Dobry pomysł. Stadion Pogoni nawet sie na to nadaje.scena w miejscu gdzie nie ma trybuny. miejsca na murawie i na trybunach. podejżewam że około 40 tys by weszło.na koncert. Ale czy sie zgodzą aby deptać po podgrzewanej murawie. nie sądze. Tak samo na błoniach. (raz na rok to chyba max)
Zdecydowanie tak, masz sto procent racji. Potencjał jest i to duży, co widać było wczoraj na Jasnych Błoniach, miejsce bardzo dobre do organizowania takich i podobnych imprez - tylko, żeby te imprezy nie były taką kichą jak ta wczorajsza.
A co do stadionu Pogoni, to z jednej strony niezły pomysł, ale z drugiej murawa po jednej z takich imprez nie wyglądała by dobrze. Dość niedawno na Pogoni był koncert, niech mi ktoś tylko przypomni kogo bo gdzieś mi umknęło.
edit. Tak to był Joe Cocker, nie wiem jak mogłem go zapomnieć xD
Ostatnio edytowany przez: eF^, 11 czerwca 2007, 19:23 [1 raz(y)]
Odp: Dni Morza 2007 Szczecin - 11/06/2007 19:12
koncerty odbywaja sie na Croke Park (Dublin IRlandia) ktory ma 100 x lepsza murawe od stadionu Pogońi - po prostu jest przykrywana http://www.crokepark.ie/ na wielu innych stadionach pewnie tez tak jest...
nie uwazacie ze na bloniach powinny byc czesciej imprezy? tzn takie koncerty? lub na stadionie Pogońi - mysle potencjal jest --
Zdecydowanie tak, masz sto procent racji. Potencjał jest i to duży, co widać było wczoraj na Jasnych Błoniach, miejsce bardzo dobre do organizowania takich i podobnych imprez - tylko, żeby te imprezy nie były taką kichą jak ta wczorajsza.
A co do stadionu Pogoni, to z jednej strony niezły pomysł, ale z drugiej murawa po jednej z takich imprez nie wyglądała by dobrze. Dość niedawno na Pogoni był koncert, niech mi ktoś tylko przypomni kogo bo gdzieś mi umknęło.
Odp: Dni Morza - Sail Szczecin 2011 "Nasza Europa" - 05/06/2011 12:59
powiecie, ze sie czepiam ale na warszawskie juwenalia potrafili lepsze ekipy zaprosic niz do nas na Dni Morza, ktora maja iluś tam letnia tradycje i z roku na rok staja sie coraz wiekszym prlowskim festynem...
Czasami mam wrażenie, że ludzie utożsamiają imprezę Dni Morza = duża gwiazda muzyczna. Gdyby w tym roku wystąpił np. Enej, Czesław Śpiewa, +1 zagraniczny co jest na topie, wszyscy by mówili "że super impreza".
Może tą drogą powinien iść UM Szczecin: morskość imprezy wyraźnie zaznaczona (jak w ostatnich latach) + koncert kilku gwiazd wieczorem. I wszyscy powinni być zadowoleni.
powiecie, ze sie czepiam ale na warszawskie juwenalia potrafili lepsze ekipy zaprosic niz do nas na Dni Morza, ktora maja iluś tam letnia tradycje i z roku na rok staja sie coraz wiekszym prlowskim festynem...
czy ja wiem...gdzieś kiedyś czytałem, że właśnie chcą zmienić pojmowanie dni morza jako coś w stylu imprezy radia eski, gdzie są same czasowe gwiazdy ze swymi "hiciorami" no a niestety od pewnego czasu dni morza były właśnie takie schematyczne. szło się przeważnie w sobote, ojebać coś, wypić wodniaka, posłuchać kate ryan, zobaczyć fajerwerki i wypad. przy wszystkich kutasach jakie ślę na krzystka, ta koncepcja wydaje mi się słuszana, żeby dni morza były dniami morza, a nie kolejnym festynem, być może o większym kalibrze, radia eski.
takie jedno pytanko ode mnie, czy SKPS rozważa na dniach morza otworzyć jakieś stoisko z naszymi pamiatkami?? od zawsze, mnie wkurwiało to, że na typowo szczesińskiej imprezie, nie ma żadnych akcentów PS! takie stoisko myślę, że było by strzałem w dziesiątke, jeszcze jakby gryfus tam smigał to już w ogóle bajka...
wedlug mnie slabo bo nie ma zadnej polskiej gwiazdy powinna byc doda bajm lub krawczyk a przyciagnelo by to ludzi ewentualnie budka suflera. takie me zdanie na ten temat
Odp: Dni Morza - Sail Szczecin 2011 "Nasza Europa" - 05/06/2011 21:51Ursynalia w Wawie - a macie tutaj Eneja, Czesława albo inny bardzo popularny w tym roku wynalazek? sama idea Dni Morza niech bedzie jaka jest, nie zmienia to faktu, ze kupa ludzi wybiera sie na ta impreze glownie ze wzgledow muzycznych a w tej kwestii od wielu lat jest chujnia i tyle. Dobrze Marcin_ napisal, ludzie sie na legalu najebia w centrum miasta, posluchaja umcy umcy, pojda do domu i zapomna o tym "święcie". a ja np mimo wielu niedorobek o takim Szczecin Rock Festivalu pamietam do dzis i bardzo milo te impreze wspominam. btw jak juz idziemy w idee morza to co wspolnego z morzem ma safri duo? szanty qrva!
Odp: Dni Morza - Sail Szczecin 2011 "Nasza Europa" - 05/06/2011 22:24
dobrze wiem co to jest, chodzi mi o to, ze jak sie chce to nawet na jakies zasrane juwenalia/ursynalia mozna sciagnac kogos ciekawego... wydaje mi sie ze na imprezie tego typu ludzie chetniej posluchaliby Dżemu czy Perfektu niz jakiegos dunskiego napierdalania w bebny, swoja droga mam to w dupie
Ostatnio edytowany przez: tribu, 5 czerwca 2011, 22:31 [1 raz(y)]
Odp: Dni Morza - Sail Szczecin 2011 "Nasza Europa" - 06/06/2011 14:32
Impreza dla polowy miasta, czyli tak naprawde dla nikogo. Standardowo przechujowi wykonawcy, one hit wonder sprzed 15 lat, ale ludziom w sumie to bez roznicy kto gra. Na ulice wyjdzie masa zjebow, dla czesci normalnych ludzi atrakcja beda sztuczne ognie. Pod scena bujac sie beda ci najbardziej najebani. Pare osob straci telefon, pare dostanie wpierdol. Wielu obudzi sie nastepnego dnia z kacem po rozwodnionym Bosmanku. Nie jest tak? Sorry, Dni Morza bardziej zenuja niz budza zainteresowanie.
Twoj entuzjazm Malcoolm czasem mnie przeraza...
Jak dla mnie przedstawiłeś obraz Dni Morza sprzed 15 lat
a jak dla mnie wiele rzeczy z tego opisu wciąż ma miejsce.
niewazne jaka chujnia będzie na dniach moza i tak pelno wiary sie zleci...
Jeśli historia mogłaby nas czegokolwiek nauczyć, to niewątpliwie tego, że żaden naród nie stworzył wyższej cywilizacji bez poszanowania prawa do posiadania własności prywatnej
Ludwig von Mises
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1757978449 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.