Autor
Wiadomość
   Hyde Park -> R. Majdan << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
berety dwa
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7516 dni

Odp: R. Majdan - 03/02/2006 15:33
Normalnie wygrywa dla mnie! Proponuję to: http://www.joemonster.org/download.php?d_op=getit&lid=2155

Randall McMurphy
Kibic
Na forum od 7426 dni

*

Odp: R. Majdan - 03/02/2006 16:23

Mario74 napisał:  
Normalnie wygrywa dla mnie! Proponuję to: http://www.joemonster.org/download.php?d_op=getit&lid=2155

to samo jest wyzej

To My Niechciani, Nielubiani i Bezczelni...MKS!
Rosa
Kibic
Na forum od 7562 dni

Odp: R. Majdan - 03/02/2006 16:42
Bramkarz piłkarskiego mistrza Polski krakowskiej Wisły Radosław Majdan doznał podczas piątkowego treningu urazu mięśnia dwugłowego. Kontuzja jest poważna, wyjazd piłkarza na zgrupowanie na Cypr, rozpoczynające się 5 lutego, stoi pod znakiem zapytania.

Majdan zostanie poddany szczegółowym badaniom, dopiero po nich lekarze podejmą ostateczną decyzję o sposobach leczenia.

Walczyć, Trenować Pogoń musi panować!
msc.
Kibic
Na forum od 7164 dni

Odp: R. Majdan - 04/02/2006 15:37
Re5pect dla Radzia za te lata w Pogoni :) Teraz co by nie było wiem że Pogoń nie jest dla niego jedynym klubem w sercu ale zajmuje jego znaczna część ! I się nie można dziwić bo jakbym ja miał grać w Wiśle a wcale nie lubić tej drużyny to obłęd! Radziu 3maj tak dalej tylko pokaż wreście ten tatuaz xD ;P:P:P

A i wytlumaczcie o co z tym filmikiem wyrzej chodzilo :D:D:D Radziu sie speszył fakt :P ale widac ze szczeciniak nie :PXD

Ostatnio edytowany przez: msc., 4 lutego 2006, 15:42 [1 raz(y)]

Cobra_S
PogonOnLine TEAM
Na forum od 7915 dni

Odp: R. Majdan - 04/02/2006 15:46
Radziu zmienil fryz
artykul z Faktu

daje link do fotki artykulu bo fotka nie chce wejsc na forum z powodow technicznych
http://www.foto.pogononline.pl/foto_news5/rozne/majdan-foto.jpg

P.
Do końca!
Na forum od 8003 dni

Odp: R. Majdan - 04/02/2006 15:49
Ra55 , opis dosc ostry jak na 15...16 latka.Wiem, ze to flaga dosc ladnei eksponowana na stadionie i haslo korci, ale utozsamiac sie z nia bezposrednio moim zdaniem powinny tylko osoby ktore cos robia:), jezdza etc ;).No chyba, ze zle Cie ocenilem.Poza tym czaszka po prawej stronie tez cos(kogos:D) symbolizuje :)

Sami przeciw wszystkim!!!
Jey - M
Kibic
Na forum od 7444 dni

Odp: R. Majdan - 28/02/2006 19:28
za kilka minut na tvn w programie uwage bedzie Majdan i Doda :)zachecam do obejrzenia:)

...Wiele Serc, Jedno Bicie, Pogoń Szczecin Ponad Życie...
Plum
Kibic
Na forum od 7744 dni

Odp: R. Majdan - 28/02/2006 20:31
Oglądem tak mniej więcej...
Czy coś ciekawego?
Nie raczej nie odprócz nowej fruzury majdana i fotki z wakacji gdzie moża był zobaczyćten wytatułowany herb Pogoni...

Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
Randall McMurphy
Kibic
Na forum od 7426 dni

*

Odp: R. Majdan - 28/02/2006 20:38
ee nic ciekawego nie bylo,pokazali urodziny Dody wynajal jakis basen dla niej i dal w prezencie szafe grajaca,nuda nic ciekawego

To My Niechciani, Nielubiani i Bezczelni...MKS!
Shivan
Kibic
Na forum od 8418 dni

**

Odp: R. Majdan - 24/03/2006 06:39
- Gdybyście byli zwykłymi kibicami Pogoni mieszkającymi w Szczecinie, chodzilibyście na mecze „brazylijskiej” Pogoni?
- R. M.: Na mecze chodziłbym na pewno. Dla mnie Pogoń to barwy, stadion, historia, tradycja, a nie konkretny zbiór zawodników. Chciałbym jednak, aby w Pogoni grali zawodnicy pochodzący z regionu, czy Szczecina

sorki za wklejenie z glownej, ale mysle, ze moze to rozwiac wiele watpliwosci i moze wygladac to jak frazes, ale w przypadku Radka nim na pewno nie jest.

Radek respect

Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
Mateusz
Kibic
Na forum od 7268 dni

Odp: R. Majdan - 24/03/2006 10:07
Pokaz tatuaz hej Radek pokaz tatuaz :D
Jaki masz szalik hej Radek jaki masz szalik !

