Autor
Wiadomość
   Hyde Park -> Szczecińskie ulice i rejony. << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Sadu
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8269 dni

Odp: Szczecińskie ulice i rejony. - 20/07/2004 13:12
ale ja tam sie nie martwie
znam karate , aikido i kung-fu ,

I jeszcze pare innych japońskich i chińskich słów.. tak?
Tak jak powiedział Rush jak się nie umiesz bić to siłownia, sztuki walki jajo Ci pomogą. Trzeba być po prostu odważnym wojownikiem:)
Zresztą na dzielnicach jest wiele osób, które wgniotą w ziemię najlepszych co coś ćwiczą, swoim własnym stylem, nie zawsze honorowym.
Pozdroooo

...idę sobie swą dzielnicą ,z podniesioną przyłbicą i wyzwaniu stawiam czoła wierzę, że podołać zdołam...
..::MIlaN::.......
Kibic
Na forum od 7728 dni

Odp: Szczecińskie ulice i rejony. - 20/07/2004 23:07
gonga zarobi sie wszędzie bez wyjątków!!swego czasu najgorsza byla Śląska,jeśli miałeś znajomych to ewentualnie nie dostałeś!!niebuszewo ostatnio sie troche poprawilo,ale Pomorzany to najgorsze dno!!tak samo jak skolwin i gocław!!!poprostu trza uwazac i tyle:]

W wolnym mieście Szczecin,
gdzie gryf herbem miasta jest,
mamy swą drużynę,
która zwie się MKS.....:):)
Mancano_Dati
Kibic
Na forum od 7783 dni

Odp: Szczecińskie ulice i rejony. - 23/07/2004 00:49
Przypominam o Parkowej ;)

C.Ronaldo
Kibic
Na forum od 7727 dni

Odp: Szczecińskie ulice i rejony. - 23/07/2004 07:42
Lokietka i okolice !!

Jazda :D
borsuk
Kibic
Na forum od 8829 dni

**

Odp: Szczecińskie ulice i rejony. - 23/07/2004 09:24
Jedyna dzielnica na ktorej czuje sie bezpiecznie to bez kitu Pogodno..moze dlatego ze tam mieszkam:P A tak poza tym to specjalnie z mysla o swoim bezpieczenstwie kupilem sobie ostatnio za granica kastet

"Badz uprzejmy miec watpliwosc"
Mick
Kibic
Na forum od 7993 dni

Odp: Szczecińskie ulice i rejony. - 23/07/2004 09:24
> Bukowe:duzy_usmiech:;).A tak na powaznie to chyba Skolwin,Goclaw i Srodmiescie.

nie no bukowe to strasznie nie bezpieczne sie zrobiło :P kto tam mieszka to wie że policja jeżdzi w ta i spowrotem (pewnie na interwencje <LOL>;)

a tak serio to jagielońska i śląska sie ostatnio uspokoiły (wiem bo częstoooooo tamtedy chodze i raz na 10 mnie kto zaczepi :P)
ja bym osbstawiał prędzej okolice lodogryfu, ale tylko w sesonie:P

Obrazek jpg wstawiony na forum
tarpan
Kibic
Na forum od 7851 dni

Odp: Szczecińskie ulice i rejony. - 23/07/2004 09:40
Oprucz takich niebiezpiecznych miejsc jak tradycyjnie niebuszewo,parkowa,ślaska…… należy zwrucić uwabe na dzielnice leżace na skraju miasta , takie jak skolwin,stołczyn,załom i płonia, w płoni oprucz tubylczej ludnosci można naciąc się na pszybyszy za buga kturzy lubią czasem poszczelać..

thedevil2

Sex alkohol mordobicie POGOŃ SZCZECIN ponad życie!!!
RUSH
Kibic
Na forum od 7991 dni

