Odp: The Crims - 03/02/2005 16:52
Czytalem ten poradnik. Ale juz widze ze tak ma po prostu byc. Ziolo po prostu tu jest slabe i leczy po jednym procencie. Powoli zaczynam robic kase. Przydalyby sie jakies dziwki....
Odp: The Crims - 03/02/2005 17:07
a ja wlasnie spotkalem Ekila w wiezieniu ...dopiero zaczelem grac i juz sie niemoge doczekac jak mnie wypuszcza
"...patrzę na własne odbicie w witrynie i widzę to, że jest realne, nie będąc hologramem przypomina po której stronie się znalazłem i w jakim celu tak naprawdę..."
Odp: The Crims - 03/02/2005 17:25
Ok Olo1983 , Pogoń fan , krisu , TiSi , fliperobandito, mksmksmks , junior jestescie moimi znajomymi jest dobrze chłopaki teraz mozemy ustawiać se z cvelovią na zadymy hehe pozdrawiam
Odp: The Crims - 03/02/2005 17:32
Jun sorka wpisałem cie jako Junior .... zaraz wysle do ciebie swoja znajaomosc a wtedy zaakceptuj . jum mam prawie wszytkich z tego forum heheh . Jak rodzina Pogońiarska to rodzina nie ma co
Jun sorka wpisałem cie jako Junior .... zaraz wysle do ciebie swoja znajaomosc a wtedy zaakceptuj . jum mam prawie wszytkich z tego forum heheh . Jak rodzina Pogońiarska to rodzina nie ma co
zgadza sie sporo osob... ale im wiecej tym lepiej.... pozniej utowrze gang
Odp: The Crims - 03/02/2005 17:41
Jun no widze widze mam juz sporo osob jakieś szmule proszą mnie o znajomosc bueheheh moze to dziwki z The Crims ( nie no świruje ) Jun dzieki za zaakceptowanie masz u mnie jedną działke na disco .... dziwka tez sie jakas znajdzie hehe pozdrawiam A co do gangu to mozna załoazyc ale potem jak wszyscy bedziemy miec sporo respectaaaa . Gangster Group rulezz
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.