no i co w tym zdjęciu jest śmiesznego? i w następnym też? Poprostu takie nazwisko i nic więcej - to nie jej wina.
jak dla mnie bardzo smieszne niedawno jakas gazeta i radio powadzily konkurs na najsmieszniejsze nazwisko w Polsce, tam to dopiero mozna bylo boki zrywac
no i co w tym zdjęciu jest śmiesznego? i w następnym też? Poprostu takie nazwisko i nic więcej - to nie jej wina.
jak dla mnie bardzo smieszne niedawno jakas gazeta i radio powadzily konkurs na najsmieszniejsze nazwisko w Polsce, tam to dopiero mozna bylo boki zrywac
Ej ale to bez kitu nei jest smieszne. Nie wiem co Ty byś zrobił jakbys miał nazwisko typu " Missała " czy cos w tym stylu ? Nie ich wina ze tak maja i wydaje mi sie ze raczje to trzba uszanować niz sie smiać . Brechtanie z takiego czegos to dla mnie małolackie i prostackie zachowanie. pozdro
Odp: Śmieszne zdjęcia - 29/12/2005 19:05
Oczywiscie macie troche racji ale ja osobiscie nie widze nic zlego w tym pod warunkiem ze robi sie to ze smakiem...a poza tym trzeba umiec smiac sie z samego siebie...ja sam mam nazwisko ktore mozna w rozny sposob przeiznaczac i czasami sam to robie w towarzystwie zeby po prostu sie posmiac
Oczywiscie macie troche racji ale ja osobiscie nie widze nic zlego w tym pod warunkiem ze robi sie to ze smakiem...a poza tym trzeba umiec smiac sie z samego siebie...ja sam mam nazwisko ktore mozna w rozny sposob przeiznaczac i czasami sam to robie w towarzystwie zeby po prostu sie posmiac
Dobrze powiedziane, każdy umie sie śmiać z innych, a śmiać się z samego siebie to jest sztuka
Nie myślę "jak to będzie wyglądać", ale myślę "jak to zrobić"!
nie chodziło Ci o to??
A tak poza tym:
Ostatnio edytowany przez: .Krzysiek, 30 grudnia 2005, 22:26 [1 raz(y)]
Odp: Śmieszne zdjęcia - 06/01/2006 21:04
Dostalam dzis wiadomosc o temacie "Smutniejszego maila juz dzisiaj nie dostaniesz" ... Chyba trzeba byc kobieta, by zrozumiec i sie przejac tym zdjeciem...
„ Płynie się zawsze do źródeł pod prąd. Z prądem płyną śmiecie ” - Z. H.
Bug widze że jakieś kompleksy masz na tle pewnego ugrupowania ( a tak na marginesie zdjecie sprzed ponad roku opublikowane w "wprost" - no i troche śmieszne faktycznie ). Tylko po co tyle tego wklejasz to nie wiem chyba to juz naprawde kompleks.
Bug widze że jakieś kompleksy masz na tle pewnego ugrupowania ( a tak na marginesie zdjecie sprzed ponad roku opublikowane w "wprost" - no i troche śmieszne faktycznie ). Tylko po co tyle tego wklejasz to nie wiem chyba to juz naprawde kompleks.
... o moj ulubiony Forumowicz... :-) toż już wiem, jaka przyneta dziala na Niego :>
Hmm, mozna zauwazyc jednak "kompleksowosc" nie tylko po jednej stronie...Nie bulwersuj sie tak, bo od tego zmarszczki Ci sie porobia... Zreszta wklejane sa fotki politykow wiekszosci opcji, ot po prostu nie ze wzgledu na odmienne poglady, lecz na smiesznosc zdjec...
Kolega sie tlumaczy, ze nie wchodza mu te zdjecia, moze komp mu troszke sie psuje, moze gdzies opcja EDIT sie zawieruszyla? Troszke wiecej tolerancji... i mniej kompleksow...
Pozdrawiam
„ Płynie się zawsze do źródeł pod prąd. Z prądem płyną śmiecie ” - Z. H.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.