p
Ostatnio edytowany przez: ManeS, 10 marca 2010, 13:29 [1 raz(y)]
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
Odp: ULTRAS ONLINE - 10/03/2010 13:53
Jest w tej gierce jakis sposób na kase czy trzeba smsy wysyłac ? dobrze by było jak by którys z bardziej ogarnietych graczy napisał jakis mini poradnik bo puki co to mój ultras jest na jednego strzała a zajawkowa gierka jest i chetnie poprzyciskam
Odp: ULTRAS ONLINE - 10/03/2010 13:57
sam hajs mozna zdobyc na 2 sposoby: 1 rozwalajac samochody parkometry i maszyny, albo wymieniajac tokeny w niebieskim budynku. tokeny dostajesz wtedy kiedy ktos klika na twoj link.
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
I Panowie, kikac na te linki scrolem z gory do dolu wszystkim! Wtedy sie w nowej karcie otwiera i szybko mozna zamknac, zajmuje to 20 sekund a my stajemy sie silniejsza banda ;] Mi dopiero 2 osoby od rana kliknely na linka, wiec kazdy chce a nikt nie klika? Cos nie tak...
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.