Odp: Szczecińskie ulice i rejony. - 23/07/2004 10:27
To fakt na ploni czesto szczelaja :) czeba uwazac :)))))))))

km
Kibic
Na forum od 7785 dni

*

Odp: Szczecińskie ulice i rejony. - 23/07/2004 15:36
> > Bukowe:duzy_usmiech:;).A tak na powaznie to chyba Skolwin,Goclaw i
> Srodmiescie.

nie no bukowe to strasznie nie bezpieczne sie zrobiło :P kto tam
> mieszka to wie że policja jeżdzi w ta i spowrotem (pewnie na interwencje
> <LOL>;)

nie badz taki pewnien..heh coraz grozniej jest na Bukowym.:D

Azrael
Kibic
Na forum od 7611 dni

Odp: Szczecińskie ulice i rejony. - 25/12/2004 16:19

drops_ona napisał:  
wiesz misiek, tez tam sie krece i jak Cie znaja to raczej sie do Ciebie nie przyczepia ale nie okreslilabym tej ulicy ( zwlaszcza w okolicy blokow 62 i 66 ) za bezpieczna. pozdrowka. a co do zelechowa to konkretnie o jakich ulicach mowisz :>?

[Ostatnio edytowane przez drops_ona: 2004-07-17 21:32]

[Ostatnio edytowane przez drops_ona: 2004-07-17 21:33]

heh ja mieszkam w 62 i nie uważam że jest tam aż tak niebezpiecznie ale sam pamietam jak widziałem zadymy co się nawalała Łucznicza z Zakopiańską tam to są dopiero psychole karetki jeździły jedna za drugą a tak pozatym to nie polecam parku brodowskiego szczególnie trzeba uważac na spore bandy stojące koło kościoła i szukające kogoś do oklepnia oraz stołczyna skolwina i golęcina no i w centrum też jest niebezpiecznie szczególnie w oklicach bram na jagielońskiej śląskiej

Wszystkie żywioły mają moc tworzenia i niszczenia. Ale tylko w wodzie, która stała się twarda jak skała, wszystko stanie się słupem soli, na którym życie jest
niemożliwe.
Iskra życia płonie w huczącym ogniu tego świata. A przecież ogień spala całe życie, pozostawiając po nim ledwie garstkę popiołu.
Aleksandra
Kibic
Na forum od 7823 dni

Odp: Szczecińskie ulice i rejony. - 25/12/2004 16:31
o to moze sie znamy :>

KMT
Kibic
Na forum od 8004 dni

Odp: Szczecińskie ulice i rejony. - 25/12/2004 17:55

Maślak napisał:  
> > Bukowe:duzy_usmiech:;).A tak na powaznie to chyba Skolwin,Goclaw i
> Srodmiescie.

nie no bukowe to strasznie nie bezpieczne sie zrobiło :P kto tam
> mieszka to wie że policja jeżdzi w ta i spowrotem (pewnie na interwencje
> <LOL>;)

nie badz taki pewnien..heh coraz grozniej jest na Bukowym.:D

No wg mnie uważam iz moge stwierdzić że no Bukowe jest naprawde bardzo niebezpeiczne,trzeba miec oczy dookoła głowy:D

Bądz dumny z tego kim jesteś...
Mlody_86
Kibic
Na forum od 7612 dni

Odp: Szczecińskie ulice i rejony. - 25/12/2004 18:14

max_dal napisał:  
Moich kolesi to skroili nawet na osowie....

