Odp: Głosuj na Szczecin w Monopoly! - dyskusja - 02/03/2008 12:40
Jeżeli chodzi o szkło kontaktowe to tam bodajże można nawet dzwonić Poza tym trzeba byłoby się rozpoznać w porannych programach typu ''dzien dobry tvn'' na róznych kanałach, może tam da rade pisać sms-y na antene
Informuje tylo że współpraca z Gdynią zostanie podjęta na ogólnopolskich portalach co już jest raczej przyklepane. Czy to wyjdzie? niewiem, ale bedziemy probować, aby kazdy najwiekszy portal zamiescl o nas informacje..
swietny pomysl! oni moga zajac sie taka sprawa! nie chodzi mi o smsy czy telefony, ale o reportaz!
Też mieliśmy ten pomysł, tylko czasu zabrakło
na nic nie jest za pozno... tak jak mowiles dobrym pomyslem byloby, zeby spotkac sie np na Grunwaldzkim i samemu zaczac grac w monopoly, a jesli nie na Grunwaldzkim to mozna w Glx na dole w Castellari na tych stolikach mysle ze gdyby naglosniloby sie to wiecej osob przyszloby ze swoim Monopoly
Odp: Głosuj na Szczecin w Monopoly! - dyskusja - 02/03/2008 12:56
Szczecinskie serwisy www (pogon.v.pl. moje miasto, sedina, glos szczecisnki, kurier i inne wazne) powinny sie zjednoczyc w akcji na te kilka dni i dac newsa na swojej glownej stronie z odnosnikiem do glosowania !!!!
Zakladajcie konta na o2.pl I rejestrujcie na monopolu 3 maile (login@[email protected], login@[email protected], login@tlen@pl) W ten sposob zakladajac jednego maila macie do oddania 3 glosy. Dzis juz 33 glosy na Szczecin ode mnie Kto da wiecej...?
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1757983268 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.