"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
Czasami bywają dni, gdy nie wpada żaden kwit,
Wtedy możesz liczyć tylko na swój wyuczony spryt,
Rozkminie to zakręce, co wykręce to moje,
Od ryzyka nie stronie, za to fartem się raczę,
Wystarczy ruszyć głową, i podążać dalej,
Pamiętaj o tym bracie na mecie i na starcie,
Po drodze na pewno będzie nie jedno wyzwanie,
Wiedz tylko jedno, że przejdziemy to razem,
W ekipie zawsze raźniej, radzić sobie lepiej,
Szacunek dla tych, co podali pomocną ręke,
Cóz Messi dziś nie w swoim stylu, pierwsze 20 minut w wykonaniu Barcelony kapitalne. Oby tak dalej. Upokorzyć, zgnoić, zrównać z trawą - zadanie na drugą połówkę.
Bez czerwonej kartki dziś się raczej nie obejdzie ;]
Wszyscy co nam źle życzyli, mówili byśmy skończyli
to w tej chwili zobaczyli jak bardzo się pomylili
Odp: Real Madryt - Fc Barcelona - 29/11/2010 23:00
Jeffren PIĘĆ i dziękuję dobranoc. Real nie istniał poza przepychankami i jednym wolnym Ronaldo, miażdżąca przewaga i w pełni zasłużone zwycięstwo, aż się Ramos biedny zdenerwował jeszcze z 500 mln euro na transfery i będzie git
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
Real właściwie nie istniał. Barcelona upokorzyła Królewskich, że aż miło było popatrzeć. No i Mourinho - stracił sporo ze swojej "boskości" dzisiaj. Przynajmniej w Madrycie.
Barca pojechała z Realem mniej więcej tak jak niedawno Hiszpania z Polską. Zresztą nawet główni aktorzy byli ci sami.
Różnice są między tymi meczami dwie.
1) Nasi nie pokazali takiego buractwa i chamstwa jak niektórzy piłkarze Realu.
2) Piłkarze Realu nie skomlali o koszulki rywali po meczu. Zresztą prędzej by pewnie w ryj dostali, a nie koszulkę.
Odp: Real Madryt - Fc Barcelona - 29/11/2010 23:05
po raz setny potwierdza sie to ze krystyna jest lisciem ktory nie istnieje w meczach o wysoka stawke a real pokazal swoja realna wartosc.
fanem Barcy nie jestem, bardziej cieszy mnie sama w sobie porażka Realu
Cóż życzyłbym sobie aby Barca rozbiła w pył bufony z madrytu, ale skromne 3:0 też przyjmę z zadowoleniem
skromne 3:0 dzisiejsze spotkanie zapowiada się na prawdę na pojedynek gigantów, ponieważ w ostatnich latach Real cieniował niesamowicie a w tym sezonie ostro sobie poczynają...
Gigant był tylko jeden
no i bardzo dobrze Meczu nie oglądałem, ale wynik i komenty mówią same za siebie.
Ps. Real w 12 kolejkach miał 6 straconych bramek, a po 13 kolejce ma ich 11
Odp: Real Madryt - Fc Barcelona - 29/11/2010 23:35
Swego czasu gdy Mourinho był trenerem Chelsea, kibice na OT śpiewali mu "sit down Mourinho" tak potulnego Mourinho dawno nie widziałem. A co do ramosa, to widać, powinien sobie troszkę odpocząć od piłki nożnej.
Wszyscy co nam źle życzyli, mówili byśmy skończyli
to w tej chwili zobaczyli jak bardzo się pomylili
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1757995559 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.