Odp: ULTRAS ONLINE - 09/03/2010 20:36
jak można rozmawiać, chodzi o te dymki które się ukazują, w dolnym prawym rogu chyba jest to miejsce do wpisywania ale u mnie nic się nie dzieje i nic nie mogę wpisywać, chyba że coś innego trzeba zrobić.
nie, reset bedzie jak skoncza sie te testy i bedzie raz przed wejsciem juz pelnej wersji gry, przynajmniej tak mówią
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
Panowie wszyscy sa na liscie nie ma co znowu pojedynczo siebie wpisywac. klikac wszystkim
Ostatnio edytowany przez: ManeS, 10 marca 2010, 12:41 [1 raz(y)]
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
Odp: ULTRAS ONLINE - 10/03/2010 12:43
zdominujmy jakiś obszar, taki w którym po pewnym czasie wszyscy gracze będą wiedzieć że to nasz teren, jakiś kwadrat między np. D 4 i 5 - E 4 i 5 lub inny wedle pomysłu
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.