I jeszcze pare innych japońskich i chińskich słów.. tak?
Tak jak powiedział Rush jak się nie umiesz bić to siłownia, sztuki walki jajo Ci pomogą. Trzeba być po prostu odważnym wojownikiem
Zresztą na dzielnicach jest wiele osób, które wgniotą w ziemię najlepszych co coś ćwiczą, swoim własnym stylem, nie zawsze honorowym.
Pozdroooo
...idę sobie swą dzielnicą ,z podniesioną przyłbicą i wyzwaniu stawiam czoła wierzę, że podołać zdołam...
Odp: Szczecińskie ulice i rejony. - 20/07/2004 23:07
gonga zarobi sie wszędzie bez wyjątków!!swego czasu najgorsza byla Śląska,jeśli miałeś znajomych to ewentualnie nie dostałeś!!niebuszewo ostatnio sie troche poprawilo,ale Pomorzany to najgorsze dno!!tak samo jak skolwin i gocław!!!poprostu trza uwazac i tyle
W wolnym mieście Szczecin,
gdzie gryf herbem miasta jest,
mamy swą drużynę,
która zwie się MKS.....
Odp: Szczecińskie ulice i rejony. - 23/07/2004 09:24
Jedyna dzielnica na ktorej czuje sie bezpiecznie to bez kitu Pogodno..moze dlatego ze tam mieszkam A tak poza tym to specjalnie z mysla o swoim bezpieczenstwie kupilem sobie ostatnio za granica kastet
nie no bukowe to strasznie nie bezpieczne sie zrobiło kto tam mieszka to wie że policja jeżdzi w ta i spowrotem (pewnie na interwencje <LOL>
a tak serio to jagielońska i śląska sie ostatnio uspokoiły (wiem bo częstoooooo tamtedy chodze i raz na 10 mnie kto zaczepi )
ja bym osbstawiał prędzej okolice lodogryfu, ale tylko w sesonie
Odp: Szczecińskie ulice i rejony. - 23/07/2004 09:40
Oprucz takich niebiezpiecznych miejsc jak tradycyjnie niebuszewo,parkowa,ślaska…… należy zwrucić uwabe na dzielnice leżace na skraju miasta , takie jak skolwin,stołczyn,załom i płonia, w płoni oprucz tubylczej ludnosci można naciąc się na pszybyszy za buga kturzy lubią czasem poszczelać..
Sex alkohol mordobicie POGOŃ SZCZECIN ponad życie!!!
heh ja mieszkam w 62 i nie uważam że jest tam aż tak niebezpiecznie ale sam pamietam jak widziałem zadymy co się nawalała Łucznicza z Zakopiańską tam to są dopiero psychole karetki jeździły jedna za drugą a tak pozatym to nie polecam parku brodowskiego szczególnie trzeba uważac na spore bandy stojące koło kościoła i szukające kogoś do oklepnia oraz stołczyna skolwina i golęcina no i w centrum też jest niebezpiecznie szczególnie w oklicach bram na jagielońskiej śląskiej
Wszystkie żywioły mają moc tworzenia i niszczenia. Ale tylko w wodzie, która stała się twarda jak skała, wszystko stanie się słupem soli, na którym życie jest
niemożliwe.
Iskra życia płonie w huczącym ogniu tego świata. A przecież ogień spala całe życie, pozostawiając po nim ledwie garstkę popiołu.
Hehe ja mieszkam na osowie juz 6 lat i zawsze mialem wrazenie ze to spokojna dzielnica
chociaz ostatnio ustawka ze 30 masek i sie napier****
Ale to tylko wyjatki
Pozdro
Ostatnio edytowany przez: Mlody_86, 25 grudnia 2004, 18:20 [1 raz(y)]
Odp: Szczecińskie ulice i rejony. - 26/12/2004 03:05
Sądzę że ostatnio uspokoiło sie w Sz-nie pomojam obrzerza miasta typu Skolwin, ktory podobno z Warszawska Praga jest najbardziej niebezpieczne w Polsce (Wyborcza)
Parkowa przynajmniej dla mnie loos bo kiedys mieszkalem w poblizu, a Niebuszewo to moj teraźniejszy dom, choc bawie sie gdzie indziej
Odp: Szczecińskie ulice i rejony. - 26/12/2004 04:21
Ja tam z zadna dzielnica nie mialem zadnych problemow Ale mimo wszystko, za najbardziej bezpieczna dzielnica w Szczecinie obstawiam oczywiscie Mierzyn ( w ogole nic tam sie nie dzieje ), Gumience ( tez, bo tam sa przewaznie domki jednorodzinne a wiec jest wielki spokoj ) - a za najbardziej niebezpieczna to hmm.. no niewiem ale mysle ze okolice kolo teatru Pleciuga, Skolwin no i Plonia.
Wszystkie żywioły mają moc tworzenia i niszczenia. Ale tylko w wodzie, która stała się twarda jak skała, wszystko stanie się słupem soli, na którym życie jest
niemożliwe.
Iskra życia płonie w huczącym ogniu tego świata. A przecież ogień spala całe życie, pozostawiając po nim ledwie garstkę popiołu.
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1757988622 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.