To dzis trzeba zaspiewac dla Radka

Obrazek gif wstawiony na forum
ted
Kibic
Na forum od 8731 dni

Odp: R. Majdan - 24/03/2006 10:58

Mateusz napisał:  

popelina !!!

byliśmy, jesteśmy, będziemy... PS 1948 !
Shivan
Kibic
Na forum od 8418 dni

**

Odp: R. Majdan - 24/03/2006 18:08

Mateusz napisał:  

chyba jednak nie zrozumiales, szkoda

Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
Seku
Kibic
Na forum od 7114 dni

Odp: R. Majdan - 26/03/2006 23:57
Jezeli chodzi o ten filmik to Radek odrobine przesadził, ale te komentarze puźniej były jeszcze bardziej żenujące...Moim skoromnym zdaniem na meczu zachowywał sie tak jak przystoi na zawodnia tej klasy. Po strzelonej bramce Wisly nie skakał tylko poprostu klasnoł w dłonie i grał dalej. Myśle ze te wszystkie komentarze potepiajace jego zachowanie sa tu nie na miejscu, ale karzdy ma prawo mieć swoje zdanie na ten temat...

M K S
berety dwa
Kibic
Na forum od 7516 dni

Odp: R. Majdan - 12/05/2006 13:00
Za gazetą Fakt "Wszyscy piłkarze Wisły Kraków na stadionie przy ul.Reymonta przeżywali spotkanie z Arką Gdynia. Nasłuchiwali wiadomości z Zabrza czy Legia nie straci tam punktów. Póżniej były łzy bezsilnej rozpaczy; bo marzenia o obronie mistrzowskiego tytułu już sie skończyły. A co w tym czasie robił kontuzjowany bramkarz białej gwiazdy Radosław Majdan? Bawił się z żoną Dodą na swoich urodzinach. Wcześniej pojawił się w Poznaniu aby porozmawiać o swoich przenosinach do nowego Lecha Poznań............. W przyszłym sezonie będzie tylko rezerwowym w zespole Wisły. Dlatego zaczął się rozglądać za nowym klubem. Padło na Lecha Poznań". Kurwa nie uwieżę dopóki nie zobaczę. To chyba znowu jakaś bajka napisana przez Fakt. Wyobrażacie go sobie w Lechu? Bo ja nie. Znam go osobiście i zawsze mówił że może grać wszędzie byle nie w Lechu i Cracovii. No chyba że mu sie naprawdę poprzewracało w głowie.

Michał51
*zablokowany
Na forum od 7175 dni

Odp: R. Majdan - 12/05/2006 13:12

Mario74 napisał:  
Za gazetą Fakt "Wszyscy piłkarze Wisły Kraków na stadionie przy ul.Reymonta przeżywali spotkanie z Arką Gdynia. Nasłuchiwali wiadomości z Zabrza czy Legia nie straci tam punktów. Póżniej były łzy bezsilnej rozpaczy; bo marzenia o obronie mistrzowskiego tytułu już sie skończyły. A co w tym czasie robił kontuzjowany bramkarz białej gwiazdy Radosław Majdan? Bawił się z żoną Dodą na swoich urodzinach. Wcześniej pojawił się w Poznaniu aby porozmawiać o swoich przenosinach do nowego Lecha Poznań............. W przyszłym sezonie będzie tylko rezerwowym w zespole Wisły. Dlatego zaczął się rozglądać za nowym klubem. Padło na Lecha Poznań". Kurwa nie uwieżę dopóki nie zobaczę. To chyba znowu jakaś bajka napisana przez Fakt. Wyobrażacie go sobie w Lechu? Bo ja nie. Znam go osobiście i zawsze mówił że może grać wszędzie byle nie w Lechu i Cracovii. No chyba że mu sie naprawdę poprzewracało w głowie.

ja myśle że fakt zmyśla nie sądze aby Majdanowi chciało się grać w nowym Lechu

kto nie skacze ten z policji hop hop hop
blurb
Kibic
Na forum od 7279 dni

Odp: R. Majdan - 12/05/2006 13:42

Michał51 napisał:  

Mario74 napisał:  

ja myśle że fakt zmyśla nie sądze aby Majdanowi chciało się grać w nowym Lechu

Chcieć to on by chciał tyle tylko , że w Lechu go nie chcą

M.
Kibic
Na forum od 7720 dni

Odp: R. Majdan - 12/05/2006 23:47
Spokojnie to tylko fuckt :] jak powiedza o tym w TV albo innej gazecie to bedzie mozna sie zastanawiac ale poki co nie ma do tego powodow.A co do tego czy chce mu sie grac w nowym Lechu-nie sądze.

DeszczH zawsze leje,DeszczH nigdy nie pada!

Bądź szybszy od Cienia i twardszy od kamienia,na drodze wojownika łatwego losu nie ma!
Jay-J
Kibic
Na forum od 8284 dni

Odp: R. Majdan - 13/05/2006 08:37

Mario74 napisał:  

Fakt i wszystko jasne... nawet nie ma co sie zastanawiac czy to jest prawda.

Obrazek gif wstawiony na forum
msc.
Kibic
Na forum od 7164 dni

Odp: R. Majdan - 13/05/2006 23:40

Patyk napisał:  
Ra55 , opis dosc ostry jak na 15...16 latka.Wiem, ze to flaga dosc ladnei eksponowana na stadionie i haslo korci, ale utozsamiac sie z nia bezposrednio moim zdaniem powinny tylko osoby ktore cos robia:), jezdza etc ;).No chyba, ze zle Cie ocenilem.Poza tym czaszka po prawej stronie tez cos(kogos:D) symbolizuje :)

wiem wiem, nie utozsamiam tego z sobą, ale mam do was szacunek i moze dlatego tak, juz drugi raz mi ktos zwraca uwage wiec zmieniam go tylko ze juz raz go zmienilem i wrocil na stary ;/

Ostatnio edytowany przez: msc., 14 maja 2006, 15:19 [1 raz(y)]

- 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 14  - 15  - 16  - 17  - 18  - 19  - 20  - 21  - 22  - 23  - 24  - 25  - 26  - 27  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1757983677 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.03 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005