Nic nikomu nei podawałe, miałem ok. 500 respa i fuul kasy a kumpel dał mi kontakt i mówi, że mam 26 resa, próbuje wejść to zły login lub hasło, wpisuje maila żeby wysłali nowe hasło to to samo wyskakiwało. Po czasie dostałem na maila, coś o zmianie maila. Poprostu ktoś mi się wjebał na konto
Nic nikomu nei podawałe, miałem ok. 500 respa i fuul kasy a kumpel dał mi kontakt i mówi, że mam 26 resa, próbuje wejść to zły login lub hasło, wpisuje maila żeby wysłali nowe hasło to to samo wyskakiwało. Po czasie dostałem na maila, coś o zmianie maila. Poprostu ktoś mi się wjebał na konto
A chodziłeś może po stronach na których wpisywałeś swój login, hasło oraz respekt i statystyki o ile mają się podnieść? Oczywiście wszystko to są wałki, a ludzie w taki sposób kradną konta.
...idę sobie swą dzielnicą ,z podniesioną przyłbicą i wyzwaniu stawiam czoła wierzę, że podołać zdołam...
A chodziłeś może po stronach na których wpisywałeś swój login, hasło oraz respekt i statystyki o ile mają się podnieść? Oczywiście wszystko to są wałki, a ludzie w taki sposób kradną konta.
Nigdzie nie pisałem, bo nie jestem głupi i naiwny
Ps. Poza tym ktoś na forum napisał, ze ma nick Pogońfan dokładnie nie pamiętam kto. Nie to, że oskarżam kogoś ale to dziwne, bo lokowany to mój kumpel i On wysłał kontakt do mnie czyli Pogońfan, ale już po za****niu konta.
Ps. Poza tym ktoś na forum napisał, ze ma nick Pogońfan dokładnie nie pamiętam kto. Nie to, że oskarżam kogoś ale to dziwne, bo lokowany to mój kumpel i On wysłał kontakt do mnie czyli Pogońfan, ale już po za****niu konta.
Jeśli nikt nie znał Twojego hasła, albo nie zostawiłeś go na innym kompie, to nie wierze
...idę sobie swą dzielnicą ,z podniesioną przyłbicą i wyzwaniu stawiam czoła wierzę, że podołać zdołam...
Jeśli nikt nie znał Twojego hasła, albo nie zostawiłeś go na innym kompie, to nie wierze
Fakt, faktem hasło było banalne ale nie wchodziłem na innym kompie na bank.
Jak zalozyles ten gang to ja moge wstapic Moj nick Pogońfan. Narazie niestety leze w szpitalu.
PS. Kto gra pod nickiem lokowany?
Lokowany to mój kumpel, a czyżbyś przypadkiem wylądował pare razy w szpitalu przez Niego
a ja wierze ... poniewaz jest cos takiego jak skomentowanie czegos na forum albo cos i jestes wtedy w grze to automatycznie wysyla maila do kolesia ktory ma forum i ma nic i haslo albo tez mozna zrobic to strzelajac lub tez jest tzw. Key loger ..
Odp: The Crims - 13/07/2005 13:51
Kurwa ostatnio zaprzestalem gry w thecrims po ok 2 tygodniach wchodze i okazalo sie ze musze zaczynac od poczatku wiec krotko mowiac mam wyjebane na ta gre!!!
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.