Odp: The Crims - 08/05/2005 19:53
respa mam już 75 limit nałożyli wczoraj do 5500 ludzi...ale nic mi nie wiadomo żeby dzis też był
jak ktoś był by chętny mnie wcielic do jakiegos gangu to pisać na gg (w profilu) albo napiszcie od ilu repspa się można dołączyć... namieszałem troszkę, ale chyba wiadomo o co mi chodzi pozdro
Odp: The Crims - 15/05/2005 21:36
Powie mi ktos jak to mozliwe ze siedzac w wiezieniu dwukrotnie dostalem lomot stracielm 40 wytrzymalosci i sily oraz moj respekt spadl o 20 pkt Bo ja nikogo nie moge atakowac w kiciu...
Odp: The Crims - 17/06/2005 23:57
Najebal mnie kibic Lechi Gdansk ''czaniol", moj nick to Peskovic amam jedo pytanie moze mi ktos powiedziec jak zrobic napad grupowy bo kiedy biore zaplanuj napad to nic sie nie dzieje a kumpla na poczte przychodza wiadomosci ze potrzebuje ich pomocy i co dalej??, Zakupy robice w sklepie Bezele Nowogard ktory chyba nie dlugo zmieni nazwe na Pogon Szczecin & Juventus Turyn wszytko o polowe nizej niz u dila i 2$ wjazd
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.