Hehe ja mieszkam na osowie juz 6 lat i zawsze mialem wrazenie ze to spokojna dzielnica
chociaz ostatnio ustawka ze 30 masek i sie napier****
Ale to tylko wyjatki :P
Pozdro

Ostatnio edytowany przez: Mlody_86, 25 grudnia 2004, 18:20 [1 raz(y)]

MKS !
Ka(L)ina
Kibic
Na forum od 7707 dni

Odp: Szczecińskie ulice i rejony. - 25/12/2004 20:17
CHOPINA I OKOLICE :D:D:D RULEZZZ

Walczyć Pogoń Walczyc...
MN
Kibic
Na forum od 7654 dni

Odp: Szczecińskie ulice i rejony. - 25/12/2004 20:57

RUSH napisał:  
To fakt na ploni czesto szczelaja :) czeba uwazac :)))))))))

Co takiego ???????????? Mieszkam od kilku lat w Płoni i żadnego strzału nie słyszałem :) Ostatnio tylko jacyś Ruscy się pozabijali w Hotelu :)

Rookie
Kibic
Na forum od 7858 dni

Odp: Szczecińskie ulice i rejony. - 26/12/2004 03:05
Sądzę że ostatnio uspokoiło sie w Sz-nie pomojam obrzerza miasta typu Skolwin, ktory podobno z Warszawska Praga jest najbardziej niebezpieczne w Polsce (Wyborcza)
Parkowa przynajmniej dla mnie loos bo kiedys mieszkalem w poblizu, a Niebuszewo to moj teraźniejszy dom, choc bawie sie gdzie indziej :D
race

Rookie
LeOnik
Kibic
Na forum od 8830 dni

Odp: Szczecińskie ulice i rejony. - 26/12/2004 04:21
Ja tam z zadna dzielnica nie mialem zadnych problemow ;) Ale mimo wszystko, za najbardziej bezpieczna dzielnica w Szczecinie obstawiam oczywiscie Mierzyn ( w ogole nic tam sie nie dzieje :P ), Gumience ( tez, bo tam sa przewaznie domki jednorodzinne a wiec jest wielki spokoj ) - a za najbardziej niebezpieczna to hmm.. no niewiem ale mysle ze okolice kolo teatru Pleciuga, Skolwin no i Plonia.

Pozdrawiam.

Veni, vidi, vici
U84%
RM
borsuk
Kibic
Na forum od 8829 dni

**

Odp: Szczecińskie ulice i rejony. - 26/12/2004 09:06
Obroncow Staliningradu....noca sam bym tatedy nie przeszedl:)

"Badz uprzejmy miec watpliwosc"
Azrael
Kibic
Na forum od 7611 dni

Odp: Szczecińskie ulice i rejony. - 26/12/2004 11:23

drops_ona napisał:  
o to moze sie znamy :>

może z widzenia kto wie :P

Wszystkie żywioły mają moc tworzenia i niszczenia. Ale tylko w wodzie, która stała się twarda jak skała, wszystko stanie się słupem soli, na którym życie jest
niemożliwe.
Iskra życia płonie w huczącym ogniu tego świata. A przecież ogień spala całe życie, pozostawiając po nim ledwie garstkę popiołu.
Cinek
Kibic
Na forum od 8029 dni

Odp: Szczecińskie ulice i rejony. - 26/12/2004 11:28

max_dal napisał:  
A ja mieszkam sobie na spokojnej WIOSNY LUDÓW do okoła mnie jest tylko raczej bardziej menelasta ARKOŃSKA i w miare spokojna ZDROJOWA dalej zakole czyli BARTNICZA ITP więc moge być spokojny

apropo jagielońskiej i pocztowej jakoś spokojnie roznosiłem tam ulotki mimo sporych grup kozaków w bramach byłem ubrany w bluze lonsdale lub fred perry i taką troszke punkową fryzurę to tylko się pytali od czasu do czasu ile ostaje za to roznoszenie
a raz nawet się w dałem w rozmowe to powiedzieli że okradanie samochodów się bardziej opłaca:P:P:P

[Ostatnio edytowane przez max_dal: 2004-07-20 12:23]

co Ty chlopaku wiesz o naszej dzielnicy, proponuje czesciej wychodzic na dwor niz tylko z psem...

"Dobra banda z tradycjami, po co takie ekipy w ogóle pytaja o zdanie ludzi internetu?"
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 14  - 15  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1757988622 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.06 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005